Η Σελήνη στους Ιχθείς που σήμερα βρίσκεται στο απόγειό της, ευνοεί μόνο 3 ζώδια και ζορίζει όλα τα υπόλοιπα. Η περίοδος που η Σελήνη αγκαλιάζει τον ψυχικά φορτισμένο κόσμο των Ιχθύων, υπόσχεται να φέρει στο προσκήνιο την ευαισθησία, τη διαίσθηση και τα ξεκαθαρίσματα, κι αυτό θα έχει τα συν και τα πλην του.

Αυτή η σεληνιακή μετάβαση αναμένεται να φέρει τύχη και θετικές εξελίξεις στα παρακάτω ζώδια, ενισχύοντας διάφορες πτυχές της ζωής τους.

 

Ιχθείς: Αυτοπραγμάτωση και προσωπική ανάπτυξη

Για τους Ιχθείς, η ενέργεια της Σελήνης στο δικό τους ζώδιο σηματοδοτεί μια εποχή αλλαγών προς μια καλύτερη ζωή. Η επικέντρωση στον εαυτό και στην προσωπική ανάπτυξη γίνεται πρωταρχική, με τους Ιχθείς να βρίσκουν νέους τρόπους για να εκφράσουν την πραγματική τους φύση και να επιδιώξουν την ευτυχία. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βάλουν σε εφαρμογή μακροπρόθεσμα σχέδια και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.

 

Σκορπιός: Δημιουργικότητα και ρομαντισμός

Οι Σκορπιοί θα βρουν τη σεληνιακή επίδραση των Ιχθύων να φωτίζει τον τομέα του έρωτα, περισσότερο από ποτέ. Μια αναζωπύρωση της ερωτικής επιθυμίας και η ενίσχυση της έκφρασης καθιστούν αυτήν την περίοδο ιδανική για την εξερεύνηση νέων χόμπι ή την ανάληψη καλλιτεχνικών έργων. Είναι επίσης μια ευκαιρία για να αναζωογονήσουν τις ρομαντικές τους σχέσεις, δίνοντας νέα ζωή στην ερωτική τους ζωή.

 

Παρθένος: Σχέσεις και συνεργασίες

Οι Παρθένοι θα αντικρίσουν έναν κύκλο τύχης στις μεταξύ τους σχέσεις και συνεργασίες. Η συναισθηματική ευαισθησία και η ενσυναίσθηση που φέρνει η Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να βοηθήσει στην εμβάθυνση των σχέσεων και στην εξομάλυνση τυχόν εντάσεων. Είναι μια εποχή για να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους, να βρουν κοινό έδαφος με τους συνεργάτες τους και να καλλιεργήσουν ισχυρότερους δεσμούς.

 

Προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια:

 

Κριός

Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις, να σκεφτείς και να υποστηρίξεις τους ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα σου. Μέχρι τις 27 Μαρτίου, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα αντιληφθείς ότι οι ψυχικές και σωματικές σου αντοχές είναι πολύ περισσότερες από αυτές που πίστευες μέχρι σήμερα.

 

Ταύρος

Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα βρεθείς κοντά σε φιλικά πρόσωπα, θα συζητήσεις μαζί τους και με τη σταθερή, ειλικρινή σου στάση και θα κατανοήσεις ότι κάποιες σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, δεν μπορούν να συνεχίσουν. Παράλληλα το διάστημα αυτό είναι δύσκολο να δημιουργηθούν νέες και ουσιαστικές γνωριμίες.

 

Δίδυμος

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, η δημιουργικότητα και η έμπνευση, θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Δώσε προσοχή στις προτάσεις που θα σου γίνουν αυτό το διάστημα. Κάποιες από αυτές θα είναι δελεαστικές, αλλά θα κρύβουν παγίδες.

 

Καρκίνος

Είναι ένα διάστημα που θα θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου και θα στρέψεις το ενδιαφέρον στην προσωπική σου ανάπτυξη. Μπορεί να ξεκινήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή πιθανότατα μπορεί να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σταθούν πηγή έμπνευσης για την πορεία σου. Ενδεχομένως, όμως, να χάσεις κάποια χρήματα.

 

Λέων

Μέσα στις ημέρες που ακολουθούν, θα αντιληφθείς ότι οι άνθρωποι που έρχεσαι σε επαφή είναι δίπλα σου, σε στηρίζουν και σε εκτιμούν για όλο αυτό που τους προσφέρεις. Ο ερωτισμός σου και η επιθυμία σου να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, θα σε φέρει πιο κοντά στην ιδανική σχέση, όμως δυστυχώς δε θα κρατήσει για πολύ.

 

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στην επαφή σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και θα θελήσεις να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν φθαρεί ή και να δημιουργήσεις νέες, χωρίς αποτέλεσμα. Μία νέα σχέση, η απόφαση του γάμου ή η δημιουργία μίας νέας συνεργασίας, είναι πολύ πιθανό να μην πάει όπως περιμένεις αυτό το διάστημα.

 

Τοξότης

Για τις ημέρες που ακολουθούν, είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις σπίτι, να διαμορφώσεις διαφορετικά το χώρο σου, ή ακόμα και να έρθεις πιο κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες εξελίξεις που θα σε ζορίσουν, όμως μέσα από αυτές θα μπορέσεις να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι ιδανική για να μάθεις κάτι καινούριο, για να δικτυωθείς περισσότερο κοινωνικά και για να είσαι περισσότερο εξωστρεφής. Παράλληλα τις ημέρες που ακολουθούν δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα για την υπογραφή συμφωνητικών ή για την έναρξη μίας νέας συμφωνίας. Οπότε, άφησέ το για άλλη στιγμή.

 

Υδροχόος

Ένα νέο άνοιγμα, μία νέα ευκαιρία φαίνεται να ξεπροβάλει στα οικονομικά σου, που σου δίνει την ευκαιρία να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις. Μην παραβλέψεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν, ενώ να περιμένεις μέσα στην εβδομάδα και μια αναπάντεχη τροπή στα επαγγελματικά σου.

 

Πηγή: astrology.gr