Ένα μεγάλο αστρολογικό γεγονός είναι εδώ! Η μεγαλειώδης Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 23 Μαΐου 2024. Μια Σύνοδος που αφορά κυρίως τη γενναιόδωρη εύνοια της ερωτικής ζωής, όπως και του οικονομικού τομέα.

Γενικά, σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα και πολλές παρεξηγήσεις και προβλήματα θα βρουν τη λύση τους. Πολλές ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς, αλλά και τη διάθεση να τις αρπάξουμε και τις αξιοποιήσουμε.

 

Κριός

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει το ζώδιο του Κριού, ιδίως όταν συμβαίνει στον 2ο ηλιακό τους οίκο. Οι Κριοί, έντονοι και φιλόδοξοι, ενδέχεται να νιώθουν μια αυξημένη ανάγκη για υλική ασφάλεια και επιτυχία. Η ενίσχυση της αίσθησης του αισθηματικού και οικονομικού κόσμου μπορεί να τους εμπνεύσει να επικεντρωθούν στους στόχους τους και να αναζητήσουν τρόπους να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους. Αυτή η θέση μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία των Κριού για μια πραγματική σύνδεση με ένα πρόσωπο ενώ ους ενθαρρύνει να επενδύσουν στην αγάπη που τους κλείνει το μάτι. Έτσι, πρέπει να προσέξουν να μην παραμελήσουν τις ανάγκες του αισθηματικού κόσμου τους για τα επαγγελματικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

Ταύρος

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Ταύρου στον 1ο ηλιακό τους οίκο ενισχύει την αίσθηση της αξίας και της ασφάλειας στους Ταύρους. Αυτή η θέση φέρνει έμφαση στις σχέσεις και την αγάπη, καθιστώντας τους πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των συντρόφων τους και ενισχύοντας την προσήλωσή τους στις σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις. Επιπλέον, μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα τους και την ανάγκη για αισθητική ικανοποίηση, προωθώντας την ανάπτυξη τους στον τομέα της τέχνης και της έκφρασης. Επιπλέον, μπορεί να ενισχύσει την προσαρμοστικότητά τους στις αλλαγές και την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται σε νέες καταστάσεις με αίσθηση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης.

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία για το ζώδιο των Διδύμων, στον 12ο ηλιακό τους οίκο μπορεί να φέρει μια περίοδο αυτοανασκοπήσεων και εσωτερικής ανάπτυξης. Οι Δίδυμοι μπορεί να νιώσουν μια έντονη επιθυμία να αναλύσουν τις σχέσεις τους και τα εσωτερικά τους συναισθήματα. Αυτή η θέση ενδυναμώνει την ανάγκη για συμπόνια και συμπαράσταση προς τους άλλους, ενθαρρύνοντας την αφοσίωσή τους σε πράξεις ευγενούς φιλανθρωπίας. Επιπλέον, μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας τους, καθώς εξερευνούν νέες ιδέες και διαδρομές. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει και ανασφάλεια ή ανησυχία για το μέλλον, καθώς οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τις εσωτερικές τους σκέψεις και τους φόβους τους.

 

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 11ο ηλιακό οίκο των Καρκίνων ενισχύει την κοινωνική τους προσέγγιση και τις φιλίες. Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και φιλόξενοι και αυτή η θέση τους ενθαρρύνει να επιδείξουν αγάπη και στήριξη προς τους φίλους και τους συναδέλφους. Μπορεί να επιφέρει ευκαιρίες για κοινωνικές συναντήσεις και νέες συνεργασίες που θα ενισχύσουν το δίκτυο των Καρκίνων. Αυτή η θέση επιτρέπει επίσης στους Καρκίνους να αναζητήσουν την έμπνευση και την υποστήριξη από τους άλλους για τους προσωπικούς τους στόχους. Ωστόσο, μπορεί επίσης να τους καταστήσει υπερβολικά ευαίσθητους σε πιέσεις από τους φίλους ή το κοινωνικό περιβάλλον, οδηγώντας σε ανησυχίες ή δυσκολίες στην έκφρασή τους. Όπως και να έχει, είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή να λάβετε οικονομική βοήθεια από αυτό

