Την Παρασκευή 17/5, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, συγκρούεται με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζοντας τη δυσμενή όψη τετραγώνου από τη μηδενική μοίρα κι επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που δε μας επιτρέπουν να κινηθούμε όπως επιθυμούμε. Μικρο παρεξηγήσεις κι εντάσεις θα υπάρξουν στις σχέσεις μας ενώ πρώην θα έρθουν να ταράξουν το νευρικό μας σύστημα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς που θα προκαλέσει ζητήματα και θα μας απογοητεύσει.

 

Με το Τετράγωνο Ερμή Πλούτωνα παρατηρούμε:

Έξαρση κουτσομπολιού
Επίμονες αρνητικές σκέψεις
Δολοπλοκίες
Τάσεις χειραγώγησης
Σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις όπου ο καθένας που θέλει να επιβάλει τους όρους και τους κανόνες του
Ισχυρή μνήμη
Αποκαλύψεις

 

ΚΡΙΟΣ
Οι οικονομικές δυσκολίες που θα προκύψουν, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ψυχραιμία και την εντιμότητα. Πες όχι στην ερωτική απάντηση και απαίτηση! Αν βρίσκεσαι σε περίοδο ανεργίας, τότε θα προκύψει μια καλή επαγγελματική πρόταση και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα εργασίας. Αν είσαι ήδη σε μια δουλειά, θα υπάρξουν προοπτικές προόδου και εξέλιξης. Επιπλέον, είναι μια θετική περίοδος για να χάσεις περιττό βάρος ή για να βάλεις τον εαυτό σου σε έναν περιορισμό που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη φυσική κατάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρορμητικότητά σου μπορεί να σε ωθήσει να λειτουργήσεις απόλυτα και κυριαρχικά στα επαγγελματικά σου, πηγαίνοντας κόντρα σε ανώτερους σου! Κι αν διανύεις περίοδο μοναξιάς, δυστυχώς δε θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μια νέα και ουσιαστική σχέση που θα έχει καλές προοπτικές και θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Παράλληλα στη ζωή σου θα έρθει ένας μεγάλος έρωτας, ακόμα κι αν δεν πάει όπως θα ήθελες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα βλέπεις όλα μαύρα αυτές τις μέρες και προσπαθείς μάλιστα να εξιχνιάσεις μυστήρια , ή και πληροφορίες που δεν σε κάνουν! Μείνε μακριά από τα κουτσομπολιά! Είναι ένα διάστημα που μπορεί να κάνεις μια αλλαγή ή ανακαίνιση σπιτιού, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ανανεώσει. Θα θελήσεις να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει το τελευταίο καιρό στην οικογένειά σου και πράγματι θα υπάρξει πρόοδος που θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αγαπάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν η σχέση σου με έναν συγγενή είχε ψυχρανθεί τους περασμένους μήνες, τώρα θα υπάρξει αποκατάσταση των σχέσεών σας. Παράλληλα αυτές τις μέρες μπορεί τα έσοδα του σπιτιού να αυξηθούν ή να προκύψει κάποιο κέρδος που θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και την οικογένειά σου να καλύψετε αρκετά οικονομικά κενά. Παράλληλα είναι μια θετική περίοδος για να κάνεις νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, αφού θα έχεις τη διπλωματικότητα που χρειάζεσαι για να χειριστείς υπέρ σου τις προτάσεις που θα δεχθείς.

 

