Article of the day: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο; Διάβασε εδώ.

dfgbh

Οι καρμικές σχέσεις δεν έχουν σκοπό να μας σημαδέψουν ή να μας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά να μας διδάξουν πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό μας, τη ζωή και την αγάπη. Ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης που έχουμε, πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, καθώς κι ευκαιρίες για μάθηση κι ανάπτυξη. Από ‘μας εξαρτάται ν’ αποφασίσουμε τι χρειαζόμαστε και τι μας κάνει να νιώθουμε αγαπημένοι κι ασφαλείς. Ας δούμε ποια μαθήματα θα πάρουμε από μια καρμική σχέση, με βάση το ζώδιό μας.

 

Κριός

Μια καρμική σχέση για τον Κριό είναι μια σχέση πολύ εγωιστική. Έχετε την τάση να προσπαθείτε πολύ για να κάνετε μια σχέση να λειτουργήσει- συχνά, προσπαθείτε τόσο πολύ που σας γίνεται εμμονή. Το να έχετε υψηλούς στόχους για την ερωτική σας ζωή είναι υπέροχο, αλλά χρειάζονται επίσης κι υγιή όρια. Μη θυσιάζετε τον εαυτό σας για κανέναν. Το μάθημα που θα πάρετε από μια καρμική σχέση είναι να αποδέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται. Δεν μπορείτε να ελέγξετε αν –ή, πόσο– σας αγαπά κάποιος. Μόλις μάθετε πώς να επενδύετε σε μια σχέση μ’ έναν υγιή και τρυφερό τρόπο, θα μπορέσετε να κάνετε μια σχέση που ν’ αξίζει πραγματικά.

 

Ταύρος

Μια καρμική σχέση για τον Ταύρο είναι μια σχέση εξαρτημένη που απαιτεί την απόλυτη προσοχή. Λαχταράτε την τέλεια σχέση τόσο απελπισμένα, που στο τέλος φαίνεστε σαν κάποιος που φοβάται να δεσμευτεί, παρά σαν κάποιος που θέλει το χρόνο του. Αν κάνετε ένα λάθος, νιώθετε τρομοκρατημένοι και θ’ αποφύγετε να δεσμευτείτε ακόμα κι απέναντι σε κάποιον που αγαπάτε πολύ, στην περίπτωση που τα κάνετε θάλασσα. Το μάθημα που θα πάρετε μέσα σε μια καρμική σχέση είναι να εστιάσετε στη δική σας ευτυχία και να ζήσετε τη ζωή που θέλετε. Οι σχέσεις θα έχουν πάντα τις διακυμάνσεις τους, αλλά είναι το πώς διαχειρίζεστε αυτά που έρχονται στον δρόμο σας, που κάνει τη σχέση ν’ αξίζει τον κόπο.

 

Δίδυμοι

Μια καρμική σχέση για τους Δίδυμους είναι μια σχέση παράλογη. Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: δεν είστε διπρόσωποι, χειριστικοί ή αναξιόπιστοι. Στην πραγματικότητα, είστε κάποιος που θα έκανε σχεδόν τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπά. Αλλά, όταν πρόκειται για καρμικές σχέσεις, έχετε την τάση να κάνετε πράγματα που δε θα κάνατε κανονικά, μόνο και μόνο για να πεισμώσετε τον σύντροφό σας. Το μάθημα που θα πάρετε από μια καρμική σχέση, είναι να μην αλλάξετε τον εαυτό σας για κανέναν. Το να είστε με κάποιον που φέρνει στην επιφάνεια τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές σας μ’ έναν άβολο τρόπο, είναι προβληματικό. Ένα τέτοιο είδος σχέσης μπορεί να είναι αγχωτικό, αλλά σας βοηθά πολύ να εκτιμήσετε ποιος είστε στην πραγματικότητα.

