Χριστός Ανέστη!

Η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

H εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία μένουν πια στο παρελθόν καθώς επιδιώκουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Η δυναμική που εκδηλώνουμε εντυπωσιάζει συνεργάτες και σύντροφο καθώς τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Είναι εμφανές ότι δε διστάζουμε να πάρουμε αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν σε νέες προσωπικές και επαγγελματικές διαδρομές και θα βοηθήσουν στην εξέλιξή μας.

Οφείλουμε όμως να μετριάσουμε την απερισκεψία και τον αυθορμητισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να οδηγήσουμε σε κόντρες με σημαντικά πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να παρασυρθούμε την ένταση και την ανάγκη να δράσουμε γρήγορα σε επιλογές και συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσουμε για τη θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη τα ξημερώματα δημιουργεί την ανάγκη μέσα στην ημέρα να πάρουμε πρωτοβουλίες και να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Επαγγελματικά πρωταγωνιστούμε χωρίς να υπάρχουν προσχώματα και εμπόδια που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Εντυπωσιάζουμε τους πάντες με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίρνουμε γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις τον τομέα της καριέρας μας. Όμως παράλληλα είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός αυξάνεται και δεν είναι δύσκολο να επιτεθούμε άδικα σε πρόσωπα που θέλουν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε εμάς.

Είναι προτιμότερο να χαλιναγωγήσουμε την αυξημένη δυναμική μας αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις υπερβολές σε συνεργάτες και πρόσωπα που παίζουν σημαίνουν τα ρόλο στην επαγγελματική μας εξέλιξη. Προσωπικά το πάθος κυριαρχεί καθώς εκδηλώνουμε με κάθε τρόπο της επιθυμίες που έχουμε στο ταίρι μας. Η επιθυμία όμως που κυριαρχεί είναι αυτή της επιβολής και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό μας που θα προκαλέσουν σημαντικά ζητήματα στη σχέση μας. Καλό είναι λοιπόν να ισορροπήσουμε την ανάγκη της απόλυτης προσωπικής ικανοποίησης με την αρμονία είναι απαραίτητη στην αισθηματική μας ζωή.

 

Κριός

Αποφεύγεις σήμερα την κοινωνικότητα και ασχολείσαι μόνο με τους ουσιαστικούς σου φίλους. Είναι πολύ πιθανό να σταθείς και σ’ ένα πρόβλημα που περνά ένα πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος. Ένα όνειρό σου, θα βρεθεί μπροστά σε εμπόδια, όσον αφορά την πραγματοποίησή του. Υπάρχει περίπτωση να έρθει στο προσκήνιο τώρα μια παλιά υποχρέωση που πιθανότατα θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς μαζί της.

 

Ταύρος

Μέρα με σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες, μόνο έτσι όμως θα μπορέσεις να βαδίσεις στο μονοπάτι της επιτυχίας. Οπότε η απόδοσή σου και τα επιτεύγματά σου είναι το επίκεντρο. Μπορείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες κι ως αποτέλεσμα αυτής της επιλογής να νιώσεις την απώλεια της ελευθερίας σου. Σήμερα κουράζεσαι χωρίς να βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα, βλέπεις μόνο εμπόδια, όμως οι προσπάθειες του σήμερα, δίνουν την ανταμοιβή του αύριο!

 

Δίδυμος

Η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη δεν κρίνεται αρνητική για το ζώδιό σου, απεναντίας σε βοηθά να θεμελιώσεις σχέδια, συμφωνίες, να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες σου και να έχεις κάποιο σημαντικό επίτευγμα. Αν νιώθεις ότι χάνεται ο ενθουσιασμός σου, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, να επιβραδύνεις τα πράγματα και να αξιολογήσεις την κατάσταση πιο ρεαλιστικά. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος.

 

Καρκίνος

Μέρα περιοριστική, τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. Νιώθεις παγωμένος από τις εξελίξεις, οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν ενώ σε μια ερωτική ιστορία κυριαρχεί ο φόβος κι η ανασφάλεια για το αύριο. Μόλις ξεπεράσεις το έντονο στάδιο των συνειδητοποιήσεων, είσαι σε θέση να αποδεχτείς ή να απορρίψεις την πραγματοποίηση ενός έργου ή την εξέλιξη μιας σχέσης.

