Μπορεί η ημέρα να στερείται κεφιού και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στη Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ιδανική ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητάς μας, για ξεκούραση αλλά και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης!

 

Κριός 

Πρέπει να προσγειωθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας, αγαπητοί Κριοί! Όσο καλή κι αν είναι η ταχύτητα συνήθως, καλύτερη είναι η οργάνωση και η αποφυγή αυθόρμητων κινήσεων. Αξιοποιήστε τη διαύγεια που θα σας προσφέρει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον ελεγκτικό Κρόνο, στον τομέα εργασίας και των χρημάτων σας.

Με την συναίσθηση ότι ο χρόνος είναι χρήμα, επενδύστε στον εξοπλισμό και τη σύσταση της ομάδας σας. Με ένα πιο δομημένο σχέδιο, πειθαρχία και υπομονή, θα κάνετε τα πετυχημένα βήματα που λαχταράτε.

 

Ταύρος 

Μήπως αναζητάτε «επιτυχίες» σε λάθος μέρη, αγαπητοί Ταύροι; Οι προσωπικοί και επαγγελματικοί σας στόχοι θα γνωρίσουν άνθιση, αν προσεγγίσετε πιο οικεία πεδία! Οι άνθρωποι των δικτύων σας δεν χρειάζονται να συστηθείτε από την αρχή, να πείτε όλο το αφήγημά σας.

Ένα τρίγωνο γείωσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, μπορείτε να δώσετε νέες κατευθύνσεις στα όνειρά σας. Με το συναίσθημα και το μυαλό σας ευθυγραμμισμένα, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε και να κάνετε.

 

Δίδυμος

Είναι εκτιμητέο να λειτουργείτε με αυτονομία και αυτάρκεια, αγαπητοί Δίδυμοι. Αλλά αν σπαταλάτε τους πόρους ή τις αντοχές σας, δεν κερδίζετε έδαφος. Μήπως κάποια πράγματα μπορούν να σας προσφερθούν ή να λάβετε βοήθεια; Η σύμπραξη της Σελήνης με τον συμβουλευτικό Κρόνο, θα σας δείξει προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείτε.

Παραμερίστε τον αχρείαστο εγωισμό σας και αποδεχθείτε κάθε στήριξη που θα σας δοθεί. Ανοίξτε τα αφτιά και την οπτική σας, για να απορροφήσετε όσα σας λένε οι γνώστες. Είναι βέβαιο ότι έτσι θα διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις.

 

Καρκίνος

Σας αρέσει να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Αλλά κάποιες φορές δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τους πραγματικούς φίλους, από τους άσπονδους ή τους ανταγωνιστές! Είναι καιρός να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας, ειδικά όταν κάποιες συμπεριφορές διαταράσσουν την εσωτερική σας γαλήνη.

Βγάλετε τα καλοπροαίρετα γυαλιά και αποφασίστε ρεαλιστικά ποιοι πραγματικά αξίζουν να υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Ακόμα κι αν σας δυσαρεστήσουν κάποιες «απώλειες», σκεφτείτε πόσο περίσσευμα χρόνου και ενέργειας θα έχετε για όσους έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους.

 

Λέων 

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Λέοντες! Με πιο αργά και σταθερά βήματα, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα οφέλη. Η Σελήνη από την Παρθένο, λαμβάνει ώθηση στήριξης από τον αποφασιστικό Κρόνο. Αυτή θα σας κατευθύνει στην ουσία των πραγμάτων, προκειμένου να δείτε την ευρύτερη εικόνα των στόχων σας.

Η ανυπόμονη φύση σας μπορεί να πιεστεί από τον πιο αργό ρυθμό… Αλλά η ορμή θα οδηγήσει σε λάθη – και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο στη διόρθωσή τους στη συνέχεια.

 

Παρθένος

Βάλτε ξανά τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο των αξιών, κεντρίζει τη ζώνη σας της μεταμόρφωσης. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ευεργετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Πρέπει να ισορροπήσετε σώμα και πνεύμα, να αποτοξινωθείτε από κάθε αρνητισμό και να τονωθείτε. Εντοπίστε τρία πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά, από τις καθημερινές σας συνήθειες μέχρι τα άτομα που συναναστρέφεστε. Εστιάστε σε αυτά για τώρα – και αφήστε όλα τα υπόλοιπα που σας πιέζουν για αργότερα.