 

Καρκίνος

Μια καρμική σχέση για τον Καρκίνο είναι μια σχέση που αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του. Είστε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζώδιο κι όταν νιώσετε ότι απειλείστε, κάνετε και λέτε πράγματα που κανονικά δε θα κάνατε (και δε θα λέγατε), για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αυτό που έχετε να διδαχτείτε από μια καρμική σχέση είναι να ξέρετε πότε να φεύγετε. Όταν νιώθετε στριμωγμένοι στη γωνία από ένα σύντροφο που προσπαθεί να σας παρουσιάσει ως ανεπιθύμητο ή δύσκολο, γίνεστε μικροπρεπείς. Αντί να μένετε κολλημένοι σ’ αυτή την αμυντική νοοτροπία, ξανά και ξανά, να μάθετε πώς να φεύγετε και να βρείτε κάποιον που να σας κάνει να νιώθετε αγαπημένοι και χαρούμενοι.

 

Λέων

Μια καρμική σχέση για το Λέοντα είναι μια σχέση επιφανειακή κι εξαρτητική. Θέλετε, πραγματικά, να είστε με κάποιον που να είναι κατάλληλος για σας διανοητικά, συναισθηματικά και σωματικά, αλλά όσο κακές κι αν είναι οι καρμικές σχέσεις για σας, είναι επίσης κι εξαιρετικά εθιστικές. Μπορεί να έλκεστε από λάθος άτομα, απλώς και μόνο επειδή έχουν ωραία εμφάνιση, είναι δημοφιλείς ή φαίνονται γοητευτικοί. Το μάθημα που έχετε να πάρετε από μια καρμική σχέση είναι να ξέρετε πότε να προχωρήσετε. Μπορεί να ξεκινάτε μια νέα σχέση πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάτι σύντομο, αλλά ακόμα κι αυτές οι περιστασιακές σχέσεις έχουν τον τρόπο να σας παρασύρουν περισσότερο από όσο θέλετε.

 

 

Παρθένος

Μια καρμική σχέση για τον Παρθένο είναι μια σχέση ελεγκτική κι εμμονική. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να επιλέγετε το κατάλληλο άτομο, αλλά αυτό δε σας κάνει λιγότερο επικριτικούς όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχετε να μην είστε υπερβολικά επικριτικοί με το σύντροφό σας και τη σχέση σας, ακόμα κι αν το κάνετε από αγάπη. Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση είναι να αποδεχτείτε ότι είστε άνθρωπος. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα και δεν είστε σούπερ ήρωας, άσχετα με το πόσο σκληρά προσπαθείτε. Όλοι έχουμε ελαττώματα κι όταν αποδεχτείτε ότι όλοι είμαστε απλά άνθρωποι κι ότι κάποιες σχέσεις δεν προορίζονται να κρατήσουν για πάντα, μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο.

 

Ζυγός

Μια καρμική σχέση για τον Ζυγό είναι η σχέση που την αισθάνεται σαν το φυσικό του προορισμό. Ο λόγος της ύπαρξής σας είναι ο έρωτας, αλλά έχετε την τάση να ερωτεύεστε όλους όσους συναντάτε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να έχετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε με προσοχή ποιος αξίζει την αγάπη σας. Το μάθημα που θα πάρετε από μια καρμική σχέση είναι να πατάτε στα πόδια σας. Μια μοιραία σχέση τείνει να έχει πολλά σφάλματα, κυρίως επειδή επιλέγετε ν’ αγνοήσετε τυχόν προειδοποιήσεις, απλώς και μόνο επειδή νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το σύντροφό σας. Μαθαίνοντας πώς να βελτιώσετε την ανεξαρτησία σας, θα αποφύγετε να πέφτετε συνεχώς στην ίδια παγίδα και θα βρείτε τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

 

Σκορπιός

Μια καρμική σχέση για το Σκορπιό είναι αυτή που φέρνει στην επιφάνεια τους χειρότερους φόβους του. Μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που σας αφορούν είναι ότι λέτε ψέματα στον σύντροφό σας, ενώ στην πραγματικότητα κρύβετε τα συναισθήματά σας όταν αισθάνεστε άβολα ή ανασφαλείς. Θέλετε να είστε με κάποιον που σας διευκολύνει να μοιραστείτε τις αδυναμίες σας, αλλά πρέπει να σταματήσετε να αντιστέκεστε και να χαλαρώσετε. Το μάθημα που έχετε να πάρετε από μια καρμική σχέση είναι να εμπιστεύεστε πιο ελεύθερα. Οι καρμικές σχέσεις έχουν έναν τρόπο να φέρνουν στο φως όλους σας τους δαίμονες και να σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν είστε άξιοι να αγαπηθείτε ή να γίνετε αποδεκτοί γι’ αυτό που είστε.

