Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μας δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Η ερωτοτροπία του κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστή και το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο προσέγγισης. Στο φλερτ δεν υπάρχουν κανόνες, μόνο άνθρωποι. Εξαρτάται όμως και απ’ το ζώδιό του.

 

Κριός: Ωμά. Είναι διεκδικητικός, φλερτάρει ακομπλεξάριστα και άμεσα. Δε θα σε παίξει καθόλου. Αν του αρέσεις θα στο δείξει ξεκάθαρα.

 

Ταύρος: Ως συντηρητικός και λίγο παλιομοδίτης θα σου προτείνει να βγείτε για ραντεβού. Μάλλον για φαγητό, καθώς είναι άνθρωπος των απολαύσεων. Σε φλερτάρει με τακτ. Το πάει σίγουρα αργά.

 

Δίδυμοι: Είναι γεννημένοι για φλερτ. Η επικοινωνία είναι το ατού τους και θα σου τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα για να σε ρίξουν. Η αλήθεια είναι ότι τα πιστεύουν και τα λένε, γιατί ενθουσιάζονται εύκολα!

 

Καρκίνος: Είναι ντροπαλός και δε φλερτάρει ανοιχτά. Εμμέσως θα σου δείξει ότι αισθάνεται άνετα μαζί σου. Ίσως σε καλέσει σπίτι του για ταινία κι αγκαλιά, ίσως θελήσει να σου μαγειρέψει για να καταλάβεις ότι σε νοιάζεται. Πρόσεξε σε θέλει για σπίτι!!

 

Λέων: Με μεγαλοπρέπεια και θάρρος. Θα σε φλερτάρει πρώτος, γιατί ως λιοντάρι ξέρει ότι κανείς δε φλερτάρει όπως εκείνος, θα βάλει όλη του την τέχνη και το χιούμορ. Και πίστεψέ μας, το ‘χει.

 

Παρθένος: Το φλερτ τους είναι περίπλοκο. Θα σου κάνουν ένα κομπλιμέντο και μετά θα στραφούν σε ό,τι τους απασχολεί. Θέλουν να δείξουν ενδιαφέρον, αλλά η καθημερινότητά τους -σόρρι- είναι πιο σημαντική.

 

Ζυγός: Τους αρέσει να φλερτάρουν διαρκώς. Δε σε θέλουν πάντα, απλώς τους αρέσει ν’ ανανεώνονται με νέες γνωριμίες. Δεν είναι και ποτέ σίγουροι, αν σε θέλουν ή απλώς θέλουν να περάσουν την ώρα τους.

 

Σκορπιός: Δε λένε πολλά, αλλά κοιτάζουν έντονα. Φλερτάρουν όταν νιώσουν έξαψη. Οι ατάκες τους ενέχουν πάντα ερωτικά υπονοούμενα και κρίμα αν δεν τα πιάσεις! Τους αρέσει να παίζουν.

 

Τοξότης: Φλερτάρει σαν παιδί. Αθώα, απλά και γρήγορα. Με χαμόγελο μπορεί να σου προτείνει να πάτε καμιά εκδρομή για να γνωριστείτε καλύτερα!

 

Αιγόκερως: Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι της πράξης. Δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Θα σου πουν μια ωραία ατάκα μιας άλλης εποχής -που δεν την ακούς συχνά- και θα σε ρίξουν μ’ αυτή γιατί την εννοούν.

 

Υδροχόος: Αν αρχίσει να συζητά μαζί σου περί ανέμων και υδάτων και να φιλοσοφεί τη ζωή του αρέσεις 100%. Δεν είναι πολύ τύπος του φλερτ με τον κλασικό τρόπο, αλλά όταν φλερτάρει σε ιντριγκάρει εγκεφαλικά.

 

Ιχθύς: Ντρέπονται να κάνουν το πρώτο βήμα κι έχουν αυτή τη γλυκιά συστολή. Με τρεμάμενη φωνή και ιδρωμένο χέρι μπορεί να έρθουν να σου συστηθούν κι αν θες πάρ’ το πάνω σου!