Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι από αυτή τη θέση χαρίζει δύναμη, ζωντάνια, αισιοδοξία αλλά κι ερωτισμό! Οι δραστηριότητες που ευνοούνται είναι: οι ερωτικές συναντήσεις, τα ξεκαθαρίσματα, οι εξομολογήσεις, οι αγορές, αυτοφροντίδα αλλά γενικότερα και οι απολαύσεις! Μη διστάσεις λοιπόν να προγραμματίσεις την ημέρα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να αφήσεις πίσω σου κάθε πικρή σκέψη!

Η Σελήνη στον Κριό από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου θα φέρει τύχη και θετικές εξελίξεις για τρία συγκεκριμένα ζώδια. Οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Ζυγοί θα επωφεληθούν από αυτή την ενέργεια. Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν αυτά τα ζώδια.

 

Κριός

Εκφραστικότητα και αυτοπεποίθηση σε χαρακτηρίζουν σήμερα, φίλε Κριέ, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Έχεις συναισθηματική ανάγκη, να ξεχωρίσεις, να προβάλλεις τα ταλέντα σου, να φλερτάρεις ή να ερωτευτείς, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να διασκεδάσεις και να χαρείς μέσα από τις ερωτικές σου υποθέσεις. Πρόσεξε μόνο λίγο την υπερβολική σου έπαρση και κοίτα να χαρείς τη σημερινή μέρα με όλη τη δύναμη της ψυχής σου.

 

Ταύρος

Σήμερα εστιάζεις στην προστασία της ιδιωτικής σου ζωής και στη φροντίδα των οικογενειακών σου υποθέσεων, αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Λιοντάρι. Η προσοχή σου στρέφεται στη σταθεροποίηση οικιακών θεμάτων που σε απασχολούν αλλά και στις εσωτερικές υποθέσεις σου. Ίσως απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές που θα σε κάνουν να μην έχεις την αίσθηση ασφάλειας που τόσο χρειάζεσαι, αλλά μην απογοητευτείς, συνέχισε να επιμένεις στις προσπάθειες σου.

 

Δίδυμος

Πρόκειται για μία ημέρα, θετικά έντονη για σένα αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή, με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιο του Κριού. Επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή και χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου ταλέντο, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα απ’ αυτή. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, τονίζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά σου όπως η περιέργεια, η διανοητικότητά και η διάθεση για μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα με κάθε τρόπο, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα ίσως νιώσεις κάποια συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στο Λιοντάρι. Έχεις την ανάγκη να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου αξία αλλά και στην οικονομική σου κατάσταση και δραστηριοποιείσαι για να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί ή σε πληγώνει. Προσοχή μόνο, σε θέματα διατροφικών συνηθειών και κτητικών συμπεριφορών από μέρους σου.

 

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις και να εκδηλώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και τα συναισθήματα σου στους άλλους. Έχεις μία δυναμική τάση για καινούργια ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, αλλά πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός, γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα η εγωιστική και υπερήφανη στάση σου, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς συναισθηματικά. Η παρορμητικότητα, να ξέρεις, δε βοηθάει πουθενά και ίσως πρέπει να είσαι λίγο πιο ταπεινός στη διεκδίκηση των «θέλω» σου, αν θες να γίνουν όλα όπως επιθυμείς.

 

Παρθένος

Σήμερα θα θελήσεις να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, αγαπητέ Παρθένε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και μάλλον θα προτιμήσεις να απομονωθείς από τον «έξω» κόσμο. Θα είσαι γενικά υπερβολικά εσωστρεφής, γι’ αυτό δες τη σημερινή ημέρα ως ευκαιρία για προσωπικό απολογισμό αλλά και για αναδιοργάνωση οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Είσαι μάλλον πιο ευαίσθητος απ’ ότι συνήθως, οπότε καλύτερα να αφήσεις την έναρξη νέων σχεδίων για όταν «επιστρέψει» η δύναμη της λογικής σου.

 

Ζυγός

Κοινωνική ευαισθητοποίηση και συναισθηματική ανάγκη να ανήκεις σε μία ομάδα, σε χαρακτηρίζουν σήμερα, φίλε Ζυγέ, που η Σελήνη είναι στο Λιοντάρι. Θα βρεις ικανοποίηση στην έκφραση των συναισθημάτων σου σε φίλους και θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο μαζί τους. Μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, μπορείς να πετύχεις πολλά και να περάσεις πολύ όμορφα, τη σημερινή ημέρα, αρκεί να εκφράσεις όπως πρέπει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, χωρίς να γίνεσαι πιεστικός.

 

Σκορπιός

Σήμερα αποζητάς επαγγελματική έγκριση, αναγνώριση και εξέλιξη, αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Θα επιστρατεύσεις τη δυναμικότητά σου για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Ίσως απογοητευτείς από κάποια γεγονότα στο τομέα της καριέρας σου ή από κάποιες συμπεριφορές ανωτέρων σου. Θα προσπαθήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις να γίνουν έτσι όπως εσύ θες, απέφυγε την εριστική και απόλυτη συμπεριφορά γιατί τα αποτελέσματα θα σε απογοητεύσουν ακόμα περισσότερο.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Λιοντάρι, και εσύ από το ξεκίνημα της ημέρας χαρακτηρίζεσαι από αισιοδοξία και κέφι για επικοινωνία! Η μέρα σου ευνοεί την ενασχόληση με θέματα σπουδών, επέκταση γνώσεων, επαφών με άτομα του εξωτερικού αλλά και επικοινωνίες με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος! Οι ιδέες σου θα είναι πολλές ενώ παράλληλα η μέρα σου χαρίζει τη διάθεση να διασκεδάσεις, να δεις φίλους και να περάσεις όμορφες στιγμές!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Λιοντάρι, θα σε απασχολήσουν οι ισχυρές εσωτερικές συναισθηματικές σου δεσμεύσεις αλλά και οι οικονομικές υποθέσεις σου. Θα θελήσεις να απεμπλακείς από συναισθηματικούς προβληματισμούς και θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τα όποια οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν, όπως χρέη, χρήματα συζύγου ή κληρονομικές υποθέσεις. Αξιοσημείωτη είναι και αύξηση της ερωτικής σου διάθεσης σήμερα.

 

Υδροχόος

Σήμερα εντείνεται το ενδιαφέρον σου για όλες τις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, αγαπητέ Υδροχόε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Έχεις έντονη συναισθηματική ανάγκη να συναναστραφείς με δικούς σου ανθρώπους ή τον σύντροφο και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι. Ο ενθουσιώδης και εκκεντρικός χαρακτήρας σου όμως, ενδεχομένως να σε εκθέσει και να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις. Αφού αυτό που θες τώρα είναι οι αρμονία στις σχέσεις σου, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός.

 

Ιχθείς

Σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σε προσγειώνει φίλε Ιχθύ και κατά κάποιο τρόπο σε σοβαρεύει στη διαχείριση της καθημερινότητας σου. Θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής, την οργάνωση των καθημερινής σου ρουτίνας και της εργασιακής σου απόδοσης. Τη σημερινή ημέρα, ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να σας καταβάλλει συναισθηματικά και λόγω την υπερευαίσθητης φύσης σου, μπορεί αυτό να έχει και αντίκτυπο στην υγεία σου, γι’ αυτό προσοχή.

 

Πηγή: oroskopos.gr