 

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 10ο ηλιακό οίκο των Λεόντων επιφέρει έντονη επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Οι Λέοντες φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν και να επιτύχουν κοινωνικά και επαγγελματικά. Αυτή η θέση ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους και την επιθυμία τους να ηγηθούν και να είναι επικεφαλής. Οι Λέοντες μπορεί να εμφανίσουν μεγαλόπρεπη και εκδηλωτική συμπεριφορά, προσπαθώντας να κερδίσουν την προσοχή και την εκτίμηση των άλλων. Ωστόσο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερβολική φιλοδοξία ή ανταγωνισμό, καθώς οι Λέοντες επιδιώκουν την κορυφή. Είναι σημαντικό να είναι προσεκτικοί ώστε να μην παραγνωρίζουν τις ανάγκες των άλλων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις λόγω της υπερβολικής επικέντρωσής τους στον εαυτό τους.

 

Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 9ο ηλιακό οίκο των Παρθένων ενισχύει την ανάγκη για εξερεύνηση και επέκταση στους τομείς της γνώσης και της φιλοσοφίας. Οι Παρθένοι αναζητούν νέες εμπειρίες και γνώσεις που θα τους εμπνεύσουν και θα τους δώσουν μια ευρύτερη οπτική. Αυτή η θέση ενισχύει την ανάγκη τους να εξερευνήσουν διαφορετικές πολιτισμικές εκφάνσεις και ιδεολογίες. Οι Παρθένοι μπορεί να αναζητήσουν πνευματική ανάπτυξη και να επικεντρωθούν σε αναλύσεις βαθύτερων σημασιών στη ζωή τους. Ωστόσο, η υπερβολική επικέντρωση στον εσωτερικό κόσμο και η ανάλυση λεπτομερειών μπορεί να τους απομακρύνει από την πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Είναι σημαντικό να βρουν έναν ισορροπημένο τρόπο να εφαρμόσουν τις νέες γνώσεις και εμπειρίες στην καθημερινή τους ζωή.

 

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 8ο ηλιακό οίκο των Ζυγών επηρεάζει την ενδυνάμωση των σχέσεων και τη βαθύτερη εξερεύνηση της συναισθηματικής και ψυχικής πλευράς τους. Οι Ζυγοί επιθυμούν πιο εντατικές και ειλικρινείς συνδέσεις στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις γενικότερα. Αυτή η θέση ενισχύει την ανάγκη τους για εμπιστοσύνη και ενότητα στις σχέσεις τους, ενθαρρύνοντάς τους να εξετάσουν τις βαθύτερες επιθυμίες και φιλοδοξίες τους. Επιπλέον, μπορεί να τους καθοδηγήσει στο να αναλογιστούν τη δύναμη των σχέσεων τους και τις επιπτώσεις που έχουν στη ζωή τους. Ωστόσο, η υπερβολική εξάρτηση από τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπίες και ανασφάλεια στον εαυτό τους. Είναι σημαντικό να διατηρήσουν την αυτονομία τους και την ισορροπία στις σχέσεις τους.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 7ο ηλιακό οίκο του Σκορπιού επηρεάζει τις σχέσεις και την ενσυναίσθηση. Οι Σκορπιοί έχουν βαθιές ανάγκες για εμβάθυνση και πάθος στις σχέσεις τους. Αυτή η θέση ενισχύει την επιθυμία τους για ειλικρίνεια και εναλλαγή συναισθημάτων στις σχέσεις τους. Μπορεί να ενθαρρύνει την ανακάλυψη των βαθύτερων επιθυμιών και φόβων τους και την αντιμετώπισή τους με ενοχλητικά ζητήματα που έχουν αναδειχθεί. Επιπλέον, μπορεί να ενισχύσει τη δέσμευσή τους σε σημαντικές σχέσεις και την ανάγκη τους για εναρμόνιση και ενότητα. Ωστόσο, η υπερεξάρτηση ή η υπερβολική εμπιστοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε αντιδραστικότητα ή ζηλοτυπία. Είναι σημαντικό να διατηρήσουν την αυτονομία τους και την ισορροπία στις σχέσεις τους.