 

Λέων

Οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερές βάσεις θα σου αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι δικαίως έχεις επενδύσει σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Με τη σύνοδο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, όμως, θα βιώσεις και τη σκληρότητα ανθρώπων που δε θα περίμενες να σου φερθούν με αχαριστία. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των δεσμεύσεών σου απέναντι στους άλλους.

 

Παρθένος

Η Σελήνη συναντά τον Άρη σήμερα κι αυξάνονται οι ευθύνες στη δουλειά, αλλά και μικροδουλειές της καθημερινότητάς σου. Από τη μία οι συζητήσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες έως και μεθυστικές, από την άλλη οι σκέψεις σου ίσως είναι λίγο βαριές. Να είσαι υπεύθυνος, σοβαρός κι αποτελεσματικός στην εργασία σου κι η παραγωγικότητα κι η αξία σου θ’ αναγνωριστούν μακροπρόθεσμα.

 

Ζυγός

Έχεις σοβαρές απαιτήσεις στα ερωτικά σου, βάζεις ψηλά τον πήχη και λειτουργείς πιο αυστηρά! Βιώνεις ένα σημείο καμπής για την αισθηματική σου ζωή, όμως αισθάνεσαι ανικανοποίητος! Απόφυγε μια παρορμητική δέσμευση πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, γιατί τελικά μπορεί να καταλήξει πιο δύσκολη από ό,τι περίμενες η εκπλήρωσή της.

 

Σκορπιός

Οι οικογενειακές ευθύνες που έχεις αναλάβει σε πιέζουν σημαντικά. Ένα οικογενειακό πρόβλημα σε βυθίζει σε σκέψεις κι αναζητάς λύσεις!  Οι ευθύνες μπορεί να σε βαραίνουν πολύ σ’ αυτήν τη φάση, αλλά αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και βήμα-βήμα θα διαπιστώσεις πως προχωράς σωστά.

 

Τοξότης

O λόγος σου είναι απόλυτος, αλλά κι έντιμος, χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Ο τρόπος αυτός θα σε βοηθήσει μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς, απλώς προσπάθησε να μη μιλάς σκληρά στους άλλους. Σταθεροποιείς συμφωνίες αυτόν τον καιρό.

 

Αιγόκερως

Δείξε εγκράτεια κι ωριμότητα στην οικονομική διαχείριση! Τα χρήματα δεν έρχονται εύκολα στα χέρια σου αυτό τον καιρό κι οι ευθύνες σου είναι πολλές. Αναγκάζεσαι να προβείς σε περιορισμούς. Μ’ αυτήν τη διέλευση να φωτίζει προβληματικές περιοχές, ο χειρισμός των γεγονότων με ωριμότητα είναι η καλύτερη στρατηγική.

 

Υδροχόος

Να είσαι φερέγγυος, ώριμος και δυνατός, ώστε να πετύχεις ό,τι επιθυμείς σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Παρελθοντικά θέματα επανέρχονται και πρέπει να τ’ αντιμετωπίσεις. Στην ιδανική περίπτωση, αυτή η διέλευση σε παρακινεί να λύσεις ένα ζήτημα, να ξεμπερδέψεις μαζί τους και να τ’ αφήσεις πίσω σου. Ίσως υπάρξει μια νέα προοπτική η οποία σου αλλάζει διαδρομή.

 

Ιχθύς

Αντιλαμβάνεσαι πλήρως κι ορθά τα συναισθήματά σου και μπορείς τώρα να φορτίσεις ουσιαστικά τις μπαταρίες σου. Προσοχή στην τάση για μελαγχολία, κακοκεφιά και το παρασκήνιο. Με τη σύνοδο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, αντιμετωπίζεις ένα θέμα αυτήν τη βδομάδα που τελικά σε βοηθά να εξελιχθείς και να προχωρήσεις μπροστά.

 

Πηγή: MyAstro