 

Τοξότης

Μια καρμική σχέση για τον Τοξότη είναι μια απρόβλεπτη κι ασταθής σχέση. Παρ’ όλο που σας αρέσει να είστε αυθόρμητοι μερικές φορές, είναι σίγουρα διαφορετικό όταν είναι δική σας επιλογή, παρά όταν νιώθετε ότι σας επιβάλλεται από τη σχέση σας. Έχετε την τάση να μη συμβιβάζεστε καθόλου στις σχέσεις σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις για σάς και τον σύντροφό σας. Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση είναι να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια στα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Θα πρέπει να μάθετε ν’ αφήνετε τα άσχημα πίσω σας και να βρείτε κάποιον που να σας κάνει να χαίρεστε που είστε μαζί του.

 

Αιγόκερως

Μια καρμική σχέση για τον Αιγόκερω είναι μια σχέση που γεννιέται από συγκρούσεις. Ας θυμηθούμε ένα πράγμα: οι καρμικές σχέσεις δε διαρκούν. Μπορεί να είστε ένα από αυτά τα ζώδια που είναι αποφασισμένα να κάνουν μια σχέση να λειτουργήσει, με οποιοδήποτε κόστος, αλλά οι υψηλές σας προσδοκίες για τον έρωτα απλά δεν πρόκειται να εκπληρωθούν εδώ. Το μάθημα που θα πάρετε από μια καρμική σχέση είναι να είστε ρεαλιστές όσον αφορά τις ανάγκες σας. Μπορεί να θέλετε τελειότητα από τον σύντροφό σας, αλλά πρέπει να μάθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τους άλλους. Είναι καλύτερα ν’ αφήσετε αυτή τη σχέση πίσω σας, να ξαναγράψετε τους κανόνες σας και να βρείτε κάποιον, που μαζί του μπορείτε πραγματικά να δείτε ένα κοινό μέλλον.

 

Υδροχόος

Μια καρμική σχέση για τον Υδροχόο είναι αυτή που τον προκαλεί. Μερικές φορές έχετε την ανθυγιεινή συνήθεια να εξαφανίζεστε από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, γιατί πιστεύετε ότι η πραγματική αγάπη είναι απειλητική και τρομακτική. Μια καρμική σχέση μπορεί να είναι με κάποιον, που δεν μπορείτε να εξαφανιστείτε, πράγμα που σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε ν’ αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Το μάθημα που θα πάρετε από μια καρμική σχέση είναι να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Δε χρειάζεται να ελέγχετε κάθε κατάσταση ή να βάζετε την ευτυχία σας στην άκρη για να κάνετε μια σχέση να λειτουργήσει- αλλά, πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να βρείτε ικανοποίηση στην αγάπη και τη ζωή.

 

Ιχθύς

Μια καρμική σχέση για τους Ιχθείς είναι μια σχέση γεμάτη προειδοποιητικά σημάδια κι επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Έχετε την τάση να είστε μια κρύο και μια ζέστη όταν πρόκειται για σχέσεις: τη μια στιγμή ονειρεύεστε να γεράσετε μαζί με το σύντροφό σας και την άλλη θέλετε ν’ αλλάξετε ταυτότητα μέσα στη νύχτα και να φύγετε απ’ την πόλη. Σας αρέσει να πιστεύετε ότι η σχέση σας είναι τέλεια, αλλά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, τα παρατάτε. Οι αληθινές σχέσεις σάς φοβίζουν. Το μάθημα που έχετε να πάρετε από μια καρμική σχέση είναι ν’ αφήνετε το παρελθόν πίσω σας. Ενώ μπορεί να μη θέλετε να μπαίνετε στις ίδιες σχέσεις, ξανά και ξανά, υπάρχει κάτι βολικό με τη ρουτίνα.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!