 

Ζυγός

Πώς επενδύετε τις καλύτερες πτυχές σας στην καθημερινότητα, αγαπητοί Ζυγοί; Η κοινωνικότητά σας ενίοτε δεν σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι «σπαταλιέστε» με άτομα που δεν το αξίζουν. Είναι καιρός να κάνετε αλλαγές, με τη βοήθεια της νοσταλγικής Σελήνης και του πιστού Κρόνου.

Επιθεωρήστε την ατμόσφαιρα στις πιο στενές σχέσεις της ζωής σας. Ίσως κάποιους ανθρώπους να τους θεωρείτε δεδομένους και να αμελείτε να τους ευχαριστείτε για τη στήριξή τους. Φροντίστε να επανορθώσετε.

 

Σκορπιός

Πρέπει να γίνετε οι καλύτεροι ακροατές, αγαπητοί Σκορπιοί! Ακόμα και οι καλύτερες ιδέες, δεν εφαρμόζονται από όσους κάνουν θόρυβο αλλά από τους ψύχραιμους χειριστές. Μια συνάντηση δυνατοτήτων ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, σας καλεί να καθίσετε με ψυχραιμία στην τράπεζα του διαλόγου.

Δεν θα έχετε αποτελέσματα αν τα απαιτήσετε, χρειάζεται χρόνο η επεξεργασία των δεδομένων… Αλλά αξίζει τον κόπο να αναμένετε!

 

Τοξότης

Η ειλικρίνεια είναι η μόνη πολιτική που θα σας δώσει αποτελέσματα, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη συναντά τον φιλοσοφημένο Κρόνο, για να θέσουν μαζί υγιή όρια σε όλους τους τομείς. Ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους.

Ακόμα κι αν κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να εκτιμήσουν τη γενναιόδωρη φύση σας, μια συνετή προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Τονίστε τα θετικά στοιχεία και των άλλων, για να κυλήσουν όλα αίσια. Αν τελικά κάποιοι εκμεταλλεύονται πρόσωπα και πράγματα, προτιμήστε να απομακρυνθείτε.

 

Αιγόκερως

Υψώστε τη φωνή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει πλέον να πείτε άφοβα τις απόψεις σας και μην διστάσετε να αντιταχτείτε σε κάτι που διαφωνείτε. Θα νιώσετε καλύτερα αν τιμήσετε τις αρχές σας, με τη βοήθεια της Σελήνης και του κυβερνήτη σας του Κρόνου.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Να είστε διερευνητικοί, ανοικτοί και πρόθυμοι να ακούσετε και τους άλλους.

 

Υδροχόος

Δε συνηθίζετε να βγάζετε το συναίσθημά σας στην επιφάνεια, αγαπητοί Υδροχόοι… Γι’ αυτό μια απλή περιέργεια μπορεί να σας οδηγήσει σε εμμονή! Με τη Σελήνη να συναντά τον λογικό Κρόνο, είναι πιθανό να χάνετε τη γραμμή των ορίων σας.

Μην πιεστείτε να λειτουργήσετε ομαδικά, ενώ αναζητάτε τα αίτια που δεν σημειώνετε πρόοδο. Θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την έντασή σας σε μια δραστηριότητα που σας αποφορτίζει. Η εξάσκηση, η γιόγκα ή μια συνάντηση με έναν έμπιστο φίλο θα σας ισορροπήσει πιο γρήγορα.

 

Ιχθύς 

Η Σελήνη από τη ζώνη των σχέσεών σας, συμπράττει με τον αποτελεσματικό Κρόνο… Αγαπητοί Ιχθύες, χρειάζεστε έξυπνους ελιγμούς! Αν θέλετε να κάνετε κινήσεις για τη σχέση σας αλλά δεν καταφέρνετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους.

Ενίοτε, το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε αυτά που λέτε αλλά σε αυτά που κρύβετε. Ίσως να είστε υπερβολικά αινιγματικοί ή προστατευτικοί με τον εαυτό σας, κάτι που δεν διευκολύνει έναν διάλογο. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η ειλικρίνεια, είναι οι μόνες επιλογές για να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο