Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κάνει αισθητή την επιρροή του κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις δε μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε επιλογές που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική μας ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι τα πρόσωπα που μας προσεγγίζουν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Όμως αργότερα θα καταλάβουμε ότι η επιλογή μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και αυτό θα μας απογοητεύσει. Καλό είναι λοιπόν να μην παρασυρθούμε από τις αυταπάτες μας δημιουργώντας μία εικόνα για τους άλλους στο μυαλό μας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να μας εκθέσουν καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε λόγω του πάθους και των φαντασιώσεων σε επιλογές που θα μας φέρουν από σε δύσκολη θέση απέναντι στον άνθρωπό μας.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό ενισχύοντας τη διάθεση να λειτουργήσουμε με γνώμονα το καλό των σχέσεων και των συνεργασιών μας. Έντονη είναι η διάθεση να κοινωνικοποιηθούμε και να βρεθούμε με πρόσωπα που μπορούν να μας χαρίσουν αποδοχή και σταθερότητα στη ζωή μας. Είναι απαραίτητο να νιώσουμε ασφάλεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ώστε να κινηθούμε από κοινού με τους γύρω μας για να πετύχουμε στόχους που έχουμε θέσει. Απαραίτητο είναι όμως να μην είμαστε υποχωρητικοί έναντι των αναγκών μας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψουμε ότι δεν έχουμε ικανοποιήσει τον εαυτό μας και αυτό θα είναι αρκετό για να οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις και επιλογές. Η ημέρα είναι ενδεδειγμένη για να περάσουμε μοναδικά φλερτάροντας και επικοινωνώντας τις ανάγκες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας που μπορούν να μας χαρίσουν μία καινούργια αρχή σε αισθηματικό επίπεδο που θα μας ικανοποιήσει απόλυτα και θα μας οδηγήσει σε νέες διαδρομές σε ό,τι αφορά την απόλαυση.

 

Κριός

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν παρασκηνιακές ενέργειες, ίσως κάποιοι να κινηθούν υπογείως για να μπορέσουν να φέρουν τις καταστάσεις στα δικά τους νερά. Κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε την ανυπομονησία, αξιοποιήστε την ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων. Μελετήστε τις συμπεριφορές, αποφύγετε τις ασυνήθιστες επιλογές.

 

Ταύρος

Στις σχέσεις και στις επαφές σας επαγγελματικές ή φιλικές καλό θα είναι να αποφύγετε να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη, οι υποσχέσεις που θα σας δώσουν ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, δώστε χρόνο στα γεγονότα, υπολογίστε πολύ καλά όλες τις εκδοχές θετικές ή αρνητικές.

 

Δίδυμος

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά οριοθετώντας την ανυπομονησία και την παρόρμηση. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν και κυρίως στις υποσχέσεις που εσείς θα δώσετε στους τρίτους.

 

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η παρορμητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, αν κινηθείτε με βιασύνη κι ανυπομονησία θα οδηγηθείτε σε λάθη και σε επιπόλαιες επιλογές. Προσπαθήστε να ψυχολογήσετε τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις, θα χρειαστεί να εμβαθύνετε για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις, μη στηριχτείτε μόνο στις επιφανειακές ενδείξεις.

 

Λέων

Η πορεία που θα πάρουν κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την άποψή σας, ίσως να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που νιώθετε για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή κι αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

Παρθένος

Επικοινωνιακές δυσκολίες θα υπάρξουν, δε θα είναι εύκολη η συνεννόηση, για να μπορέσετε να καταλήξετε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να έχετε συμβιβαστική διάθεση και διαλλακτική στάση. Καλό θα είναι ν’ αποφύγετε το εγωιστικό πείσμα, οριοθετήστε την απαιτητικότητά σας, αν είστε αδιάλλακτοι θα υπάρξουν εκνευρισμοί κι αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια, αναβολές και δυσκολίες, καλό θα είναι ν’ αποφύγετε να δώσετε έκταση στην ανασφάλειά σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπία. Ελλοχεύει κίνδυνος ν’ αντιδράσετε με τρόπο παρορμητικό ή παθιασμένο, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τα ξεσπάσματα.

 

Σκορπιός

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε αγορές ενθουσιασμού, καλό θα είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά στοχεύστε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, μη βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, θα χρειαστεί να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις.

 

Τοξότης

Υπομονή και ψυχραιμία θα απαιτούν οι καταστάσεις, ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αδιαλλαξία και με εκνευρισμούς, από τη δική σας πλευρά καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές, αποφύγετε τους καβγάδες, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

 

Αιγόκερως

Προσοχή στο παρασκήνιο, στα μυστικά, στα κουτσομπολιά και στις υποκινούμενες ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις συγκαλυμμένες, ίσως να εκτεθείτε και να μην μπορέσετε να δικαιολογηθείτε. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, αποφύγετε τις επιπολαιότητες, τα περιττά έξοδα και τις ανούσιες αγορές.

Υδροχόος

Η εγωκεντρική και κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, προσοχή να μη βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές και φιλικές. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις, οριοθετήστε την παρορμητικότητά σας, κινηθείτε με καλλιέργεια και μεθοδικότητα. Στον επαγγελματικό χώρο αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και το εγωιστικό πείσμα.

 

Ιχθύς

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναποδιές, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και μεθοδικότητα, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και οικογενειακές, καλό θα είναι να αποφύγετε την εμμονή, την κόντρα και την ανταγωνιστική διαφωνία, δε θα πρέπει να φορτίσετε το κλίμα με αρνητισμό.