 

Τοξότης

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 6ο ηλιακό οίκο του Τοξότη επηρεάζει την υγεία και την εργασία. Οι Τοξότες επιθυμούν ελευθερία και περιπέτεια, αλλά η σύνοδος αυτή μπορεί να τους καλέσει να επικεντρωθούν στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους. Μπορεί να προκαλέσει ανάγκη για αναθεώρηση στις διατροφικές ή άλλες υγιεινές συνήθειες και να ενθαρρύνει την αναζήτηση νέων μεθόδων αυτοβελτίωσης. Επίσης, μπορεί να φέρει επικοινωνιακές ή επαγγελματικές ευκαιρίες που αναδεικνύουν τις δεξιότητές τους. Πρέπει να διατηρήσουν τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης τους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Επίσης, η συνειδητοποίηση των λεπτομερειών και η ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων μπορεί να είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων τους.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 5ο ηλιακό οίκο του Αιγόκερω επηρεάζει τη δημιουργικότητα, τον έρωτα και την αυτοπεποίθηση. Οι Αιγόκεροι, παρότι θέλουν να πατούν καλά στα πόδια τους, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ανασφάλεια όσον αφορά τις εκφράσεις τους στον τομέα των σχέσεων και του παθητικού απολαυστικού χρόνου. Η σύνοδος αυτή μπορεί να τους καλέσει να αναδείξουν το δημιουργικό τους ταλέντο και να εκφράσουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους με περισσότερη αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Επιπλέον, μπορεί να ενθαρρύνει την ανάληψη νέων δράσεων που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, την τέχνη ή την αυτοέκφραση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτούν την εσωτερική τους δύναμη και να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να εκφραστούν και να απολαμβάνουν τη ζωή. Γιατί όχι και στα κέρδη από τυχερά παιχνίδια, αλλά και στην απόκτηση απογόνων, αν αυτό είναι το επιθυμητό.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον 4ο ηλιακό οίκο του Υδροχόου φέρνει αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τις σχέσεις και τη ζωή. Οι Υδροχόοι ενδέχεται να βρουν επαναστατικούς τρόπους για να εκφράσουν την αγάπη τους. Αυτή η σύνοδος μπορεί να ενισχύσει την ανεξαρτησία τους και την προσωπική τους ελευθερία στον τομέα των σχέσεων, καθώς επίσης και την επιθυμία τους για προοδευτικές κοινωνικές αλλαγές. Μπορεί να τους κινητοποιήσει να αναζητήσουν πιο αυθόρμητες και ελεύθερες σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα να εμπνεύσει νέες ιδέες και πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην κοινωνική τους ζωή. Ενδέχεται επίσης να τους φέρει αντιμέτωπους με ανασφάλειες ή αντιφάσεις στον τομέα των σχέσεών τους, καθώς προσπαθούν να βρουν ισορροπία μεταξύ της ατομικότητάς τους και της ανάγκης για σχέσεις.

 

Ιχθείς

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία για το ζώδιο των Ιχθύων, εντοπιζόμενη στον 3ο ηλιακό τους οίκο, μπορεί να φέρει έντονη επικέντρωση στις σχέσεις και τις αξίες. Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητες υπάρξεις και αυτή η σύνοδος μπορεί να ενισχύσει την ανάγκη για ενσωμάτωση και σύνδεση σε σχέσεις. Η Αφροδίτη φέρνει αίσθηση ομορφιάς και επιθυμίας για αρμονικές συνδέσεις, ενώ ο Δίας προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση σε αυτούς τους τομείς. Αυτή η σύνοδος μπορεί να ενισχύσει την ευαισθησία των Ιχθύων στις ανάγκες των άλλων και την τάση να δημιουργούν βαθιές, ενοποιητικές σχέσεις. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αναζήτηση για τις προσωπικές αξίες και τις σχέσεις των Ιχθύων με τον έξω κόσμο.

 

Πηγή: christosarchos.g