Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στην Παρθένο στις 6 Σεπτεμβρίου θα έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις σε κάθε ζώδιο, τις οποίες πρέπει και φυσικά να δούμε. Αυτό συμβαίνει επειδή η σύνοδος επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται η επικοινωνία, τα συναισθήματα, και οι σκέψεις μας σε διάφορους τομείς της ζωής, ενώ επηρεάζονται κατά πολύ οι σχέσεις μας -μαζί κι αυτή που έχουμε με τον εαυτό μας.

 

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου κι Ερμή στην Παρθένο μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντάς σας πιο εκφραστικούς και διεκδικητικούς γίνεται. Έτσι, μπορεί να διαπρέψετε στην επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις και τους ηγετικούς ρόλους. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αυτοπροβολή και για να μοιράζεστε τις ιδέες σας με ενθουσιασμό, όσο φροντίζετε τα επαγγελματικά σας.

 

Ταύρος

Αυτή η σύνοδος στην Παρθένο μπορεί να δώσει έμφαση στις σχέσεις σας, ενθαρρύνοντας την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με τους συντρόφους σας -ωστόσο πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Ως εκ τούτου, μπορεί να έχετε έντονη επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε για την ενίσχυση των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων στις σχέσεις σας.

 

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σας επηρεάσει σημαντικά. Μπορεί να βιώσετε αυξημένη πνευματική δραστηριότητα, νιώθοντας περιέργεια και επιθυμία να μάθετε πολλά και νέα πράγματα -μένοντας ανοιχτόμυαλοι. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για έκφραση μέσω της γραφής, της ομιλίας ή άλλων μορφών επικοινωνίας.

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στην Παρθένο μπορεί να ενεργοποιήσει τη δημιουργική και εκφραστική σας πλευρά. Έτσι, μπορεί να νιώσετε κίνητρο να μοιραστείτε τα ταλέντα και τις ιδέες σας με τους άλλους και το επικοινωνιακό σας στιλ μπορεί να είναι πιο σίγουρο και παθιασμένο. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αυτοπροβολή και προβολή των ικανοτήτων σας.

 

Λέων

Αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται και σας καλεί να δώσετε έμφαση στην έκφραση, την ταυτότητα και το επικοινωνιακό σας στιλ. Έτσι, μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι και χαρισματικοί, με έντονη επιθυμία να εκφραστείτε αυθεντικά. Είναι μια εποχή για αυτοπροβολή, έναρξη νέων σχεδίων και ανάληψη ηγετικού ρόλου στην επικοινωνία.

 

Παρθένος

Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία σας με τους άλλους, ιδιαίτερα σε ομαδικά πλαίσια. Μπορεί να βρεθείτε να αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο σε ομαδικά έργα ή να συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες όπου μπορείτε να εκφραστείτε με αυτοπεποίθηση και κύρος.

 

Ζυγός

Αυτή η σύνοδος στην Παρθένο μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία σας στην καριέρα και τη δημόσια ζωή σας. Έτσι, μπορεί να βρεθείτε να διατυπώνετε τους στόχους, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας με περισσότερο πάθος και πεποίθηση. Είναι μια καλή στιγμή για να δικτυωθείτε, να διαπραγματευτείτε και να προωθήσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στην Παρθένο μπορεί να ενεργοποιήσει την περιέργειά σας και την επιθυμία σας να εξερευνήσετε νέα θέματα, να εμπλακείτε σε βαθιές συζητήσεις, να ταξιδέψετε. Μπορεί να αισθάνεστε πιο παθιασμένοι και διεκδικητικοί στην έκφραση των πεποιθήσεων και των απόψεών σας και είναι μια ευνοϊκή περίοδος για μάθηση, διδασκαλία ή ανταλλαγή γνώσεων.

 

Τοξότης

Αυτή η σύνοδος στην Παρθένο μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά και υλικά σας θέματα. Μπορεί να βρεθείτε να επικοινωνείτε για χρήματα κι επενδύσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σαφήνεια. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε αυτόν τον τομέα, όσο θα δουλεύετε σκληρά.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές σας αλληλεπιδράσεις και σχέσεις. Μπορεί να αισθάνεστε πιο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί με τους συντρόφους σας και είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε για την επίλυση τυχόν προβλημάτων επικοινωνίας αντί να περνάτε όλη την ημέρα στο γραφείο. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις μπορεί να είναι ευεργετικές.

 

Υδροχόος

Αυτή η σύνοδος στην Παρθένο μπορεί να επηρεάσει τις καθημερινές σας συνήθειες, την εργασία και τα θέματα υγείας. Μπορεί να νιώσετε πιο παρακινημένοι να επικοινωνήσετε για τη δουλειά σας ή να κάνετε αλλαγές στη ρουτίνα σας για να γίνει λίγο πιο «υγιεινή». Ως εκ τούτου, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να εκφράσετε τις ιδέες σας σχετικά με το πώς να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ευημερία σας.

 

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στην Παρθένο μπορεί να επηρεάσει τη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τις ερωτικές σας σχέσεις. Έτσι, μπορεί να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να εκφραστείτε δημιουργικά και με πάθος να εμπλακείτε σε ειλικρινείς συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα τα οποία είχαν απομακρυνθεί. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την έκφραση μέσω των καλλιτεχνικών σας προσπαθειών ή των ρομαντικών σας αναζητήσεων.