Η Σελήνη στον Ιχθύ στις 26-28 Ιουνίου αναμένεται να φέρει τύχη και θετικές επιρροές σε τρία ζώδια. Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα συγκεκριμένα ζώδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

Ιχθύες: Ενίσχυση της Αυτοπεποίθησης και της Αυτογνωσίας

Οι Ιχθύες θα βιώσουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, κατά την οποία η αυτοπεποίθησή τους θα ενισχυθεί σημαντικά. Η Σελήνη στον Ιχθύ θα λειτουργήσει σαν ένας φάρος που θα φωτίσει την εσωτερική τους δύναμη και την αυτογνωσία τους.

Αυτοβελτίωση: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τους Ιχθύες να εστιάσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη. Θα έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Σχέσεις: Στις προσωπικές τους σχέσεις, οι Ιχθύες θα αισθανθούν μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα και κατανόηση. Θα είναι πιο δεκτικοί στις ανάγκες των άλλων και θα δημιουργήσουν βαθύτερες συνδέσεις.

Επαγγελματική Ανάπτυξη: Η επαγγελματική ζωή των Ιχθύων θα λάβει επίσης μια ώθηση, καθώς θα είναι σε θέση να επικοινωνούν τις ιδέες τους πιο ξεκάθαρα και να κερδίζουν την υποστήριξη των συναδέλφων τους.

 

Δίδυμοι: Επιτυχίες και Αναγνώριση στον Επαγγελματικό Τομέα

Οι Δίδυμοι θα βρουν την ευκαιρία να διακριθούν και να αναγνωριστούν στον επαγγελματικό τους τομέα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Σελήνη στον Ιχθύ θα ενισχύσει την επιθυμία τους για επιτυχία και θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους.

Καριέρα: Οι Δίδυμοι θα δουν τις επαγγελματικές τους προσπάθειες να αποδίδουν καρπούς. Θα λάβουν την αναγνώριση που αξίζουν για τις προσπάθειές τους και πιθανόν να ανοίξουν νέες ευκαιρίες για προαγωγές ή νέες συνεργασίες.

Δικτύωση: Οι επαγγελματικές τους σχέσεις θα βελτιωθούν σημαντικά. Οι Δίδυμοι θα έχουν την ικανότητα να δικτυώνονται και να κάνουν επαφές που θα τους βοηθήσουν να προωθήσουν τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Δημιουργικότητα: Η δημιουργική τους σκέψη θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Θα έχουν την έμπνευση να καινοτομήσουν και να προτείνουν νέες ιδέες που θα βελτιώσουν την απόδοση της ομάδας ή της εταιρείας τους.

 

Σκορπιός: Έμπνευση και Δημιουργική Έκφραση

Οι Σκορπιοί θα βρουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να εμπνευστούν από νέες ιδέες. Η Σελήνη στον Ιχθύ θα τους βοηθήσει να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να ασχοληθούν με δραστηριότητες που τους γεμίζουν.

Καλλιτεχνική Έκφραση: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τους Σκορπιούς να ασχοληθούν με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορεί να είναι η ζωγραφική, η μουσική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης που τους επιτρέπει να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Προσωπική Ζωή: Στην προσωπική τους ζωή, οι Σκορπιοί θα βιώσουν μια αναγέννηση. Θα αισθανθούν περισσότερο ελεύθεροι να εκφράσουν τις επιθυμίες τους και να αφεθούν σε συναισθήματα που μπορεί να είχαν καταπιεσμένα.

Δημιουργικά Προγράμματα: Οι Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν νέα δημιουργικά έργα ή να ολοκληρώσουν υπάρχοντα με επιτυχία. Η έμπνευσή τους θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα βρουν την ικανοποίηση από την υλοποίηση των ιδεών τους.

 

Η Σελήνη στον Ιχθύ φέρνει τύχη και ευκαιρίες στα ζώδια αυτά, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την επαγγελματική επιτυχία και τη δημιουργική έκφραση. Κάθε ζώδιο θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί αυτές τις επιρροές και να κάνει θετικές αλλαγές στη ζωή του.

