Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου κι ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, κινείται  στο ζώδιο του Ταύρου. Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τετράγωνο, όπως και γίνεται σήμερα 10/2, αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι δε λείπουν οι επικοινωνιακές γκάφες κι οι υπερβολές στη σχέση σου. Τα λόγια θα βγαίνουν αβίαστα με υπέρμετρη επιπολαιότητα, βιασύνη κι ανώριμη ανεμελιά, μ’ αποτέλεσμα να ξεφεύγουν και πληροφορίες που δε θα έπρεπε ή που θα μπορούσαν να σ’ εκθέσουν. Η μέρα είναι ωστόσο κατάλληλη για διασκέδαση, για να το ρίξεις έξω, κρατώντας κατά νου ότι παν μέτρον άριστον!

Ποιοι επηρεάζονται απ’ το τετράγωνο Ερμή – Δία; 

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς κι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 8ο  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια και επιπόλαιη συμπεριφορά με φιλικά σου πρόσωπα ή τη σχέση σου και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ πριν τους μιλήσεις. Επίσης, να είσαι επιφυλακτικός σε ό,τι ακούς απ’ αυτούς και μην τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου θα παρασυρθείς σε επιλογές και σε κινήσεις υπερβολής.

Ταύρος

Καλό θα είναι να μη βιάζεσαι, σε θέματα καριέρας κι οικογένειας αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα. Πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν προβείς σ’ ανακοινώσεις ή υποσχέσεις προς τη σχέση σου, τις οποίες δε θα μπορέσεις να τηρήσεις, όσο κι αυτό φαντάζει εφικτό.

Δίδυμοι

Πετάς στα σύννεφα με την καινούργια σου σχέση ή προσπαθείς ν’ αναθερμάνεις μια πρώην σου σχέση, κάνεις μεγάλα σχέδια, θέλεις να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να κάνεις τις τρέλες σου και να ζήσεις τις εμπειρίες σου! Όλα αυτά ακούγονται ωραία, όμως για την ώρα δεν μπορείς και δε γίνεται να πάρεις τα ρίσκα σου για καταστάσεις αβέβαιες. Προσοχή στα συμφωνητικά που θα υπογράψεις.

Καρκίνος

Μη νομίζεις ότι οικονομικές οφειλές μπορούν για καιρό να  σε περιμένουν να τις εξοφλήσεις. Πρόσεξε τη διαχείριση και τη σπατάλη γιατί θα δεις τα επιτόκια να ανεβαίνουν ή τις στοίβες απ’ τους λογαριασμούς να αρχίζουν να μεγαλώνουν.  Την ίδια σύνεση πρέπει ν’ ακολουθήσεις και στον ερωτικό τομέα αφού αυτά που λες και κάνεις βασίζονται στην υπερβολή και στην επιπολαιότητα.

Λέων

Ακούς πολλά αυτό τον καιρό στα αισθηματικά σου, τα οποία σού χαϊδεύουν τ’ αφτιά και παρασύρεσαι σε σχέδια μεγάλα. Συγκρατήσου, βάλε τη λογική μπροστά και θυμήσου ότι τα μεγάλα λόγια που εκφράζονται τώρα είναι αποτέλεσμα ενθουσιασμού. Στα επαγγελματικά σου κράτησε χαμηλό προφίλ για να μη γίνεις αντιπαθής στους συνεργάτες σου.

Παρθένος

Με το Τετράγωνο Ερμή – Δία σε περιμένει περισσότερη δουλειά, αυξημένα καθήκοντα και λιγότερος ελεύθερος χρόνος. Μην είσαι βιαστικός και με υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι λες και κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, διότι μάλλον ο ίδιος σου ο εαυτός, θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε τη διατροφή σου -το ξέρω κρυώνει ο καιρός και δεν μπορείς να συγκρατηθείς, αλλά πρέπει.

Ζυγός

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια στον έρωτα αν είσαι δεσμευμένος και το αχαλίνωτο φλερτ αν είσαι ελεύθερος, χαλώντας την καλή σου φήμη σου μ’ ανώριμες συμπεριφορές. Επίσης, μην εθελοτυφλείς και υπεραισιοδοξείς γενικά στα ερωτικά σου θέματα, πιστεύοντας ό,τι κι αν ακούς.

Σκορπιός

Οι επικοινωνίες με τα άτομα που αγαπάς αλλά και τη σχέση σου, χαρακτηρίζονται από υπερβολή. Μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και θίγεσαι, ενώ η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά επιπόλαιη, γιατί άθελά σου θα κρίνεις τους ανθρώπους που αγαπάς ως δεδομένους.

Τοξότης

Αγχώνεσαι για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου γιατί σε πιάνει η τελειομανία σου να θέλεις όλα να γίνουν τη στιγμή που εσύ το επιθυμείς. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά, θυμήσου ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Ζητήματα που αφορούν τη φυσική κατάσταση δεν πρέπει να τα βλέπεις επιπόλαια.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να μην μπορείς να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη κι ανούσιες αγορές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Στη συναισθηματική ζωή αναλογίσου τις ευθύνες σου και άλλαξε άμεσα την τακτική της υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

Υδροχόος

Ο Ερμής απ’ το ζώδιο σου σε παρασύρει σε πολλά λόγια ετούτο το διάστημα και δεν μπορείς να συγκρατήσεις το συναίσθημα που σε οδηγεί στην υπερβολή. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις που οφείλονται στη δική σου τάση να μεγαλώνεις τις καταστάσεις γύρω σου! Συγκράτησε την επιπολαιότητα για να αποφύγεις τη διόγκωση των προβλημάτων στις σχέσεις σου.

Ιχθείς

Απέφυγε οπωσδήποτε κρυφές ενέργειες και παρασκήνιο, νομίζοντας ότι θα καταφέρεις να ξεγελάσεις τους άλλους, γιατί έρχονται αποκαλύψεις. Επίσης, μην παραμυθιαστείς από μεγάλα λόγια, προκειμένου να νιώσεις καλά μέσα σου, διότι αργότερα θα πληγωθείς. Προφύλαξε τα μυστικά σου καλά.

Πηγή: oroskopos.gr