Μιας που γράφουμε για σχέσεις, δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά στον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιο του Ζυγού, την Αφροδίτη. Η θέση της στο ωροσκόπιό μας μάς δείχνει πολλά, τόσο για την επιλογή συντρόφου, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε εμείς οι ίδιοι τον ερωτισμό μας. Η Αφροδίτη, λοιπόν, φανερώνει πώς ερωτευόμαστε, πώς φλερτάρουμε, αλλά και ποιος τύπος ανθρώπου μας ελκύει. Έχεις ψάξει πού βρίσκεται η δική σου; Βρες το κι έλα να δούμε μαζί τι σημαίνει η θέση της σε κάθε ζώδιο.

 

Κριός: Αν έχεις την Αφροδίτη σου στον Κριό, ο τρόπος με τον οποίο διεκδικείς είναι παρορμητικός, μαχητικός και είσαι αρκετά κτητικός. Μπαίνεις στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς δεύτερη σκέψη κι όπου σε βγάλει. Ταιριάζεις με άτομα που έχουν την Αφροδίτη τους σε ζώδια της φωτιάς, στους Διδύμους και στον Υδροχόο.

 

Ταύρος: Αν η Αφροδίτη σου βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου είσαι ερωτικός, προστατευτικός, φλερτάρεις με χάρη και φροντίζεις να μη λείπει τίποτα απ’ τη σχέση σου. Είσαι πιστός, αλλά κάνεις πολλές σκηνές ζηλοτυπίες. Η Αφροδίτη αυτή ταιριάζει με Αφροδίτη σε Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύες και Καρκίνο.

 

 

Δίδυμοι: Αν η Αφροδίτη σου είναι στους Διδύμους ο έρωτας για σένα είναι κατά βάση εγκεφαλικός. Θέλεις να υπάρχει επικοινωνία, να σε εξιτάρει το μυαλό του άλλου, είσαι κοινωνικός και ευχάριστος τύπος ανθρώπου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ταιριάζει με Αφροδίτη σε άλλα ζώδια του αέρα, αλλά και με Αφροδίτη σε Κριό και Λέοντα.

 

Καρκίνος: Αν η Αφροδίτη σου βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου είσαι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος με ανάγκη για «μαζί» κι έναν έρωτα που θα κρατήσει για πάντα. Αναζητάς ένα σύντροφο τρυφερό και περιποιητικό. Η Αφροδίτη αυτή ταιριάζει με Αφροδίτη στα ζώδια του νερού και Αφροδίτη σε Παρθένο και Ταύρο.

 

Λέων: Αν η Αφροδίτη σου είναι στο ζώδιο του Λέοντος, τότε είσαι ένας άνθρωπος που ζεις έντονα κάθε σου έρωτα, είσαι απίστευτα γενναιόδωρος με τα συναισθήματά σου, αλλά αναζητάς κάποιον που να είναι του δικού σου και μόνο βεληνεκούς. Η Αφροδίτη σου ταιριάζει με Αφροδίτη σε Κριό και Λέοντα, όπως και σε Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύες.

 

Παρθένος: Αν έχεις την Αφροδίτη σου στην Παρθένο δε ζεις τον έρωτα στα άκρα, αλλά πάντα διακατέχεσαι από ανασφάλειες και επιφυλάξεις. Η λογική σου μπαίνει μπροστά απ’ το συναίσθημα και πολλές φορές χάνεις τη μαγεία των στιγμών. Αναζητάς τον τέλειο σύντροφο, υπάρχει όμως; Ταιριάζεις με όσους έχουν Αφροδίτη σε Παρθένο, Ταύρο και σε ζώδια της φωτιάς.

 

Ζυγός: Αν έχεις την Αφροδίτη στο Ζυγό είσαι σίγουρα τυχερός. Έχεις εύνοια στις ερωτικές σου σχέσεις και μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις εκείνον τον παντοτινό έρωτα. Είσαι ευγενής με τα συναισθήματά σου και την έκφρασή τους, ρομαντικός και επιδιώκεις την ηρεμία στις σχέσεις σου. Ταιριάζεις με όσους έχουν την Αφροδίτη σε άλλα ζώδια του αέρα, στο Λέοντα και στον Τοξότη.

 

 

Σκορπιός: Αν η Αφροδίτη σου βρίσκεται στο Σκορπιό, είσαι παθιασμένος, κτητικός και φτιαγμένος για τα δύσκολα. Κολλάς με ζόρικους ανθρώπους και βάζεις στοίχημα με τον εαυτό σου να τους κρατήσεις. Είσαι και ζηλιάρης, πιστός όμως. Ταιριάζεις με άτομα που έχουν Αφροδίτη σε ζώδια του νερού, στην Παρθένο και στον Ταύρο.

 

Τοξότης: Αν η Αφροδίτη σου είναι στο ζώδιο του Τοξότη, είσαι περιπετειώδης, παιχνιδιάρης και σου αρέσει πολύ το σεξ. Θέλεις όμως και εγκεφαλική επαφή και κυρίως κοινή προοπτική για να μπεις σε σχέση. Ταιριάζεις με άτομα που έχουν Αφροδίτη στα ζώδια της φωτιάς, Ζυγό και Υδροχόο.

 

Αιγόκερως: Αν έχεις την Αφροδίτη σου στον Αιγόκερω είσαι μετρημένος και αναζητάς σχέσεις σοβαρές, με συντηρητικές δομές και με διάρκεια. Δε σου αρέσουν οι περιπέτειες της μιας βραδιάς και δεν υποκύπτεις σε πειρασμούς. Ταιριάζεις με άτομα που έχουν Αφροδίτη στα ζώδια της γης και του νερού.

 

Υδροχόος: Αν η Αφροδίτη σου βρίσκεται στον Υδροχόο είσαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί την καταπίεση. Θέλεις προσωπικό χώρο και χρόνο, πιέζεσαι με τις εκδηλώσεις ζήλιας και κτητικότητας. Θέλεις την ελευθερία σου μέσα στη σχέση. Ταριάζεις με άτομα που έχουν την Αφροδίτη σε ζώδια του αέρα, στον Κριό και στον Τοξότη.

 

Ιχθείς: Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει ότι είσαι άνθρωπος τρυφερός, ρομαντικός και αφελής στην αγάπη. Παραδίνεσαι άνευ όρων όταν ερωτεύεσαι και τα δίνεις όλα, μόνο και μόνο για να ζήσεις το όνειρο. Αναζητάς ευαίσθητους συντρόφους με ανάγκη για προστασία. Ταιριάζεις με άτομα που έχουν Αφροδίτη στα ζώδια του νερού, στον Ταύρο και στον Αιγόκερω.

 

Πηγή