Νέα Σελήνη είχαμε εχθές στο ζώδιο του Σκορπιού και ενώ μπορεί να αποτελεί μια δύσκολη όψη, η οποία θα ταλαιπωρήσει αρκετά ορισμένα ζώδια, συμβάλλει θετικά στην ερωτική ζωή άλλων. Η επιρροή της κρατά για δύο εβδομάδες, οπότε διαβάστε παρακάτω αν είστε ανάμεσα στα ζώδια που ευνοούνται στα προσωπικά τους.

 

Κριός

Έπειτα από μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και οικοδόμησης της αυτοπεποίθησής σας, μπορείτε τώρα να κάνετε τις αλλαγές που επιδιώκετε, αλλά πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι μιλάτε για όσα πραγματικά θέλετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αμφισβητείτε τον εαυτό σας ή κάνετε πίσω για να διευκολύνετε τους άλλους. Μόνο λέγοντας με τόλμη την αλήθεια σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωή όπως την επιθυμείτε.

Είστε ένα παθιασμένο άτομο, και εξαιτίας αυτού, αποζητάτε μια μοναδική ψυχική σύνδεση. Θέλετε να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας και αν αυτό απαιτεί περισσότερη αναζήτηση είστε διατεθειμένη να την κάνετε. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι να το θέλετε πραγματικά, να σας ενθουσιάζει και να συνεπαίρνει την ψυχή σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί δυνατότητες για έντονες στιγμές μέσα στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, ακόμη και αν συμβούν απροσδόκητα, πρέπει να εμπιστευτείτε ότι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε τη ζωή που επιθυμείτε είναι να την εμπιστευτείτε.

Είτε πρόκειται για τη δήλωση των συναισθημάτων ή των προθέσεών σας σε μια νέα σχέση είτε για την επιθυμία για περισσότερα σε μια υπάρχουσα, αυτή τη στιγμή, κρατάτε όλα τα χαρτιά στα χέρια σας και ο σύντροφός σας θα είναι ανοιχτός να τα δεχτεί.

 

Ταύρος

Πλήθος δυνατοτήτων φέρνει στη ζωή σας η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αυτή την εβδομάδα. Ο Σκορπιός κυβερνά τον ερωτικό σας τομέα και σας βοηθά να τιμήσετε τόσο τις λογικές ανάγκες μιας σχέσης όσο και τη βαθιά ψυχική σύνδεση που επιθυμείτε.

Με τον προηγούμενο κύκλο εκλείψεων του Ταύρου και του Σκορπιού να έχει μόλις ολοκληρωθεί και την Πανσέληνο στον Ταύρο στα τέλη Οκτωβρίου, θα πρέπει τώρα να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όσα μαθήματα λάβατε με σκληρό τρόπο. Νιώθετε έντονη την ανάγκη για σύνδεση σε βάθος και σταθερότητα στη σχέση σας και τώρα μπορείτε να τη διεκδικήσετε. Ωστόσο, ακόμη και με την πιθανότητα μιας ερωτικής έντασης Σαββατοκύριακο που έρχεται, μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει ένας αέρας απρόβλεπτου σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τελικά τα πράγματα.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε μια ξαφνική αλλαγή στα αισθηματικά σας. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα χωρισμό, αλλά αντίθετα την οικοδόμηση μιας σταθερής σχέσης με διάρκεια.

 

Δίδυμος

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα του μήνα και από τα πιο αισιόδοξα για εσάς και την ερωτική σας ζωή, ακόμα κι αν σας είναι δύσκολο να το δείτε τώρα.

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, νέα Σελήνη σημαίνει ξεκινήματα και ευκαιρίες και το δεκαήμερο που την ακολουθεί είναι μια ιδανική περίοδος γι’ αυτά. Πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σας, που σχετίζεται με την εργασία, τη φυσική κατάσταση και την υγεία κι ένα από τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσει κάτι νέο στα επαγγελματικά.

Όμως επειδή θα αρπάξετε την ευκαιρία να βάλετε σε μια γενικότερη τάξη τη ζωή και την καθημερινότητά σας με πολλούς τρόπους και να την κάνετε περισσότερο λειτουργική, αυτό θα έχει ένα άμεσο αντίκρυσμα και σε όλων των ειδών τις σχέσεις για εσάς. Είστε πιο ήρεμοι, φλερτάρετε περισσότερο, είστε πιο δοτικοί κι έχετε όρεξη να ενδώσετε σε νέα ξεκινήματα, ακόμα κι αν δεν έχουν και πολύ σίγουρη έκβαση. Άλλωστε, αυτός δεν ήταν ποτέ λόγος για εσάς, έτσι ώστε να μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Επίσης, μένετε πιστοί σε ένα πρόγραμμα φροντίδας του εαυτού σας κι αυτό σας κάνει ακόμα περισσότερο ερωτεύσιμους.

