Σήμερα προσοχή στις παραπλανήσεις, την αφηρημάδα και τα ψέματα τώρα, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα μας κάνει λίγο πιο ευκολόπιστους. Ωστόσο, είναι η ιδανική ημέρα για ενδοσκόπηση και ενίσχυση της διαίσθησης μας.

 

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, προτίμησε τη σημερινή μέρα να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές, κάνοντας την ενδοσκόπησή σου, ώστε να προχωρήσεις στη λήψη σημαντικών αποφάσεων αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τα κολακευτικά και μεγάλα λόγια, που ακούς σε φλερτ ή νέες γνωριμίες! Σκέψου λογικά και προσγειωμένα, πριν δείξεις εμπιστοσύνη σε κατακτήσεις και θαυμαστές. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που θα φέρουν σίγουρα προβλήματα στη σχέση σου!
Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και, ίσως, αρχικά, να σε αποσυντονίσουν, αλλά τελικά θα είναι υπέρ σου. Με τη βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου είναι αυτές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σου δώσουν τη λύση! Εσύ απλά σήμερα φρόντισε να αφήσεις το συναίσθημα σου ελεύθερο, ώστε να μην υπάρξει ψυχρότητα στο δεσμό σου.
Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα θα λυθούν σήμερα λόγω της σοφής και ώριμης αντιμετώπισης σου! Μπορεί να φαίνεσαι, παραδόξως, κάπως πιο απόμακρος, αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός σου. Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο, ξεπερνώντας τυπικότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου, για λόγους εξουσίας και επικράτησης στη σχέση σας.
Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Διακατέχεσαι από έντονη επιθυμία για περιπέτεια, ελευθερία, καλοπέραση και κοινωνικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για σίγουρη βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο σου! Μία λύση θα έρθει, μέσα από μία συζήτηση. Ιδανική ημέρα, επίσης, για να σχεδιάσετε ένα ανανεωτικό ταξίδι ή για να πραγματοποιήσετε μία ψυχαγωγική έξοδο οι δυο σας!
Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, να είσαι σε ετοιμότητα! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από επαφές και επικοινωνίες, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της διορατικότητάς σου. Επιτέλους, μπορείς να «διαβάσεις» σωστά τις προθέσεις των άλλων! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το σύντροφο, αλλά πρέπει να προσέξεις την τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και καταπίεση, ώστε να μη χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το έντονο πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που η λογική σου σού λέει ότι θα σε πληγώσει.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, οι δύσκολες καταστάσεις λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται, κυρίως, με τη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων. Η ημέρα θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στη μοναξιά, αφού, πλέον, πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους. Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες και είναι πολύ πιθανόν, η έναρξη μίας νέας σταθερής, πολλά υποσχόμενης σχέσης να συμβεί τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με ποικίλους τρόπους κι έτσι θα νιώσεις ξανά σιγουριά για την αγάπη και την αφοσίωσή του!
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητά σου και την ισχυρή λογική σου. Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις σε παροντικά αλλά και παρελθοντικά προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, δεν πρέπει πια να γοητεύεσαι από τα μεγάλα λόγια και μην επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, αν δεν σου δείξει έμπρακτα τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για σένα!
Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου πάνω σου και γοητεύεις πολύ πιο εύκολα τους άλλους. Η τύχη είναι απόλυτα στο πλευρό σου. Γι’ αυτό, μη διστάσεις στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος, από τη μεριά του, σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα. Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις! Μπορείς, επίσης, να πλησιάσεις τώρα το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει και περιμένεις εδώ και καιρό να μιλήσετε.
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική, κλονισμένη συγγενική σχέση λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης. Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει ξανά και ζητά επανασύνδεση, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την γκρίνια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά σε έπιασαν οι ανασφάλειες σου!
Αιγόκερως 
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, η δράση αλλά και οι ιδέες σου χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Επιπλέον, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές κι εποικοδομητικές. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ. Επίσης, λαμβάνεις ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος στη σχέση σου. Ακόμα κι αν φλερτάρεις ή επικοινωνείς με κάποιο τρίτο άτομο, αν αποκαλυφθεί στον σύντροφο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα!
Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και τόσο επίμονος, απορρίπτοντας τη γνώμη των άλλων. Να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο και χωρίς πείσμα απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς από τη σχέση σου ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά. Δε χρειάζεται, ωστόσο, να το ζητάς από τον σύντροφό σου με κτητικότητα, απαιτητικότητα και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει. Σήμερα, θα σου δώσει κι εκείνος αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος, έστω και διστακτικά.
Ιχθύς
Η Σελήνη, σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο, αγαπημένε Ιχθύ, και πραγματικά πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και, αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά, την σημερινή ημέρα, να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν τη σχέση σου. Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις αυτό το άτομο που θες και θα καταφέρεις εύκολα να τον γοητεύσεις και να τον σαγηνεύσεις. Επιπλέον, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ασταμάτητο φλερτ.