Καθώς η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο από τις 3 έως τις 5 Απριλίου, ενεργοποιεί θετικές δονήσεις και φέρνει τύχη σε συγκεκριμένα ζώδια. Ο Υδροχόος, ο Λέων, και ο Ζυγός αναμένεται να βιώσουν σημαντικές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Ας εξετάσουμε την επίδραση αυτής της παρέλασης στο κάθε ζώδιο. Μας βοηθά να αποκολληθούμε συναισθηματικά, να γίνουμε ανεξάρτητοι και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με αυτούς που αγαπάμε πολύ. Κρατάμε συναισθηματική απόσταση, κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την επιλογή για το αν θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις ή όχι, δίνοντάς μας χρόνο.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, έχετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την ελευθερία σας, να απαλλαγείτε από άτομα που σας παρεμποδίζουν να είστε ο εαυτός σας. Θέλετε να ανήκετε στο κοινωνικό σύνολο, να αγωνιστείτε για ένα σκοπό, για μια ιδέα. Έχετε τώρα δίπλα σας αρκετούς φίλους και συμμάχους στην εργασία σας οι οποίοι αποδέχονται τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες σας και είναι ισχυροί κοινωνικά για να σας βοηθήσουν στα εγχειρήματά σας. Κάνετε χώρο στη ζωή σας για νέα άτομα που σας βγάζουν από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της ζωής σας και καλύπτουν το συναισθηματικό κενό σας. Τώρα θα έχετε αρκετές εκπλήξεις από τους φίλους σας ή μέσα σε μια κοινωνική ομάδα, περνάτε ευχάριστες στιγμές με άτομα που σας συμβουλεύουν με τις εμπειρίες τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, κάνετε μια νέα αρχή στην εργασία σας, είτε με την αποδοχή μιας νέας θέσης είτε ακόμα και αλλάζοντας τομέα. Θέλετε να προβληθείτε και να αναγνωριστείτε, επιθυμείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση και να σας αποδεχτούν οι άλλοι ως ηγέτη. Πιστεύετε στα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας, αλλά η επαναστατική και πληθωρική σας συμπεριφορά είναι πιθανόν να επιφέρει τις αντιδράσεις των άλλων στην εργασία σας. Λαμβάνετε υποστήριξη και σοφές συμβουλές από αμερόληπτους φίλους ή συναδέλφους ή εμπειρογνώμονες κι αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την προοπτική της σταδιοδρομίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για πάρετε ένα ρίσκο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον επεκτατικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, νιώθετε την επιθυμία να χαρείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, είτε με ένα ταξίδι είτε διαμέσου μιας νέας γνώσης. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο που αφορά τη φιλοσοφία ή το κοινωνικό σύνολο ή να αποκτήσετε γνώσεις που σας βοηθούν να γίνετε εμπειρογνώμονας στον τομέα που ασχολείστε στην εργασία σας. Κάνετε σχέδια για ταξίδια, ακόμα και στο εξωτερικό ή ίσως συναντηθείτε με κάποιον που κάνει τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας πραγματικότητα. Αν νιώθατε εδώ και καιρό ανία και στασιμότητα στη ζωή σας, εξορμάτε προς νέες περιπέτειες που σας ανανεώνουν. Μπορεί επίσης να βρεθείτε με άτομα που ζουν μακριά σας ή να γνωρίσετε νέα, διαμέσου των οποίων αποκομίζετε εμπειρίες που αλλάζουν την κοσμοθεωρία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, σας απασχολούν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με τα κοινά οικονομικά, χρέη και δάνεια κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση. Ίσως απελευθερωθείτε από ένα βάρος που σας δημιουργούν θέματα κληρονομικά ή ζητήματα οικονομικών που έχετε από κοινού με τους άλλους. Αναζητάτε περισσότερο την οικειότητα με τον αγαπημένο σας και το σεξ, νιώθετε βαθύτερα συναισθήματα, τα οποία είναι κάπως περίεργα, ίσως και σκοτεινά, αλλά σκοπό έχουν να μεταμορφώσουν τόσο εσάς όσο και τη σχέση σας. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις εμμονές σας ή σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας λόγω της ζήλιας και της κτητικότητάς σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να έχετε ένα έντονο συναισθηματικό πάθος που θα μετασχηματίσει τη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας ή στις συνεργασίες σας. Ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε με τον αγαπημένο σας ή να μιλήσετε ακόμα και για γάμο, καθώς τώρα είστε πιο συνεργατικοί και διαλλακτικοί. Συζητάτε μεταξύ σας τις επιθυμίες σας και καταλήγετε σε λύσεις. Αν είστε μόνοι, ανταποκρίνεστε θετικά σε μια νέα αγάπη η οποία σας φέρνει ενθουσιασμό αλλά και σέβεται την ανάγκη σας για ελευθερία και αυτονομία. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και τη σταθερότητά σας ανοίγετε την πόρτα σε νέες συνεργασίες που θέτουν γερά θεμέλια στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι μια χρονική περίοδος που προβληματίζεστε για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιες σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, φροντίζετε για την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς σας και της εργασίας σας και διεκπεραιώνετε τις εκκρεμότητές σας στην καθημερινή σας ζωή. Έχετε τώρα έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από ό, τι σας καταπιέζει και ό, τι είναι εκτός ισορροπίας στην καθημερινή ρουτίνα σας. Τώρα είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας, αναλαμβάνετε ευθύνες και τις φέρνετε εις πέρας, απομακρύνοντας ό,τι αποστραγγίζει την ενέργειά σας. Περνάτε ευχάριστες στιγμές με τους συναδέλφους σας στην εργασία σας, και ίσως ανακαλύψετε μια νέα φιλία με κάποιον με τον οποίον εργάζεστε μαζί. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να κάνετε αποτοξίνωση και να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

 

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, έχετε μια χαρούμενη και φιλική διάθεση και προσελκύετε πλήθος θαυμαστών. Απολαμβάνετε το ερωτικό παιχνίδι και τη διασκέδαση με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, συζητώντας ατελείωτες ώρες μαζί τους. Έχετε αυτοπεποίθηση και εκφράζεστε ελεύθερα, λάμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο και περιτριγυρίζεστε από άτομα που επιδιώκουν να γίνουν φίλοι σας. Έχετε μια ισορροπημένη ζωή και κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί και σας απομακρύνει από τη ρουτίνα και την ανία σας. Ίσως έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις από τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας. Δίνετε και παίρνετε εκτίμηση και θαυμασμό από τους φίλους, τα παιδιά σας και τον αγαπημένο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, απολαμβάνετε ήρεμες και γαλήνιες στιγμές με τα προσφιλή σας πρόσωπα, χαλαρώνετε στο σπίτι σας και κάνετε όνειρα για το μέλλον σας. Ίσως έχετε μια κυκλοθυμική διάθεση, καθώς αναμοχλεύετε συναισθήματα και καταστάσεις από το παρελθόν ή κάποιες παλιές οικογενειακές στιγμές ή κάποιες αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία έρχονται αναπάντεχα στο μυαλό σας. Ίσως έχετε μια ξαφνική επίσκεψη ενός φίλου που ζει μακριά σας ή απλώς είστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Νιώθετε πιο στοργικά και τρυφερά με τους γονείς σας ή τα παιδιά σας ή τον αγαπημένο σας, το σπίτι σας είναι τώρα το καταφύγιό σας. Θέλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να είναι περισσότερο κοντά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, ίσως ξεκινήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο ή απλώς παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο. Μπορεί να έχετε απροσδόκητες εκπλήξεις από τους φίλους, τους συγγενείς ή τα αδέλφια σας ή αποφασίσετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι με τους φίλους σας. Θα έχετε πολλές πρωτότυπες, ή ακόμα κι εκκεντρικές, συνομιλίες κι έντονες κοινωνικές διασυνδέσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα σας. Έχετε οξυδέρκεια και καλή κρίση και κάποιες θεόπνευστες εμπνεύσεις σας, σας βγάζουν από τις δύσκολες καταστάσεις. Νέες γνωριμίες τονώνουν την περιέργειά σας και την ανάγκη σας για γνώση, συζητάτε περισσότερο με τους στενούς σας φίλους, τους συναδέλφους σας ή τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σκέφτεστε νέους τρόπους για να κάνετε την οικονομική σας κατάσταση πιο σταθερή και τη ζωή σας πιο χαρούμενη. Σκέφτεστε πώς θα διατηρήσετε τα προσωπικά σας αποκτήματα και που θα διαθέσετε τα μετρητά σας. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο, ξοδεύοντας χρήματα γι’ αυτό. Έχετε έντονες ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σας και θέλετε τώρα να τα βελτιώσετε. Ίσως κάνετε νέα οικονομικά ανοίγματα ή συμφωνίες με κάποιους φίλους σας που θα βελτιώσουν μακροπρόθεσμα την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί ακόμη να δώσετε ένα μέρος των χρημάτων σας σε κάποιο φίλο σας ή για κοινωφελή σκοπό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλλετε την ανθρωπιστική, κοινωνική κι εκκεντρική πλευρά σας, δημιουργείτε γύρω σας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, ίσως ακόμα εκπλήξετε τους άλλους με μια νέα εμφάνιση. Νέες κοινωνικές διασυνδέσεις και φιλίες σας βοηθούν στην εκπλήρωση των προσωπικών στόχων σας, αφού κάνετε καλή πρώτη εντύπωση και τα μηνύματα που στέλνετε στο περιβάλλον σας είναι ειλικρινή και θετικά. Βρίσκεστε στο προσκήνιο και οι γύρω σας αποδέχονται το πρωτότυπο και καινοτόμο μυαλό σας. Αφήνετε πίσω σας ό,τι και όποιον στερεί την ελευθερία σας και δε σας αποδέχεται όπως είστε πραγματικά. Τώρα στόχος σας είναι να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να είστε με άτομα που έχουν σκοπό στη ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη στον θολό δωδέκατο οίκο σας, θέλετε να ξεκουραστείτε και να αναπαυτείτε περισσότερο, είστε νωχελικοί και βρίσκεστε πίσω από τα παρασκήνια. Ίσως ανακαλύψετε τα βαθύτερα κίνητρα των πράξεων κάποιων ανθρώπων ή απομακρύνετε από τη ζωή σας κάποιους φίλους σας που δεν ήταν φερέγγυοι. Ίσως νιώσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή, κάνετε όνειρα για το κοινό μέλλον σας αλλά φροντίστε να πατάτε και με τα δυο πόδια σας στη γη. Ψάχνετε το δικό σας προσωπικό καταφύγιο, προκειμένου να διαλογιστείτε στη μοναξιά σας ή μπορεί να απολαμβάνετε το περπάτημα στη φύση. Αν νιώσετε εσωτερικές συγκρούσεις και κυκλοθυμικά συναισθήματα, συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας, τον πνευματικό κόσμο και τα όνειρά σας και συντονιστείτε με ό,τι και όποιον σας δημιουργεί γαλήνη και ηρεμία.

 

Πηγή: christosarchos.g