Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια περνάει μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον καθώς έχουμε τη δυνατότητα να ισορροπήσουμε τις σχέσεις με τους γύρω μας. Ζητούμε την τρυφερότητα και τη θαλπωρή τον αγαπημένων μας ανθρώπων γιατί αυτό βοηθά να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο θέματα ακίνητης περιουσίας που θα μας απασχολήσουν έντονα. Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε αγοραπωλησίες και μετακομίσεις καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και μας εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό.

Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία που κάνουν την εμφάνισή τους και δε μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και ωριμότητα όπου είναι απαραίτητο. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε κάθε ανησυχία που μπορεί να προκαλείται από ζητήματα του παρελθόντος και να λειτουργήσουμε ορθολογικά διατηρώντας την ισορροπία στο οικογενειακό περιβάλλον.

Το πρωί Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο βοηθώντας μας να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να προκαλούν ανησυχία. Αποφασιστικότητα και ψυχραιμία βοηθούν να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές στην προσωπική μας ζωή επίσης έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό με το ταίρι μας καθώς δημιουργείται ένα ασφαλές συναισθηματικό πλαίσιο εντός της σχέσης.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να τακτοποιήσουμε οικογενειακές υποθέσεις που μας απασχολούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δίνοντας ώριμες και αποτελεσματικές λύσεις.

Αργά το βράδυ ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη λειτουργώντας ευεργετικά για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Απολαμβάνουμε την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα καθώς νιώθουμε ότι έχουμε στο πλευρό μας πρόσωπα που κατανοούν τις ανάγκες μας και προσπαθούν να τις καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Κριός
Μπορείς να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα, που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά. Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα, που υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ταύρος
Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Θα ‘χεις μια μέρα με έντονη ενεργητικότητα και με θέληση να πετύχεις στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με οτιδήποτε καταπιαστείς, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να πετύχεις.

 

Δίδυμος
Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα ίσως θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα. Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, με βάση το συναίσθημα κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του διαθέσεις.

 

Καρκίνος
Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου κι οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα κινηθούν σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα.

 

Λέων
Πολλά πράγματα μπαίνουν σιγά – σιγά σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους κάποια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Πρέπει, Λέων μου, να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Τα άστρα δείχνουν ότι θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

 

Παρθένος
Μπορείς, Παρθένε, από σήμερα, που γίνεται η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο, να ξεκινήσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μάλλον σ’ έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, φέρνοντας συζητήσεις που θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.

 

Ζυγός
Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου, μαθαίνοντας να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ, και μπορεί να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα, αν εξηγήσεις στο ταίρι σου το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

 

Σκορπιός
Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις με τον πιο πρόσφορο τρόπο πολλά ζητήματα του παρελθόντος. Μη σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις που μπορεί να σ’ είχαν στεναχωρήσει, Σκορπιέ μου. Βάλε σήμερα καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Τοξότης
Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο καιρό τη χαρά και τη διασκέδαση. Εξάλλου, κι η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Για ακόμη μία φορά, Τοξότη μου, θα ενθουσιάσεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την υποδειγματική συμπεριφορά σου. Απόφυγε, λοιπόν, συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

 

Αιγόκερως
Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να προβάλλεις αυτό που νιώθεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Διαθέτεις τρυφερότητα κι είσαι προσεκτικός στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

 

Υδροχόος
Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Οι υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοούνται. Φρόντισε, Υδροχόε μου, σήμερα να πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους αυτά που θέλεις στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις πιθανές φασαρίες.

 

Ιχθύς
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα χρειάζεται να δείξεις προσοχή, καθώς θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προετοιμάσου, διότι κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σε διεκδικήσει ξανά. Πρόσεξε αρκετά τις επιλογές σου.

 

Πηγή: Myastro