Η Νέα Σελήνη στις 11/02/2021, που συμπίπτει με την ευεργετική σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο, λειτουργεί σαν «όαση» μέσα σε έναν μήνα που έχει δύσκολες όψεις και φέρνει λίγη τύχη, είτε σε ερωτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Αν μη τι άλλο, με αυτό το φεγγάρι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, αλλαγές, να είμαστε πιο ανεξάρτητοι, να εξελιχθούμε, να βρούμε νέους τρόπους έκφρασης και σκέψης, να κοιτάξουμε το μέλλον με διαφορετική ματιά και να ξεριζώσουμε αναχρονιστικές ιδέες. Μπορεί να θέλουμε να επικοινωνήσουμε με φίλους ή να επεκτείνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο, να ενταχθούμε σε ομάδες που έχουμε τις ίδιες απόψεις και όνειρα, να γίνουμε ιδεαλιστές κα αισιόδοξοι, αλλά και λίγο πιο αντιδραστικοί σε ό,τι μάς καταπιέζει.

 

Κριός

Γενικά θα έχετε εύνοια σε νέους στόχους, θα μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας, θα είστε πιο δραστήριοι. Θα έχετε επιτυχία σε σπουδές, δουλειά και οικονομικά. Για να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάζεται ομαδικότητα. Εσείς οι Κριοί θέλετε να έχετε τα ηνία στα χέρια σας και να πρωτοστατείτε, όμως αυτό το φεγγάρι σάς καλεί να συνδεθείτε με φίλους, συναδέλφους και άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο όραμα, αν θέλετε να επιτύχετε. Οι πόρτες για το μέλλον θα ανοίξουν με συνεργασία και σύμπνοια. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε φίλους και συνεργάτες, αλλά χρειάζονται και αυτά για να πάτε παρακάτω χωρίς βαρίδια. Μία μέρα μετά τη Νέα Σελήνη, δηλαδή στις 12/2, προσέξτε υγεία και σχέσεις.

 

Ταύρος

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας, φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη στις 11 Φεβρουαρίου και μπορεί να έρθει μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή, μια νέα δουλειά. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας και έτσι θα προβάλλετε τη δουλειά σας και η αναγνώριση των κόπων σας δε θα αργήσει να έρθει. Παρ’ ότι δεν αρέσκεστε στις αλλαγές, ίσως τώρα θα είστε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά. Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σας προσφέρουν την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τα επιτεύγματά σας και να διεκδικήσετε αυτά που σάς αξίζουν.

 

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η υπέροχη σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, φέρνει θετικές εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στα θέματα σπουδών και εργασίας. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, για όσους είστε σε μια σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και ίσως πάρετε την απόφαση να πάτε κι ένα βήμα παρακάτω, αποφασίζοντας έναν γάμο ή συμβίωση. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα σάς ενθουσιάσει. Το φεγγάρι, όμως, θα σάς κάνει να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τους ορίζοντες σας και επειδή τα ταξίδια αυτή την περίοδο είναι δύσκολα, λόγω της πανδημίας, ίσως τώρα θα ξεκινήσετε να τά σχεδιάζετε για να τά πραγματοποιήσετε αργότερα. Επίσης, τώρα ευνοούνται οι δράσεις που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία των ιδεών σας, να τις μοιραστείτε και να τις δημοσιεύσετε.

 

Καρκίνος

Θέματα οικονομικών και σχέσεων σάς πιέζουν εδώ και καιρό και κάποιοι ίσως έχετε φτάσει στα όριά σας. Χρέη και λάθη του παρελθόντος σάς έχουν κάνει να χάσετε το κέφι σας και να προσπαθείτε συνεχώς να βρείτε λύσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σάς στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από το άγχος που σάς προκαλούν τα οικονομικά ή κάποιες σχέσεις. Θα νιώσετε σαν να πατάτε ένα κουμπί και να κάνετε επανέναρξη των καταστάσεων της ζωής σας, βάζοντας όρια. Η Νέα Σελήνη που συμπίπτει με την ευεργετική σύνοδο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο και 3ο δεκαήμερο μια οικονομική ευκαιρία, μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό πρόσημο, μια υπόσχεση σε θέματα σχέσεων. Μπορεί να πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε έναν διακανονισμό που θα σάς δώσει μια τεράστια ανάσα, ρυθμίζοντας τα του παρελθόντος.

 