 

Ερμής Τρίγωνο Κρόνος 26 Ιουνίου

Ταυτόχρονα, ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του μέσα στο Β΄ δεκαήμερο του ζωδίου του Καρκίνου στις 19ο και όπως ήδη έχουμε αντιληφθεί, η σκέψη μας είναι βαθιά επηρεασμένη από τα συναισθήματά μας. Ο Κρόνος ως πλανήτης των ορίων και της δομής αντιπαρατίθεται ενεργειακά από τη θέση των Ιχθύων όπου, αφήνουμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται, εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας και τη ροή του χρόνου, πιστεύοντας ότι έχουμε άπλετο, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσουμε πνευματικά τραύματα ή ακόμα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, μέσω μιας ευαισθησίας δίχως όρια.

Η συνάντηση του Ερμή από όψη Τριγώνου με τον Κρόνο πυροδοτεί την αναγέννηση νέων ιδεών που θα μπορούν να εφαρμοστούν με θετικό τρόπο και αξιόπιστο αποτέλεσμα, είτε αφορά υποθέσεις οικογενειακές, θέματα ακίνητης περιουσίας, συνεργασίες, καριέρα. Μια καλή στιγμή για διανοητική εργασία, ακόμα συζητήσεις σοβαρές, διαπραγματεύσεις και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Εύνοια σε σπουδές καθώς και καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και δημιουργίες.

Τη θετική επιρροή της όψης θα δεχθούν τα Β΄ δεκαήμερα των ζωδίων του Νερού: Καρκίνοι – Σκορπιοί – Ιχθύες και της Γης: Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι και όσοι έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

 

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακά καθήκοντα δείχνουν να τραβούν από τον χρόνο σας καθώς τα θέτετε ως προτεραιότητα, και τελικά τα εκπληρώνετε με επιτυχία. Δείχνει να συνδέεστε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς σας, όπου καλό θα είναι να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και μεταξύ σας συγκρούσεις. Εκφράζετε μια ανάγκη σας, η οποία αναδύεται για εσωτερική γαλήνη, και αναζητάτε διεξόδους από καταστάσεις που θεωρείτε πως μπαίνουν τροχοπέδη στην εκπλήρωση των στόχων και επιθυμιών σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας δείχνει υψηλή και αυτό διαχέεται στον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους. Επαφές με αδέρφια και άτομα της κοντινής σας κοινότητας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Ευκαιρίες αύξησης των υλικών σας αγαθών ξετυλίγονται μπροστά σας, υποσχόμενες κερδοφορία οπότε είναι καλή στιγμή για επενδύσεις. Νέες επωφελείς συνεργασίες θα παρουσιαστούν, καθώς σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα έχουν να προσφέρουν ιδιαίτερη εύνοια στη ζωή σας. Όσα σας χρειάζονται για να εκπληρώσετε, φιλοδοξίες και όνειρά σας, βρίσκονται στο στόχαστρό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικεντρωμένοι στην εύρεση λύσεων για αύξηση του εισοδήματός σας είστε αυτή τη στιγμή και πραγματικά δείχνει μέσα από μεθοδικές και ρεαλιστικές κινήσεις να επιτυγχάνετε το επιθυμητό. Εμπορικές συμφωνίες κλείνονται για όσους δραστηριοποιούνται ανάλογα. Η επαγγελματική επιτυχία είναι το ζητούμενό σας και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές για να υποστηρίξετε καλύτερα τις ανάγκες σας. Προσοχή συνιστάται στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε αυτήν σας την ανάγκη για να μη βρεθείτε μπροστά σε συγκρούσεις με ανωτέρους σας στον χώρο σας τον επαγγελματικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια στιγμή που θα χρειαστεί να φροντίσετε να οργανώσετε τον χρόνο σας καθώς θα υπάρχουν πολλές επαφές, καθώς μετακινήσεις που θα μπορούσαν να σας τραβήξουν μακριά από υποχρεώσεις σας. Χρήσιμο διάστημα λοιπόν, καθώς έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που θα βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας. Διευκολύνονται κάθε τύπου συμφωνίες. Ευκαιρίες σας δίνονται να διευρύνετε την οπτική σας μέσα από νέες διαδρομές που ανακαλύπτετε. Δικαστικές υποθέσεις για όσους σας απασχολούν δείχνουν να επιλύονται ευνοϊκά.

