Με τη Σελήνη στους Διδύμους και την ισχυρή όψη που σχηματίζει με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μοιάζουν όλα ένα μπάχαλο αλλά κατά βάθος είναι το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια. Η ενέργεια μιας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική κι ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

 

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδος κινητική κι εκφραστική αρχίζει με αυτή τη Σελήνη και τώρα μπορείς να μιλήσεις με μεγαλύτερη άνεση κι ελευθερία για τις ιδέες σου και τα σχέδιά σου. Οι σχέσεις με συγγενείς μπορούν τώρα να βελτιωθούν, αρκεί βέβαια να είσαι ξεκάθαρος από την πλευρά σου, αλλά κι ανοιχτός στην πλευρά τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε ενεργοποιεί πολύ και σε πολλά θέματα, δίνοντάς σου την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις αυτό που θες και να το αποκτήσεις. Η ενέργεια εστιάζεται πιο συγκεκριμένα στον οικονομικό σου τομέα και τώρα μπορείς να αρχίσεις να εφαρμόζεις ιδέες και σχέδια που φέρνουν κέρδος και δημιουργούν ευκαιρίες για μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια πολύ καλή Σελήνη και στο ζώδιό σου μάλιστα, που δεν πρέπει να πάει χαμένη και δε σκοπεύεις εξάλλου κι εσύ να αφήσεις πλέον τον χρόνο να πάει χαμένος. Μια ευκαιρία να ανεβάσεις την ψυχολογία σου, να ζήσεις με μεγαλύτερη χαρά κάθε λεπτό της ζωής σου και να γκρεμίσεις κάθε τοίχο που δε σε αφήνει να δεις το φως. Ένας νέος έρωτας θα δεις να μπαίνει τώρα στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Σελήνη σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάθε σκιερό κομμάτι του εαυτού σου κατάματα και με αποφασιστικότητα και να ρίξεις φως στις σκιές και τους υποσυνείδητους φόβους, που σε κρατάνε δέσμιο και σου δένουν τα χέρια. Ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και τώρα είναι η στιγμή για να τον νικήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε ενεργοποιεί και σε κάνει πιο δραστήριο και διαδραστικό γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τις διακαείς επιθυμίες σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να δώσεις μεγαλύτερη ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και ταυτόχρονα να διευρύνεις τον κύκλο σου με γνωριμίες κι επαφές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή τη Σελήνη σου χαρίζει ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, σε βοηθάνε αρκετά στην καριέρα σου καθώς διευκολύνουν εξελίξεις και λειαίνουν το έδαφος από εμπόδια και δυσκολίες. Θέλεις να ξέρεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου, γι’ αυτό και κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις τις εκπλήξεις. Προσοχή λοιπόν στις ελεγκτικές σου τάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Με αυτή τη Σελήνη αρχίζει για σένα μια περίοδος που μπορείς να επεξεργαστείς καινούργιες ιδέες θεωρητικά και φιλοσοφικά και να παίξεις με το πώς θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην πράξη και στην καθημερινή σου ζωή. Είναι μια ευκαιρία για να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να πειραματιστείς με κάτι καινούργιο, ειδικά πάνω στο κομμάτι της δουλειάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος σου δίνει τη δυνατότητα να αρχίσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν, αφήνοντας πίσω σου το άγχος και την αίσθηση περιορισμού. Όλα είναι δυνατά τώρα και παρότι ακόμη είναι απαραίτητη η βοήθεια των άλλων, μπορείς και μόνος σου πλέον να σταθείς στα πόδια σου και να αποκτήσεις αυτό που θες. Ερωτικά, θα έρθει ένα σοκ στη ζωή σου που θα σου αλλάξει όλα όσα νόμιζες πως είναι σταθερά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πολύ καλό σημάδι για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι αυτή η Σελήνη που σου δίνει για το επόμενο διάστημα τις ευκαιρίες να ξεκινήσει κάτι πολύ καλό που σε οδηγεί σε καινούργια μονοπάτια. Είναι μια περίοδος αναγέννησης για εσένα, που πολλά σου πήγαν στραβά τελευταία και τώρα ήρθε η στιγμή να πας ταμείο για την ανταμοιβή σου που δεν το έβαλες κάτω. Σε αυτή σου τη χαρούμενη στιγμή θα αναγνωρίσεις και ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή τη Σελήνη σου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι αλλά και τη δύναμη που απαιτείται για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητά σου και να κινηθείς με πνεύμα ανανέωσης και με αποφασιστικότητα θέτοντας σε εφαρμογή καινούργια σχέδια που σχετίζονται με τη δουλειά σου ή να ασχοληθείς πιο πρακτικά με την υγεία σου, που εδώ και καιρό σου ζητάει ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα αρχίζει μια θετική περίοδος για τα δημιουργικά σου σχέδια και βλέπεις τις ιδέες σου να αναπτύσσονται και να υποστηρίζονται πρακτικά από άτομα που μέχρι τώρα δεν ήταν και τόσο ζεστά ή βοηθητικά. Παράλληλα, αυτή η Σελήνη δίνει πολλές ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή και τώρα μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να υπάρχουν πολλά εμπόδια, πράγμα που φέρνει θετικά αποτελέσματα στη σχέση που έχεις, ή στις καινούργιες γνωριμίες που κάνεις αυτή την περίοδο.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Με αυτή τη Σελήνη σου δίνεται η ευκαιρία να αναλάβεις ενεργή δράση και να βάλεις σε τάξη οτιδήποτε σε απασχολεί, σε προβληματίζει και δυσκολεύει τη ζωή σου στο σπίτι, με την οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα. Είναι περίοδος συζητήσεων και κυρίως δράσεων που λύνουν κάθε πρόβλημα. Παράλληλα αφήνεις πίσω σου έναν έρωτα κι ενώ αυτό σε πονά, καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται ποτέ να σου δώσει αυτό που θες κι έτσι ελευθερώνεσαι.

Πηγή: Αstropedia