Καλά θα ήταν αν όλοι μας αποφασίζουμε να εκφράσουμε τον έρωτά μας ακριβώς όπως τον αισθανόμαστε, μα η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από το σενάριο αυτό. Θα σκεφτεί κανείς, μα πώς είναι δυνατόν να θέλεις να κρυφτείς από το συναίσθημα; Η απάντηση είναι πως, καμιά φορά, όχι μόνο θέλεις, μα καταλήγεις να δείχνεις και το αντίθετο ακριβώς! 

 

Κριός
Θα παραπονεθεί στους φίλους του για το πόσο χαζή, άσχημη κι ενοχλητική είναι η καψούρα του, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα οτ κάνει ένα παιδί δημοτικού. Αν τη δει μπροστά του, θα τη διακόψει για να τη διορθώσει και για να αλλάξει θέμα. Τελικά, καταλήγει να προσπαθεί να την πείσει ότι ήταν απλώς σε κακή ψυχολογική περίοδο.

 

Ταύρος
Θα αδιαφορήσει και θα αποφύγει έως και το κοίταγμα στα μάτια. Δε θα απαντήσει στα μηνύματα. Η καψούρα του πρέπει να καταλάβει ότι ο Ταύρος δεν την έχει καψουρευτεί. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό του όπλο, η αδιαφορία. Τελικά, θα δείξει ψήγματα αγάπης γιατί αυτό είναι το δεύτερο μυστικό του όπλο: το σκωτσέζικο ντους.

 

Δίδυμοι
Θα απευθυνθεί στην καψούρα του με το «Πού ‘σαι ρε φίλε», θέλοντας να δείξει υπέρ-ανετίλα που βγάζει μάτι ότι είναι φτιαχτή. Δε θα τον βάλει η καψούρα του στο friendzone, αυτός θα τη βάλει πρώτος, από γινάτι. Τελικά, θα της πει ότι αποκλείεται να έγιναν φίλοι τόσο σύντομα και ότι -μάλλον- υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Σατανικός.

 

Καρκίνος
Θα κάνει κατάσταση στην καψούρα του με άλλον γιατί μόνο έτσι θα πεισθεί εκατό τοις εκατό ότι δεν τη γουστάρει. Τελικά, θα τα φτιάξουν και ο Καρκίνος θα την πέφτει στην καψούρα του ενώ είναι σε σχέση. Στο μακροπρόθεσμο –πολύ μακροπρόθεσμο- μέλλον, η καψούρα θα χωρίσει και θα τα φτιάξει με τον Καρκίνο μας. Το λες και βραζιλιάνικο σίριαλ.

 

Λέων
Θέλει να στείλει μήνυμα, θέλει να μιλήσει στην καψούρα του, θέλει να της πει να βγουν. Θέλει να πατήσει «Μου αρέσει» στις δημοσιεύσεις της, θέλει τόσο πολύ να την έχει κοντά του. Τελικά δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω, γιατί «αν θέλει θα στείλει αυτή». Από τον λέοντα δεν παίρνεις ψήγμα ενδιαφέροντος όσο κι αν προσπαθήσεις. Αν δεν ανοιχτείς πρώτος, δε θα το κάνει ποτέ.

 

Σου κάνει νερά και το πάει φιλικά και χαλαρά;

Αν καίγεσαι, άλλαξε πορεία τώρα!

 

Παρθένος
Όταν πρόκειται για καψούρες, τον Παρθένο δεν τον αναγνωρίζεις. Αρχίζει να χλευάζει και προκειμένου να μην τον πάρει κανείς πρέφα ότι έχει καψουρευτεί, ίσως επικαλεστεί πολύ βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Καταλήγει σε πόλεμο νεύρων με το άτομο που τον ενδιαφέρει κι η κατάσταση μυρίζει διαρκώς μπαρούτι. Φωνές. καβγάδες, ανάγκη για προσοχή, ατελείωτη γκρίνια.

 

Ζυγός
Ο Ζυγός δηλώνει ότι ως επιτυχημένος καριερίστας, είναι και υπερβολικά απασχολημένος αυτήν την περίοδο για να μπει σε καινούρια σχέση. Η καψούρα του δεν πιστεύει ποτέ αυτήν την τόσο κόντρα δικαιολογία με την προσωπικότητά του κι έτσι ο Ζυγός πετυχαίνει τον στόχο του- να της κρύψει ότι τη γουστάρει. Η καψούρα του πιστεύει ότι είναι αλλού κι απλώς δε θέλει να το πει ευθέως. Όταν νιώσει πως δεν υπάρχει προσδοκία, θα κάνει κίνηση.

 

Σκορπιός
Θα δείξει ανάμεικτα συναισθήματα. Αν έρθει πολύ κοντά με την καψούρα του, θα χαθεί. Πετυχαίνει αυτό που θέλει επειδή η καψούρα του νομίζει ότι έχει δεσμό. Κι έτσι θα συνεχίσει, με ένα κρυφτό που μια θα τον εμφανίζει και μια θα τον εξαφανίζει, κάνοντας έτσι τα νεύρα της καψούρας του κρόσσια. Η αλήθεια όμως είναι ότι παλεύει με τα ίδια του τα αισθήματα, διότι δεν του είναι εύκολο να εκδηλώνεται.

 

Τοξότης
Δε θα προσπαθήσει να πείσει μόνο την καψούρα του ότι δεν τη γουστάρει, αλλά κι όλο του τον περίγυρο. Για να το πετύχει αυτό, θα υποκριθεί ότι γουστάρει κάποιον άλλον. Τελικά θα μπλέξει σε μία περίεργη κατάσταση όπου βγαίνει για ποτό με αυτόν που υποτίθεται πως γουστάρει, αυτόν που γουστάρει πραγματικά και τη σχέση του. Καμία ελπίδα με τον Τοξότη που ζει σε μια μόνιμη τρέλα.

 

Αιγόκερως
Θα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση. Η καψούρα του θα νομίσει ότι έχουν ή μπορεί να έχουν, ελεύθερη σχέση. Τελικά καταλήγει να τρώει τα ρούχα του γιατί είναι πολύ αργά για να παραδεχτεί ότι θέλει κανονική σχέση. Και πάλι όμως, τα μούτρα του δε θα τα ρίξει, γιατί η αυτονομία του είναι πάνω και πέρα από κάθε έρωτα. Ίσως είναι το μόνο ζώδιο που ό,τι πει, το εννοεί ακριβώς όπως το είπε.

 

Υδροχόος
Σαν εκείνα τα άτομα που θα ανεβάσουν την τελειότητα βαλμένη σε μια φωτογραφία στο instagram και για λεζάντα θα βάλουν «Τα χάλια μου έχω σήμερα» αναζητώντας κομπλιμέντα, έτσι και ο Υδροχόος θα πει στην καψούρα του πόσο άθλιο ζευγάρι θα ήταν οι δυο τους και πόσο πολύ δεν ταιριάζουν σε τίποτα και για τίποτα, με την ελπίδα ότι θα του πει «Μα γιατί το λες αυτό;».

 

Ιχθείς
Γνήσιο αυτοκαταστροφικό ζώδιο, θα κάνει τα λάθη του Καρκίνου και του Δίδυμου μαζί. Θα γίνει ο κολλητός φίλος που πάντα έψαχνε η καψούρα του και θα της γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής της. Τελικά του γίνεται εμμονή κι αυτοσκοπός να κάνει την καψούρα του να τον γουστάρει. Λειτουργεί παρορμητικά κι απρόβλεπτα, σχεδόν εφηβικά, με αποτέλεσμα να δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει τι του γίνεται.

 

Πηγή