pillow1411

Το ζώδιό σου έχει τον δικό του πλανήτη-κυβερνήτη που επηρεάζει την προσωπικότητά σου. Παρ’ όλα αυτά και οι άλλοι πλανήτες παίζουν σημαντικό ρόλο σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Με κάποιο τρόπο λειτουργούν συνδυαστικά και διαμορφώνουν την καθημερινότητά σου. Θες να μάθεις πώς;

 

Κριός

Ο κυβερνήτης σου είναι ο Άρης, ο μαχητικός, θαρραλέος και παρορμητικός θεός του πολέμου. Ο αυστηρός Κρόνος επιβλέπει τα επαγγελματικά σου και σου μαθαίνει ότι χρειάζεται πειθαρχία και δουλειά για να πετύχεις. Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη οδηγεί τα ερωτικά και τα οικονομικά σου θέματα. Ο Ήλιος σιγοντάρει τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και τις τυχοδιωκτικές σου τάσεις. Η οικογενειακή σου ζωή και το σπιτικό σου βρίσκονται υπό τον έλεγχο της «μητρικής» Σελήνης, ενώ ο Ερμής ασχολείται με την υγεία και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι πνευματικές αναζητήσεις υπάγονται στην επικράτεια του Ποσειδώνα, ενώ ο Δίας αναλαμβάνει θέματα ταξιδιών, μόρφωσης και φιλοσοφικές ανησυχίες.

 

Ταύρος

Σε κυβερνά η ερωτιάρα Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης που ρυθμίζει την υγεία και την εργασία. Για σένα πλανήτης του έρωτα είναι ο Πλούτωνας που σε σπρώχνει να αναζητάς την ένταση, χαρίζοντάς σου ερωτισμό. Την καριέρα σου επιβλέπει ο Ουρανός, προσθέτοντάς της το στοιχείο της έκπληξης που καθόλου δε σου αρέσει (δε σε παίρνει όμως να κάνεις και διαφορετικά). Στα οικονομικά σου κάνει κουμάντο ο τετραπέρατος Ερμής. Την οικογενειακή σου ζωή φωτίζει ένας ολόλαμπρος Ήλιος και τις πνευματικές σου αναζητήσεις ο ατρόμητος Άρης. Ο Κρόνος, με την αγάπη του στην οργάνωση, οδηγεί τα ταξίδια και τη μόρφωσή σου.

 

Δίδυμος

Ο Ερμής σε κυβερνά και σε κάνει όμοιό του: πανέξυπνο, πνευματώδη, επικοινωνιακό. Είναι ο πλανήτης που έχει την εποπτεία της οικογενειακής ζωής και του σπιτικού σου γενικότερα, το οποίο έχεις γεμάτο κόσμο και βιβλία. Ο Ποσειδώνας ασχολείται με την καριέρα σου, χαρίζοντάς σου διαίσθηση και υπερβολικές προσδοκίες. Το αστέρι του έρωτά σου είναι ο Δίας που δε σε κάνει υπόδειγμα πίστης. Για τα οικονομικά σου είναι υπεύθυνη η Σελήνη, γι’ αυτό η τσέπη σου αδειάζει, γεμίζει και πάει λέγοντας. Ο Πλούτωνας είναι υπεύθυνος για την υγεία και την καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος 

Η Σελήνη που σε κυβερνά, σε κάνει αισθηματία στο έπακρο. Ο Άρης καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να εμφυσήσει ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σου, ενώ ο Ήλιος θέλει να σε κάνει κάπως πιο «large» στα οικονομικά. Ο πλανήτης της αγάπης είναι ο Κρόνος, που θέλει τον άλλο δεμένο με συμβόλαιο και ό,τι λέει δεν ξελέει. Η Αφροδίτη δίνει στην οικογενειακή σου ζωή μια νότα αισθησιασμού και σε συμβουλεύει πώς να δημιουργήσεις ένα ωραίο σπιτικό. Ο Πλούτωνας σε καλεί σε διασκεδάσεις με το δικό του κάπως «μουρτζούφλικο» στιλ, ενώ ο Ποσειδώνας υπόσχεται καλοτυχία (καλά, μην το δένεις και κόμπο) και ο Ερμής πνευματική φώτιση.

