Στις 3 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, δε θα λείψουν οι εξάρσεις, τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι μπερδεμένα και αντικρουόμενα. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερική σύγχυσης και έντασης που θα κάνει αλλοπρόσαλλες τις συμπεριφορές. Τα ζευγάρια προσοχή στα απωθημένα, στις εξάρσεις και στις απαιτήσεις, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής.

Οι προβληματικές σχέσεις δε θα μπορέσουν να βρουν ισορροπία, ίσως να ακουστούν δηλώσεις περί χωρισμού. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και οι παρορμητικές κουβέντες, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες κι όχι αντιδραστικές. Δε θα λείψουν τ’ απρόσμενα συμβάντα που ενδεχομένως να προκαλέσουν ταραχή και σύγχυση, ίσως κάποιοι να απογοητευτούν και να προσκολληθούν στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές, απαραίτητη θα είναι η προσαρμογή και η συγκατάβαση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, στόχος θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση.

Κριός

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας. Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών, προσπαθήστε ν’ αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Οι πεισματικές εναντιώσεις δε θα σάς αφήσουν να συνεννοηθείτε, θα πρέπει να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

Ταύρος

Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή γι’ αλλαγές, κάποιες συνθήκες ενδεχομένως να σάς αγχώσουν, ίσως να νιώσετε έντονη δυσανασχέτηση, προσοχή στους εκνευρισμούς. Στις οικονομικές κι επαγγελματικές σας διεκδικήσεις αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

Δίδυμοι

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα γιατί οι εκκρεμότητες θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις έντονες διαφωνίες. Προσπαθήσετε να ισορροπήστε τις διαθέσεις σας αποφεύγοντας τις εξάρσεις.

Καρκίνος

Κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σας, δύσκολο θα είναι για εσάς να ισορροπήσετε ψυχολογικά και να κινηθείτε ψύχραιμα. Η συσσώρευση των απωθημένων ενδεχομένως να κάνει νευρική και αλλοπρόσαλλη τη στάση σας, προσοχή στα ξεσπάσματα και στις εξάρσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης τακτοποιήστε παλιές εκκρεμότητες.

Λέων

Ίσως, να βρεθείτε αντιμέτωποι μ’ ανταγωνιστικές διαθέσεις στον εργασιακό χώρο κι ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σάς συναγωνιστούν, καλό θα είναι ν’ αποφύγετε τις υπερβολές. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά κι ισορροπημένα, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να κλείσετε ζητήματα που απαιτούν άμεση τακτοποίηση.

Παρθένος

Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε οργανωμένα, προσπαθήστε να συνεργαστείτε ομαλά με τα πρόσωπα που σάς περιβάλλουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόσμενες αλλαγές που θα σάς δημιουργήσουν ένταση ή άγχος. Στα οικονομικά δώστε σημασία σε ζητήματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις.

Ζυγός

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τις σχέσεις σας με ισορροπημένη και συγκαταβατική διάθεση. Δεν αποκλείεται ν’ αντιμετωπίσετε αντιδραστικές ή χειριστικές συμπεριφορές, προσοχή στους εκνευρισμούς καλό θα είναι ν’ αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην αδιαφορήσετε για οικονομικές εκκρεμότητες κι ανοιχτούς λογαριασμούς.

Σκορπιός

Ίσως, να μην είστε σε θέση να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, η σκέψη σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένη κι όχι αντικειμενική. Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε τα ρίσκα. Ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που να σάς αγχώσουν.

Τοξότης

Θα υπάρξουν εσωτερικές εναλλαγές, σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Στις επαφές σας προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, αφήστε τις ουσιαστικές συζητήσεις και τις οριστικές απαντήσεις για τις επόμενες μέρες. Απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να περιοριστούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, προσοχή στη νευρικότητά σας.

Αιγόκερως

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε για αποφάσεις και για συνεργασίες. Αποφύγετε τ’ άγχος και την εσωτερική πίεση, προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Καλό θα είναι για την ώρα ν’ αφήσετε στην άκρη τα οικονομικά ρίσκα, επικεντρωθείτε στην κατοχύρωση.

Υδροχόος

Σε θέματα επαγγελματικής κι οικονομικής φύσης προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τρόπο προνοητικό κι όχι αντιδραστικό. Ίσως, να υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο που να σας εκνευρίσουν ή να σάς αγχώσουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τις αυθόρμητες πρωτοβουλίες.

Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να βγούνε στην επιφάνεια ανασφάλειες φοβίες και ψυχολογικά συμπλέγματα, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως αγχωμένη και φοβική. Στον επαγγελματικό τομέα αν υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις και στις συνεργασίες δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να προκαθορίσετε το αποτέλεσμα.