 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα μυστικοπαθείς είστε εσείς αυτή τη στιγμή καθώς δε θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν τις σκέψεις σας. Αισθάνεστε πως σας χρειάζεστε χρόνο και απόσταση από τους γύρω σας για να μπορέσετε τακτοποιήσετε σκέψεις σας μέσα από ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Οικονομικά ζητήματα δείχνουν να σας απασχολούν και μάλιστα στη σχέση σας με τρίτους. Ίσως, μια πηγή εσόδων κλείνει ή ακόμα μια υπόθεση οικονομικής εκκρεμότητας να λήγει για κάποιους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαναξιολογείτε και αναθεωρείτε στόχους σας και σε αυτό βοηθά η επικοινωνία που δείχνει να έχετε με φίλους και ομάδες που δραστηριοποιήσετε, ενώ μέσα από νέες ιδέες που αποκομίζετε σας δίνουν διαφορετική από την έως σήμερα οπτική σας. Σχέσεις με σημαντικούς άλλους περνούν μέσα από αυτήν τη διαδικασία επίσης, συγκρούσεις θα μπορούσαν να λάβουν χώρα μέσα από την απόφαση να διακόψετε μια συνεργασία, ακόμα και επάνω στο γενικό ξεκαθάρισμά σας με σύντροφο – προσοχή λοιπόν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο χώρος της καριέρας σας είναι στο επίκεντρο και δείχνει να θέλετε να διεκδικήσετε μια αύξηση ή ακόμα και προαγωγή. Είναι καλή στιγμή να προβάλλετε τη δουλειά σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με ανωτέρους σας αποφεύγοντας συγκρούσεις που θα σας απομακρύνουν από την αρχική σας επιθυμία. Δεχθείτε συμβουλές χρήσιμες από ανθρώπους που σας παρουσιάζονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες θα σας δοθούν μέσα από ταξίδι ή ακόμα και επαφές σας να διευρύνετε την οπτική σας επιτυγχάνοντας στόχους σας. Θα απολαύσετε τη διαθεσιμότητα χρόνου και θα μπορέσετε να αφιερωθείτε σε πράγματα που σας γεμίζουν πραγματικά χαρά. Αλλαγές στον τρόπο της καθημερινής σας ζωής υποστηρίζουν καλύτερα τη γενική υγεία και ευεξία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικέντρωση σε οικονομικές σας υποθέσεις που σας συνδέουν με τρίτους έχετε εσείς, ενώ συμφωνίες μπορεί να λήξουν και νέες να τις διαδεχθούν. Ερωτικές σχέσεις σας επίσης. Προσοχή ιδιαίτερη προς αποφυγή οικογενειακών συγκρούσεων στην προσπάθειά σας να βάλετε  γερή  βάση αρκετά προσαρμόσιμη για να μετατρέψει όλα τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιπαραθέσεις ίσως δημιουργηθούν με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, συνεργάτες – σύντρόφους, για θέματα που χρήζουν επίλυσης. Επικοινωνήστε μαζί τους ήρεμα και πολιτισμένα με την ικανότητα και δυνατότητα που θα έχετε αυτήν τη στιγμή. Τα αδέρφια σας και άτομα της κοντινής σας κοινότητας θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα καθημερινότητας καθώς και εργασιακά σας απασχολούν, αναλύετε καταστάσεις, δίνετε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και αποφασίζετε να λύσετε οποιοδήποτε θέμα έχετε ως εκρεμμότητα. Συζητήσεις με εργοδότες σας, όσοι έχετε, φέρουν λύσεις. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν, είτε μια αδιαθεσία ακόμα και ένα στάδιο ανάρρωσης για κάποιους. Μια αλλαγή στα οικονομικά σας, ακόμα και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο δείχνει να παίρνει μορφή τώρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Επιτυχίες σε θέματα ερωτικά και εύνοια σε κάθε είδος δημιουργικής δραστηριότητας σημειώνονται αυτήν τη στιγμή. Ανανεώνεστε και πραγματικά εκπέμπετε την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας στους γύρω σας.