 

Λέων 

Λάμπεις σαν τον κυβερνήτη σου, τον Ήλιο, ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκεις. Η Αφροδίτη σε κάνει να ερωτεύεσαι τη δουλειά σου, με επιτυχίες στα επαγγελματικά. Ο πλανήτης του έρωτα είναι ο Ουρανός που ενισχύει τη γοητεία σου και σε κάνει να βιώνεις κεραυνοβόλες αγάπες. Στα οικονομικά σου έχεις διαχειριστή τον κάπως επιπόλαιο και φιγουρατζή Ερμή, οπότε μπορεί να περνά από τα χέρια σου μπόλικο χρήμα που καταλήγει σε λούσα και διασκεδάσεις. Ο πλανήτης της υγείας είναι ο Κρόνος που σε επαναφέρει στην τάξη όταν κάνεις καταχρήσεις. Ο Πλούτωνας ασχολείται με τα του οίκου σου, χαρίζοντάς σου όμορφες στιγμές στο κρεβάτι.

 

Παρθένος

Ο Ερμής γίνεται κυβερνήτης σου και υπεύθυνος για τα επαγγελματικά σου, κι εσύ αξιοποιείς την εξυπνάδα και την ικανότητα να διακρίνεις τι είναι πράγματι σημαντικό. Στον έρωτα έχεις οδηγό τον Ποσειδώνα που σε κάνει να οραματίζεσαι όποιον αγαπάς στη βελτιωμένη εκδοχή του. Για τα οικονομικά σου είναι υπεύθυνη η Αφροδίτη, κάνοντάς σε να ξοδεύεις. Ο Δίας προσπαθεί να κάνει πιο ανάλαφρη την οικογενειακή σου ζωή, ενώ στην υγεία και την καθημερινότητα ο Ουρανός σού δείχνει πως δεν μπορείς να προβλέπεις τα πάντα. Ο Κρόνος σε κάνει να βάζεις την υπευθυνότητα πάνω απ’ τη διασκέδαση, αλλά ευτυχώς στον έρωτα ο Άρης σε μετατρέπει σε ηφαίστειο.

 

 

Ζυγός

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη είσαι ο απόλυτος ερωτιάρης και ο Άρης σε σπρώχνει να διεκδικείς αποφασιστικά την ευτυχία. Στα οικονομικά σου κάνει κουμάντο ο Πλούτωνας, δείχνοντάς σου πώς να μετατρέπεις την κρίση σε ευκαιρία. Ο Ποσειδώνας σε κάνει δημιουργικό στη δουλειά και σε ωθεί να αμελείς θέματα υγείας (άσε που συχνά προτιμάς να μην ξέρεις). Αντιμετωπίζεις την οικογένεια με την υπευθυνότητα που σου δίνει ο Κρόνος. Ο διανοούμενος Ερμής επιβλέπει τις πνευματικές σου αναζητήσεις και φέρνει καλοτυχία, η οποία ενισχύεται και από τις γνωριμίες σου, όπου ο επεκτατικός Δίας τονώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

 

Σκορπιός

Σε κυβερνά ο Πλούτωνας του ερωτισμού, με τη συνεργασία του διεκδικητικού και θαρραλέου Άρη. Ο Άρης ως συγκυβερνήτης σου φροντίζει την υγεία και υποθέσεις της καθημερινότητας. Στον έρωτα έχεις την προστασία της Αφροδίτης (έτσι εξηγούνται οι επιτυχίες σου), ενώ στα επαγγελματικά ο Ήλιος σε βοηθά να αναδειχθείς. Διπλό τζακ-ποτ, δηλαδή. Ή μάλλον τριπλό, αν προσθέσουμε και τον Δία της επέκτασης και της αφθονίας υπεύθυνο των οικονομικών σου. Η οικογενειακή ζωή και το σπιτικό σου βρίσκονται υπό την επιρροή του Ουρανού, εξού και οι ξαφνικές καταιγίδες που ξεσπάνε, αιφνιδιάζοντας όχι τόσο εσένα (που άλλωστε τις προκαλείς) όσο τους υπόλοιπους.

