Η συγκεκριμένη πανσέληνος είναι παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες και δε σχετίζεται με το χρώμα του φεγγαριού. Η πανσέληνος της φράουλας, φέτος τον Ιούνιο πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, συμβολίζει την καλοκαιρινή περίοδο και θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε όλα τα ζώδια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, τα ζώδια θα έχουν δυνατά κίνητρα για να εκπληρώσουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους στόχους. Πνευματικά, αυτή η πανσέληνος συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς και θα οδηγήσει σε θετικότητα, ευημερία και ανάπτυξη.

 

Κριός: Στοχεύστε μακριά!

Η Πανσέληνος του Ιούνη σας βοηθά να κοιτάξετε το μέλλον και να εκφράσετε δημιουργικά και δυναμικά τη δράση σας και τα θέλω σας, για να πετύχετε. Η αρμονική όψη του φεγγαριού δείχνει έντονα συναισθήματα και όνειρα που εκφράζονται μέσα από τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ ένα μεγάλο ταξίδι, μία σημαντική απόφαση, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο συνετοί και να αποφύγετε την ένταση. Διοχετεύστε την ενέργειά σας με την επικοινωνία, τις διαδρομές, τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις γνωριμίες.

 

Ταύρος Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα στο φως

Η Πανσέληνος τονίζει την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια αλλά ξέρετε πολύ καλά πως σημασία έχει η βαθύτερη ανάγκη σας για αναγνώριση, αγάπη και αποδοχή από σημαντικές σχέσεις σας. Οι μέρες κοντά στις 20 Ιουνίου μπορεί να σας πληγώσουν ή να σας απογοητεύσουν στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον. Μην το βάζετε κάτω, σύντομα θα νιώσετε καλύτερα και θα πετύχετε στόχους και όνειρα.

 

Δίδυμοι: Η επικοινωνία μπορεί να λυτρώσει και να δείξει τη διέξοδο

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο φωτίζει το δρόμο για όλα όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε! Τα ταλέντα, η ευφυΐα, το χιούμορ, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες όλα είναι πλέον και πάλι δικά σας και σας βοηθούν σε κάθε βήμα σας. Η Πανσέληνος δημιουργεί μία προσωρινή ένταση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να προσέξετε τον επαγγελματικό ή κοινωνικό αντίκτυπο και τα σχόλια. Αξιοποιήστε την εμπειρία και την ικανότητά σας, να επικοινωνείτε με πρόσωπα από το εξωτερικό ή από άλλη κουλτούρα.

 

Καρκίνος: Εκφραστείτε δημιουργικά για να ξεπεράσετε εμπόδια

Ανησυχείτε για όλα έχετε άγχος για τη δουλειά, για τις εργασιακές σχέσεις, ανησυχείτε για έγγραφα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και τελικά ξεχνάτε το πιο σημαντικό να ζήσετε και να απολαύσετε μικρές απλές καθημερινές στιγμές. Ξεκουραστείτε, χρειάζεστε φροντίδα, καλύτερη διατροφή, εξόδους για να μη φορτίζεστε ψυχικά και σωματικά.

 

Λέων: Η εξωστρέφεια κερδίζει, ενώ τα μυστικά πληγώνουν

Κάτι βαθιά μέσα σας σάς πληγώνει και σας παρασύρει σε λάθος δρόμους. Προσέξτε περισσότερο θέματα οικονομικά, που σχετίζονται με άλλες πηγές και εκφράστε την ευαισθησία και τα συναισθήματα που κρύβετε. Μπορείτε να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τη δημιουργία, την ψυχαγωγία, την Τέχνη κι έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και φίλων. Ακόμα και ένα πρόβλημα σε μια σημαντική συνεργασία ή σχέση μπορεί τώρα να βρει τη λύση του.

 

Παρθένος: Πρέπει να υπολογίσετε σημαντικές σχέσεις

Η ζωή είναι μία και αξίζει να τη ζήσετε χωρίς απωθημένα και άσκοπους διαξιφισμούς. Αν υπάρχει μία σύγκρουση σε μια σημαντική σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική, τότε φροντίστε να τη λύσετε με τη λογική και τις συμβουλές ειδικών. Εκφράστε όσα καταπιέζετε και ξεπεράστε παλιές πληγές. Η Πανσέληνος σας προκαλεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και φιλικές υποχρεώσεις και τις ανάγκες της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Ο Ήλιος, τονίζει την Επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή και καταξίωση μέσα από γνωριμίες και εκδηλώσεις.

