Ήταν ποτέ ζευγάρι o Chris North και η Kristin Davis;

Για τους φανατικούς θεατές της διάσημης σειράς Sεx & the City, μόνο η ανάγνωση αυτής της ερώτησης δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και μπορούμε να το παραδεχτούμε, μας φαίνεται πάρα πολύ περίεργη. Είναι, άραγε, δυνατόν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, Mr. Big και Charlotte, να ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή;

Για όσους δεν έβλεπαν την αγαπημένη σειρά, ο Mr. Big ή αλλιώς Chris North, είναι  ο μεγάλος έρωτας της Carrie, ενώ η Charlotte, η Kristin Davis είναι μία από τις 4 κολλητές της. Η σειρά προβλήθηκε τη δεκαετία του ’90 με κέντρο της το The Big Apple ή αλλιώς τη Νέα Υόρκη. Οι ιστορίες που διηγούνται σε κάθε επεισόδιο αφορούν τις ερωτικές σχέσεις, την εύρεση του κατάλληλου συντρόφου, την επιθυμία για το ‘Yes I do’, αλλά είναι και μια ισχυρή περιγραφή της γυναικείας σ3ξουαλικής απελευθέρωσης, της γυναικείας φιλίας και όλων των τρικυμιών που μπορεί να περάσει στο πέρασμα του χρόνου. Βασικό στοιχείο της σειράς και των 2 ταινιών, που γυρίστηκαν αργότερα, είναι ασφαλώς και η μόδα. Οι χαρακτήρες δεν παύουν να ντύνονται με ακριβές μάρκες, να πηγαίνουν σε fashion shows και να δημιουργούν αλλά και να εμπνέουν για τις τελευταίες τάσεις. Δεν υπάρχει φανατική S3x & the City fan, που δεν έχει ζηλέψει την ντουλάπα της Carrie Bradshaw, της Sarah Jessica Parker, ή δεν απέκτησε μανιακή αγάπη για τα Manolo Blahnik και το signature diamond ψηλοτάκουνο.

 

Sex And The City' Writers Planned To Kill Off Mr. Big In The Third Movie | Closer Weekly

 

Τι συμβαίνει, όμως, όταν οι πρωταγωνιστές μιας σειράς αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι στην πραγματική ζωή; Προφανώς, και δεν υπάρχει κανένας κανόνας ή νόμος που να το απαγορεύει αλλά οι θεατές δε θα μπορούσαμε σίγουρα ποτέ να το διαχειριστούμε τόσο εύκολα, αν τα ζευγάρια δε συνέπιπταν με τα κινηματογραφικά.

 

7 surprising secrets you didn't know about "Sex and the City" | Vogue France

 

Κι, όμως, πριν από λίγο καιρό, υπήρξαν δημοσιεύματα και φήμες ότι η Charlotte και ο Mr.Big, έβγαιναν στην πραγματική ζωή. Ποτέ κανείς από τους δυο τους δεν το επιβεβαίωσε αλλά ούτε και το διέψευσε, βέβαια, πράγμα που φουντώνει τις φήμες για περαιτέρω σχόλια. Το κύμα της φημολογίας ξεκίνησε από κάποιες φωτογραφίες που βγήκαν στην επιφάνεια που έδειχναν την Kristin, αγκαλιά με τον Chris, να ποζάρουν ιδιαιτέρως κοντά ο ένας στον άλλον, με ένα έντονο φλερτ να διαχέεται ανάμεσά τους.

 

Sex and the City: Did Kristin Davis And Chris Noth Date?

 

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις θα πούμε εμείς κι αν κοιτάξουμε λίγο καλύτερα τις κοινές τους φωτογραφίες, μπορούμε να αισθανθούμε τα vibes ανάμεσά τους. Ο δεσμός τους, ήταν σίγουρα ισχυρός, αφού εργάζονταν μαζί για χρόνια, αλλά παρέμεινε απλώς φιλικός ή αυτή η σχέση εξελίχθηκε και σε κάτι άλλο;

 

Kristin Davis Talks Charlotte, Big Being the 'Lost Couple' of 'SATC' | Us Weekly

 

Παρά τις έντονες φήμες, μπορούμε να πούμε ότι το ζευγάρι δεν ήταν ποτέ μάλλον μαζί. Η στενή τους σχέση και το ταλέντο τους στην ηθοποιία ήταν αυτά που άναψαν τη φωτιά για περαιτέρω σχόλια. Πώς θα μπορούσε άλλωστε η Charlotte, φανατικά ρομαντική που αναζητά την πραγματική αγάπη, να ταιριάξει με τον αιώνιο γόη και εραστή της Νέας Υόρκης. Συνήθως, κάποιοι ρόλοι ταυτίζονται με τους ηθοποιούς και είναι δύσκολο να τους φύγει η ρετσινιά. Επομένως, οποιαδήποτε άλλη δίπλα στον Mr. Big, εκτός της Carrie, κάνει τα μάτια μας να πονάνε.

 

Sex and the City: Did Kristin Davis And Chris Noth Date?

 

Στην πραγματική ζωή, οι δυο πάλαι ποτέ φίλοι δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, ειδικά μετά το 2021, όπου ο Chris North, βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες σ3ξουαλικής παρενόχλησης κι όχι μόνο. Αν και ο ίδιος τις διέψευσε κατηγορηματικά, βρήκε απέναντί του τις 4 κυρίες του cast, οι οποίες δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωση, πως είναι στο πλάι όλων των γυναικών που έχουν κακοποιηθεί. Το 2023 μίλησε δημόσια, ο Chris, για πρώτη φορά, αρνούμενος τις κατηγορίες αλλά παραδέχτηκε την απιστία προς τη γυναίκα του. Σε κάθε περίπτωση, οι προσωπικές ζωές και επιλογές των αγαπημένων μας ηθοποιών είναι κάτι που δεν μπορούμε σε καμία των περιπτώσεων να ελέγξουμε, αλλά μπορούμε σύσσωμοι να αντιδράσουμε σε οτιδήποτε θίγει την αξιοπρέπεια ενός άλλου ανθρώπου.

Κλείνοντας, για τους φανατικούς θεατές, θα μας ευχηθώ όλους έναν έρωτα σαν της  Carrie με του Mr. Big, που σε κάνει να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια και να πορευόμαστε και εμείς ‘Me and you, just us two’.

Συντάκτης: Σοφία Ρουμελιώτη