ΛΕΩΝ
Δύσκολα εξελίσσονται οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου, καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που στο μέλλον των σταθερών επαφών σου! Μια οικονομική αύξηση που θα προκύψει από τη δουλειά σου, είναι πολύ πιθανό να μη σου προσφέρει την ηθική ανταμοιβή που περιμένεις. Παράλληλα το διάστημα αυτό είναι θετικό για να κάνεις και ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν πως δεν είσαι έτοιμος ακόμη. Είσαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό, θα παραδεχτείς και θα μάθεις από κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν σου και θα θελήσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Με ευχάριστη διάθεση, εξωστρέφεια, δυναμισμό αλλά και εκφραστικότητα θα θελήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου και να αλλάξεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σε βάραιναν. Νέοι στόχοι θα τρυπώσουν στο μυαλό σου και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τους πετύχεις. Θα αντιληφθείς ότι κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αυτό τον καιρό θα εξελίσσονται πιο γρήγορα από ότι περίμενες.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτές τις μέρες θα θελήσεις να σκεφτείς κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν και με την ευστροφία που διαθέτεις αυτό τον καιρό θα καταφέρεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα σου έρθουν και πάλι στο μυαλό αναμνήσεις από το παρελθόν, θα αναθεωρήσεις κάποιες από τις πράξεις και τα λόγια σου και θα αλλάξεις τα πλάνα και τις απόψεις που είχες ως τώρα. Φαίνεται λοιπόν πως αυτό τον καιρό γίνεται μια μεταμόρφωση μέσα σου που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη και να επανορθώσεις για καταστάσεις που έχουν ήδη γίνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στη συντροφική ζωή, θα έχεις προβλήματα, λόγω ζήλιας και επιπλέον παρασύρεσαι και εσύ, σε παράνομα ερωτικά μονοπάτια. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις το άλλο σου μισό. Παράλληλα αυτό τον καιρό κάποιοι άνθρωποι που υπάρχουν στο πλευρό σου και που μπορεί να είχες παράπονα από αυτούς, θα σου επιβεβαιώσουν τα συναισθήματά τους και θα σε φέρουν πιο κοντά τους. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να πάρεις την απόφαση να ενταχθείς σε κάποιο σύλλογο, ή να ξεκινήσεις μια νέα κοινωνική δραστηριότητα (π.χ. γυμναστήριο).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητα σε κουράζει αρκετά και εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται! Μην είσαι εχθρικός στο συναδελφικό σου περιβάλλον και φρόντισε να επαρκείς την ξεκούραση σου!Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αλλαγή δουλειάς (αν ήδη εργάζεσαι) ή να βρεις μια νέα εργασία (αν είσαι σε περίοδο ανεργίας). Η μιζέρια και η κακή ενέργεια θα ξεκινήσουν να φεύγουν από πάνω σου και πλέον και ο οικονομικός σου τομέας θα αρχίσει σιγά – σιγά να σταθεροποιείται. Τα οικογενειακά σου πρόσωπα για μια ακόμα φορά θα είναι κοντά σου για να σε στηρίζουν και να σε εμψυχώνουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην επιλέγεις παράνομους έρωτες, παρασυρόμενος από το πάθος, διότι στο τέλος θα απογοητευτείς! Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες στην έρωτα. Αυτή την περίοδο θα βάλεις τις βάσεις για το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον των σχέσεών σου. Όλα φαίνεται να είναι υπέρ σου και ο δυναμισμός που θα νιώσεις αυτές τις μέρες θα σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς ακόμα περισσότερο. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις επαφές με το εξωτερικό ή για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι σε ξένο κράτος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη θα σε ευνοήσει σε οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά ή και δικαστικά ζητήματα. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα υπάρξει κάποια θετική έκβαση που θα σε στηρίξει σημαντικά και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που πραγματικά το ήθελες πολύ. Εκτός από τον οικονομικό τομέα, που είναι ξεκάθαρο ότι θα έχεις σημαντικά οφέλη, εντάσεις, κόντρες και σκληρότητα θα ταράξουν τον οικογενειακό τομέα. Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω ασυγκράτητου πάθους, γιατί θα πληγωθείς.

 

ΙΧΘΥΣ
Ακόμα κι αν τη στιγμή που διαβάζεις το ζώδιό σου δεν είσαι ερωτευμένος-η, είναι βέβαιο ότι αυτό το διάστημα ο φτερωτός έρωτας θα σε χτυπήσει με τα βέλη του, από εκεί που δεν το περιμένεις. Η διάθεσή σου θα είναι πιο αυθόρμητη και εκδηλωτική και τα φλερτ που θα προκύψουν θα είναι πολλά. Μην παρασύρεσαι σε λεκτικές υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες στις επικοινωνίες σου, όμως. Κάποιο μυστικό σου πιθανόν να αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον.

 

Πηγή: MyAstro