Αφήστε το μυαλό σας να ξεφύγει από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω – κυρίως την αγωνία για το μέλλον- και μείνετε περισσότερο σε αυτό που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή- να είστε παρόντες. Και κάτι άλλο: Μην αφήσετε προθεσμίες και εκκρεμότητες που σας βαραίνουν εδώ και καιρό να σας εμποδίσουν από το να περάσετε καλά.

 

Λέων

Όσο κι αν σας αρέσει να φαίνεσθε, στα αισθηματικά δεν ψάχνετε για μια σχέση που μόνο θα δείχνει όμορφη. Αναζητάτε μια βαθιά σύνδεση που θα εξιτάρει και το μυαλό σας.

Αυτή η όψη του απροσδόκητου ή του απρόβλεπτου είναι μία που θα τονιστεί καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο θα βρίσκεται απέναντι από αυτή τη σελήνη, καθώς σας εμπνέει να γνωρίζετε την αξία σας και να βεβαιωθείτε ότι τιμάτε τις επιθυμίες σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε μια σχέση και μια ζωή με μεγαλύτερο νόημα και σκοπό. Εφόσον επιτρέψετε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει τις αλλαγές, τότε έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όλα όσα πάντα επιθυμούσατε.

Ο Σκορπιός κυβερνά το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις, γεγονός που σας γεμίζει πάθος. Θέλετε τη σύνδεση και το βάθος, αλλά για να το οικοδομήσετε πραγματικά, πρέπει να απελευθερωθείτε από ό,τι νομίζετε πως θέλετε. Πρέπει να ανοίξετε το μυαλό σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα βρίσκεται απέναντι από αυτή τη Σελήνη και ευνοεί τα απροσδόκητα, καθώς σας εμπνέει να γνωρίζετε την αξία σας και να βεβαιωθείτε ότι τιμάτε τις επιθυμίες σας.

Μπορεί να υπάρξουν πιθανότητες για ένα ειδύλλιο στο χώρο εργασίας ή για μια σημαντική μετακίνηση, δηλαδή σχετική με την καριέρα, που θα εγκαινιάσει νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την όψη, βεβαιωθείτε ότι απελευθερώνετε τις όποιες προσδοκίες σας για το πώς νομίζατε ότι θα εξελισσόταν η ζωή σας και να είστε έτοιμη να δεχτείτε τα απροσδόκητα θαύματα που έρχονται προς το μέρος σας. Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό, είναι σημαντικό να εστιάσετε σε αυτό που χρειάζεστε συναισθηματικά, αντί για οποιεσδήποτε συγκεκριμένες φυσικές πτυχές της ζωής σας. Εμπιστευτείτε ότι τα πράγματα που δεν πάνε όπως τα φανταζόσασταν μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να προσελκύσετε όλα όσα επιθυμείτε.

 

Τοξοτης

Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη αγκαλιάζει τον δωδέκατο οίκο σας, φέρνοντας μαζί της θετική ενέργεια και τη χάρη του καινούριου. Όπως πάντα, το φαινόμενο της νέας Σελήνης αποτελεί προάγγελο για κάτι ανανεωτικό, ένα ξεκίνημα που φέρνει ευκαιρίες για νέες αρχές παντός είδους.

Αυτή τη φορά, το επίκεντρο είναι ο τομέας της δημιουργικότητας, της διάθεσης και της ψυχολογικής ευημερίας. Επομένως, τις επόμενες δέκα ημέρες προβλέπονται να είναι γεμάτες με ιδέες που μπορούν να ανατρέψουν δεδομένα στην παρούσα φάση της ζωής σας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στο εσωτερικό σας κόσμο. Αυτό που επιθυμείτε βρίσκεται μέσα σας, αναμένοντας να ανακαλυφθεί. Η αναζήτηση αυτή, ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη. Είναι σαν να ακολουθείς ένα μονοπάτι προς την εσωτερική αλήθεια σου. Ακούστε προσεκτικά τα συναισθήματά σας κάθε φορά που έχετε μια επιλογή μπροστά σας. Εάν νιώθετε όμορφα, τότε η επιλογή είναι πιθανόν καλή. Μην το περιπλέκετε υπερβολικά. Άφησε το συναίσθημά σου να σας καθοδηγεί στη διαδρομή προς την αληθινή επιθυμία σας.

Εκτός από τον πυρήνα της δημιουργικότητας και της αναζήτησης της εσωτερικής αλήθειας, οι ημέρες που έρχονται φέρνουν μια νέα μεγάλη αγάπη στην πόρτα σας. Αυτό που θέλετε να ζήσετε βρίσκεται προς το παρόν στο υποσυνείδητό σας και με τη σωστή προσοχή, μπορείτε να το φέρετε στη ζωή, ακολουθώντας το ένστικτό σας. Συνοδέψτε αυτήν την εσωτερική αναζήτηση με ανοιχτό μυαλό και καρδιά κι όλα θα πάνε τέλεια.

 

 

Πηγή: Marie Claire