neb

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 15° 19’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή θα βιώσουμε εσωτερικές συγκρούσεις που θα έχουν σχέση με τις πραγματικές ανάγκες μας, σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο, και που θα έρθουν σε κόντρα με την πραγματικότητα που ο καθένας από μας βιώνει. Η αναζήτηση εσωτερικής αρμονίας και ισορροπίας καθώς και η ανάγκη μας για αγάπη, προσοχή, πάθος, έμπνευση, δημιουργικότητα και στοργή θα μας φέρουν αντιμέτωπους με τις επιλογές που ως ώρας έχουμε κάνει ενώ, κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα δοκιμάσουν εμάς και τις αξίες μας.

Η έντονη αυτή όψη μάλιστα θα μας ωθήσει στην υπερβολή και στην καλοπέραση. Παράλληλα, η σχέση μας με το χρήμα δε θα είναι και απόλυτα σωστή καθώς θα έχουμε την τάση να ξοδεύουμε παρορμητικά και με βάση τη συναισθηματική μας κατάσταση. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε και να ικανοποιήσουμε τα γούστα μας, τα οποία θα είναι και ακριβά. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, τόσο με τη διαχείριση των χρημάτων μας, όσο και με τις όποιες συνεργασίες, εμπορικές συμφωνίες, επενδύσεις και γενικά οικονομικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στο μέλλον.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει στο φουλ περίπου 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

Κριός

Θα χρειαστεί να συγκρατήσετε την παρορμητικότητα και την τάση σας για υπερβολές. Σε ό,τι αφορά στον έρωτα, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να ακυρώσει την κριτική σας ικανότητα ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στον τρόπο που ξοδεύετε.

 

Ταύρος

Ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σας αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Σε περίπτωση αισθηματικής επανασύνδεσης, ζυγίστε με σύνεση τα συν και τα πλην.

 

Δίδυμοι

Δείξτε προσοχή στις συνεργασίες σας και το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει. Για το λόγο αυτό, μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αν έχετε χρέη, προσπαθήστε να τα βάλετε σε μια σειρά.

 

Καρκίνος

Υιοθετήστε το «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους» και τακτοποιήστε τα όποια σχετικά ανοιχτά ζητήματα έχετε στη ζωή σας. Αισθηματικά, διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν και μην ξοδεύεστε αδίκως.

 

Λέων

Η ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους άνετα μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες που δεν «αντέχει» η τσέπη σας. Σε περίπτωση που σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση, μην ενθουσιαστείτε αμέσως αλλά μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας.

 

Παρθένος

Η αναγκαστική τακτοποίηση θεμάτων με τα οποία είχατε συστηματικά αποφύγει να ασχοληθείτε θα σας αγχώσει αρκετά. Ωστόσο, αν κινηθείτε μεθοδικά και προσεκτικά θα αποφύγετε τις όποιες παγίδες.

 

Ζυγός

Ανανεώστε τους στόχους σας, τόσο τους επαγγελματικούς, όσο και τους προσωπικούς και αποφύγετε να λειτουργήσετε με γνώμονα τη συναισθηματική παρόρμηση αλλά με τη λογική. Δείξτε την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση.

 

Σκορπιός

Την αμέριστη προσοχή σας θα χρειαστεί ο επαγγελματικός τομέας και κυρίως η σχέση σας με τους ανώτερους από εσάς καθώς η οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να έχει ιδιαίτερα αρνητικά αποτελέσματα για εσάς.

 

Τοξότης

Κινηθείτε, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με μικρά, αργά αλλά σταθερά βήματα, αποφεύγοντας να λειτουργήσετε σπασμωδικά και να πάρετε ρίσκα καθώς τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα.

 

Αιγόκερως

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση γιατί θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας φέρουν στα όριά σας. Προσπαθείστε να διατηρήσετε την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση με το ταίρι σας.

 

Υδροχόος

Κινηθείτε σε όλων των ειδών τα ζητήματα που σας απασχολούν με σύνεση, λογική και ηρεμία και μην κάνετε το λάθος να λειτουργήσετε παρορμητικά, παίρνοντας αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα το μετανιώσετε.

 

Ιχθύες

Θα υπάρξουν αλλαγές, καθυστερήσεις και αναβολές, τόσο σε ό,τι αφορά ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, όσο και σε ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα σας στρεσάρουν. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, καλό θα ήταν να μην πάρετε ρίσκα.

 

Πηγή