 

Ζυγός: Εκφραστείτε αλλά διαφυλάξτε ένα κοινό όνειρο που σας ενώνει

Η Πανσέληνος του Ιούνη λειτουργεί απελευθερωτικά και σας οδηγεί σε διαδρομές, ταξίδια, συζητήσεις, συναντήσεις και ένα νέο κύκλο γνωριμιών και σχεδίων. Παρ’ όλα αυτά στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχουν σχόλια παραπλανητικά και το άγχος δε βοηθάει σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας. Επιπλέον, ο Άρης στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών αναμοχλεύει μία σημαντική επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση και τονίζει εγωισμούς κι ανταγωνισμούς.

 

Σκορπιός: Η πίστη στον εαυτό σας πρέπει να ξεπερνάει εμπόδια

Θέλετε οι άλλοι, να αναγνωρίζουν την αξία σας σε όλα τα επίπεδα, όμως, πρέπει πρώτα εσείς οι ίδιοι ν’ αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας. Απελευθερώστε ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και στοχεύστε ψηλά, για να φτάσετε τους στόχους σας στο μέλλον. Δείξτε σοφία και ωριμότητα κοντά στις 18 Ιουνίου. Αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν επαγγελματικά ή να προκαλέσουν παράπονα στην οικογένεια. Τακτοποιήστε οικογενειακά, οικονομικά προβλήματα και αφεθείτε στην ξεγνοιασιά, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.

 

Τοξότης: Η αρμονία σε σας και τους άλλους κρύβεται στα σχέδια που κάνετε

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια σημαντικών σχέσεων επαγγελματικών, οικογενειακών και ερωτικών. Φροντίστε ιδιαίτερα τον χώρο σας, την επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας αλλά φροντίστε και να δείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας. Διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις και παράπονα. Εκφραστείτε μέσα από δημιουργικές διεξόδους, διασκεδάστε, χορέψτε και διεκδικήστε τη χαρά του έρωτα. Ανοίγεται μπροστά σας ένας κύκλος ταξιδιών, συναντήσεων, συμφωνιών και συζητήσεων με συνεργάτες και σημαντικά πρόσωπα.

 

Αιγόκερως: Έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας

Η Πανσέληνος του Ιουνίου φωτίζει έναν μυστικό χώρο. Κάτω από το φως του φεγγαριού ξεπηδούν αναμνήσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφά συναισθήματα. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Φροντίστε θέματα υγείας και ψυχολογίας και ξεκαθαρίστε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η οικογένεια αναμοχλεύει εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες ειδικά εσείς του 2ου δεκαημέρου.

 

Υδροχόος: Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με αυτούς που κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση

Αναζητήστε φίλους και παρέες που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας με ειλικρίνεια και κοινά όνειρα. Πιθανόν, θαυμαστές, ο ερωτικός σας σύντροφος και οι φίλοι να μπερδευτούν και να σας μπερδέψουν, οπότε καλύτερα να κρατήσετε τις ισορροπίες ξεκαθαρίζοντας τα όρια και τον ρόλο που παίζει ο καθένας στη ζωή σας. Σε μία διαδρομή, ένα ταξίδι ή ακόμα και με άτομα του περιβάλλοντος σας, θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και καλό θα είναι να αποφύγετε την ταχύτητα και τις εντάσεις.

 

Ιχθείς: Φανείτε υπεύθυνοι και διαφυλάξτε τη φήμη σας

Η Πανσέληνος μεγεθύνει αντιθέσεις στο οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε να δώσετε αφορμές, για να μη σας κατηγορήσουν και συμπεριφερθείτε με βάση την εμπειρία σας, για να κερδίσετε. Θέματα στο σπίτι και την οικογένεια καλύτερα να ξεκαθαριστούν με συζήτηση και επικοινωνία. Αν έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες οικογενειακές υποχρεώσεις και εργασίες στο σπίτι τώρα ήρθε η ώρα! Μία επίσκεψη από ένα πρόσωπο από τα παλιά, σας δίνει χαρά.

 

Πηγή: marigiova.gr