 

Τοξότης

Με κυβερνήτη τον Δία, το αφεντικό, έχεις ελεύθερη πρόσβαση στο σύμπαν. Ο Ερμής σε βοηθά στα επαγγελματικά σου και στον έρωτα. Αυτό σε κάνει και στους δυο τομείς ξύπνιο, γοητευτικό, αλλά όχι τόσο αξιόπιστο (σε ανύποπτο χρόνο την κοπανάς με τα φτερωτά του σανδάλια). Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των οικονομικών, κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα βρισκόσουν στην ψάθα. Στην υγεία και τις υποθέσεις της καθημερινότητας έχεις υπεύθυνη τη γοητευτική Αφροδίτη, ενώ στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή τον Ποσειδώνα που σε κάνει εξίσου φευγάτο μ’ εκείνον. Από τις οικογενειακές ευθύνες, προτιμάς τις βαθιές πνευματικές αναζητήσεις παρέα με τον Πλούτωνα.

 

Αιγόκερως

Δανείζεσαι την επιβλητική αυστηρότητα του Κρόνου, του κυβερνήτη σου, για να πετύχεις. Όμως η καριέρα σου, απρόσμενα, βρίσκεται στα χέρια της Αφροδίτης που προσθέτει καλαισθησία και μια αίσθηση παιχνιδιού (ευτυχώς δηλαδή). Στην αγάπη, παρ’ όλο που δε σου φαίνεται, η Σελήνη φέρνει έναν συναισθηματισμό με σκαμπανεβάσματα, καθώς διαρκώς προσπαθείς να αποκτήσεις τον έλεγχο στην καρδιά σου. Ο Ουρανός επί των οικονομικών σου δείχνει πως η σιγουριά που αναζητάς δεν υπάρχει και ο Ποσειδώνας στην επικοινωνία σε μαθαίνει πως δε μιλάνε όλοι με τη δική σου σαφήνεια. Ο Ερμής στην υγεία σε βοηθά για να μη γίνεσαι υποχόνδριος και ο Άρης στην οικογένεια θέλει να επιβάλλει διαρκώς το δικό του.

 

Υδροχόος

Ο επαναστάτης και απρόβλεπτος Ουρανός είναι κυβερνήτης σου, ενώ ο Πλούτωνας στα επαγγελματικά σε έχει μάθει να μη φοβάσαι τις αλλαγές και τις επανεκκινήσεις. Ο Ήλιος κάνει τον έρωτα για σένα έναν ευχάριστο περίπατο στη λιακάδα και η Αφροδίτη φέρνει στην οικογενειακή ζωή ερωτισμό και στο σπίτι σου μια πρωτότυπη αισθητική. Η Σελήνη σε μαθαίνει πως υγεία και συναισθηματική σου ισορροπία πάνε μαζί. Με τον Ποσειδώνα στα οικονομικά σου δεν είναι βέβαιο ότι κάνεις τις πιο σωστές επιλογές, αλλά το χρήμα δεν είναι το παν για σένα, καθώς ο Κρόνος σε οδηγεί σε συστηματική και ευσυνείδητη πνευματική αναζήτηση.

 

Ιχθύς

Ο «φευγάτος» Ποσειδώνας σε κυβερνά σε ένα βασίλειο φαντασίας, συναισθηματισμού και ψευδαίσθησης. Η ακόμα πιο συναισθηματική Σελήνη κάνει κουμάντο στις ερωτικές κατακτήσεις, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα παιδιά και στη δημιουργικότητά σου. Παρ’ όλα αυτά, όταν περνά ο ενθουσιασμός του έρωτα, ο Ερμής σε βάζει να το ξανασκεφτείς. Ο παρορμητικός Άρης κάνει κουμάντο στα οικονομικά σου, με εναλλαγή σε κέρδη και απώλειες, αλλά τουλάχιστον ο Ερμής (και πάλι) βάζει λίγη λογική και καπατσοσύνη στη διαχείριση του σπιτιού και της οικογενειακής σου ζωής. Στα επαγγελματικά έχεις σύμμαχο τον αισιόδοξο Δία που σου χαρίζει τύχη και ενισχύει την τάση να ανοίγεσαι σε νέες δραστηριότητες με άγνοια κινδύνου.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Πηγή