Λέων

Αν είστε σε μια σχέση θα θελήσετε να τήν ανανεώσετε, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας ή μπορεί να αποφασίσετε συμβίωση ή έναν γάμο. Αν είστε ελεύθεροι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Όσο για τα εργασιακά σας και σ’ αυτόν τον τομέα θα πάρετε αποφάσεις και θα κάνετε νέα ξεκινήματα ή θα επανεξετάσετε τους όρους με τούς οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο σάς δίνουν ώθηση και ενέργεια για να μπορέσετε να προχωρήσετε με πυγμή, να εντυπωσιάσετε και να πετύχετε. Ωστόσο, οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες πιέσεις σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι ποτέ δε χαλαρώνετε και ποτέ δεν ηρεμείτε. Πιέζετε τον εαυτό σας, τις καταστάσεις και προσπαθείτε πάντα να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το σύμπαν και τη Νέα Σελήνη, που μαζί με τη βοηθητική όψη Αφροδίτης-Δία εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο που εκτείνεται μέχρι την Πανσέληνο στις 27/2 και θα σάς δώσει ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα βελτιωθούν και στα οικονομικά σας θα υπάρχουν θετικές προοπτικές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανανεώσετε το πρόγραμμά σας, να δημιουργήσετε καλύτερες ρουτίνες που θα σας επιτρέπουν να ξεκουράζεστε, να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ώστε να έχετε δυνάμεις να υποστηρίξετε και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, έρχονται με «δώρα» και ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, που θα σάς κάνουν να χαμογελάσετε ξανά. Τα σενάρια είναι πολλά και μπορεί να αφορούν από μια νέα γνωριμία, έναν νέο έρωτα που θα σάς απογειώσει, μέχρι την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Επίσης μπορεί να έρθει μια εγκυμοσύνη ή μπορεί η επιτυχία ενός παιδιού σας να σάς χαροποιήσει ιδιαιτέρως, αν είστε γονείς. Μπορεί, επίσης, να έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει, να ανανεωθεί να ασχοληθεί με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που τού δίνουν χαρά ή να θέλετε να βρεθείτε με φίλους και όσους αγαπάτε και σάς κάνουν ευτυχισμένους.

 

Σκορπιός

Αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, τους γονείς και την οικογένειά σας. Εξάλλου σε αυτόν τον τομέα επικεντρώνεται το φεγγάρι, που συνοδεύεται από τη συνάντηση Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο και σάς κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, που αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια». Εκεί θα βρείτε τη χαρά και την αισιοδοξία που τόσο χρειάζεστε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη μπορεί να σάς κάνει να θέλετε να μείνετε πιο απομονωμένοι στο σπίτι σας και να σκεφτείτε τα πεπραγμένα σας και τις προοπτικές σας στην προσωπική σας ζωή. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με παρελθοντικές σχέσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τίς αφήσετε εκεί που ανήκουν, δηλαδή πίσω σας και να ορίσετε ένα μέλλον χωρίς δράματα.

 

Τοξότης

Καλύτερες προοπτικές σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, δοσοληψιών, οικονομικών, αγοραπωλησιών και σπουδών φέρνει η Νέα Σελήνη στις 11/2, η οποία συνοδεύεται από την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία. Παρότι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, είναι σε ανάδρομη πορεία, αυτό το φεγγάρι σάς βοηθά να βρείτε νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνετε γνωστή την παρουσία σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να εκφράσετε τις απόψεις σας. Είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, podcast ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έρθετε σε επικοινωνία με περισσότερο κόσμο. Επιπρόσθετα, η Νέα Σελήνη θα ξυπνήσει την ανάγκη σας να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να αλλάξετε τη νοοτροπία σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε και σχετίζεστε με φίλους, αδέλφια και γείτονες, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στις 11/2, που συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία, στον τομέα των οικονομικών, των αξιών, αλλά και της αυτοπεποίθησής σας, μπορεί να σάς φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να σπάσετε τα δεσμά σας με το κατεστημένο και τον παραδοσιακό τρόπο που ακολουθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, ίσως εκσυγχρονίζοντας τη δουλειά σας μέσω της τεχνολογίας. Επίσης, πρέπει να σταματήσετε να ταυτίζετε την αυτοεκτίμησή σας με το ποσό που έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να καταλάβετε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει την αξία σας ως άτομο. Μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας αν κάνατε λάθη τα προηγούμενα χρόνια που σάς στέρησαν κάποια χρήματα και να κοιτάτε μόνο τι θα κάνετε στο μέλλον.

 

Υδροχόος

Είστε οι πρωταγωνστές της Νέας Σελήνης και όχι μόνο, αφού φιλοξενείτε στο ζώδιό σας 6 ουράνια σώματα και δέχεστε αντιφατικές επιρροές. Ωστόσο, αυτό το φεγγάρι, που συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία επίσης στο ζώδιό σας, φέρνει δώρα, ευκαιρίες και μεγαλύτερη τύχη σε νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη σάς δίνει το κλειδί που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει τον νέο σας εαυτό. Αλλάξτε συνήθειες που σάς κουράζουν και σάς κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σας. Μη βιαστείτε, εξάλλου έχετε και τον Κρόνο που δε συγχωρεί επιπολαιότητες, εστιάστε σε εσάς και βρείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Γράψτε σε ένα χαρτί τις προθέσεις σας και βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας. Φυτέψτε τον σπόρο της δημιουργίας, πιστέψτε στις ικανότητές σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

 

Ιχθύς

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας θα είναι πιο έντονα αυτή την περίοδο, οπότε πριν πάρετε αποφάσεις για τους στόχους σας, σκεφτείτε καλά και οραματιστείτε το μέλλον σας, δείτε τι θέλετε να κάνετε και τι θα σάς κάνει ευτυχισμένους. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να συγκεντρωθείτε και να ονειρευτείτε και να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους. Η Νέα Σελήνη θα δημιουργήσει «θεραπευτικά» συναισθήματα που θα σάς βοηθήσουν να καθαρίσετε τη σκέψη σας, να συνδεθείτε με την ψυχή σας και να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές σας. Αυτή την περίοδο αισθάνεστε εξαντλημένοι και σάς είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

 

 

Πηγή