Planets Universe images download

Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε χαρτιά λοιπόν και να αποκαλύψουμε τους άσσους που κρύβει στο μανίκι του έρωτα το κάθε ζώδιο. Τρυφερότητα, ρομαντισμός ή χιούμορ, όπως και να ‘χει, όλοι παίζουμε το παιχνίδι με τα πιο δυνατά μας όπλα. 

 

Κριός

Η διεκδικητική συμπεριφορά του. Τολμηρός κι ενθουσιώδης ο Κριός, ακόμα κι όταν ερωτεύεται. Δεν τον τρομάζουν τα συναισθήματά του, ούτε κάνει δειλά βήματα προς τα πίσω, ψάχνοντας την ασφάλειά του. Ρισκάρει, δημιουργεί ευκαιρίες, σε φλερτάρει ρομαντικά αλλά και παθιασμένα (ακόμα κι όταν σε ‘χει κερδίσει) και δε χάνει στιγμή την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Βλέμματα, μηνύματα, συναντήσεις, δημόσιες εκδηλώσεις λατρείας, δε θα σ’ αφήσει στιγμή να αμφισβητήσεις τον έρωτα του, αφού ξέρει πώς να σε κάνει να αισθάνεσαι ποθητός.

 

Ταύρος

Το πείσμα του. Αυτό του το γινάτι κι η ξεροκεφαλιά του, που κάποιες φορές τον κάνει εκνευριστικά ενοχλητικό, είναι και το μεγάλο του ατού στον έρωτα. Κι αυτή είναι η μαγκιά του, πως μπορεί τα στραβά του να τα μετατρέπει σε πλεονεκτήματά του. Σταθερός και δοτικός, δεν αλλάζει γνώμη, ούτε και συναισθήματα. Αν σου αφιερωθεί θα ‘ναι για πολύ. Δε λειτουργεί αυθόρμητα κι αυτό τον κάνει απόλυτα συνειδητοποιημένο. Είναι σίγουρος για την επιλογή του κι έτσι μπορείς να τον εμπιστευτείς και να τον υπολογίζεις για στήριγμά σου.

 

Δίδυμοι

Οι αντοχές του. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας ο έρωτας για το Δίδυμο, αλλά και θέμα ποσότητας. Ακούραστος, λοιπόν, θα ζητήσει και δεύτερο και τρίτο γύρο, και όσο για τη διάρκεια μην περιμένεις να είναι σύντομη. Το μότο του όταν πρόκειται για τον έρωτα είναι πάντα «θέλω κι άλλο», οπότε σου προσφέρει διαρκώς νέες εμπειρίες και δεν πρόκειται να τον βαρεθείς ποτέ.

 

Καρκίνος

Η τρυφερότητά του. Μεσ’ τη σιγουριά και τη ζεστασιά μιας σχέσης το καβουράκι μας γίνεται προστατευτικός, χαδιάρης, υποστηρικτικός και τρυφερός. Διαισθάνεται, λες και μαγικά, τη διάθεση και τις σκέψεις του συντρόφου του, και είναι εκεί για να τον καθησυχάσει και να τον ηρεμεί. Γίνεται το λιμάνι του συντρόφου του σε φουρτούνες και δημιουργεί μια οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο.

 

Λέων

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται το λόγο. Ο Λέων άλλοτε σαν Μπαμπινιώτης και άλλοτε σαν Δον Ζουάν, είναι δεινός ρήτορας και έχει πλούσιο λεξιλόγιο. Δεν προσπαθεί να κάνει επίδειξη γνώσεων, μα οι υψηλού επιπέδου εκφράσεις του σε συνδυασμό με την ευγένεια του, σίγουρα γοητεύουν όσους έχουν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του. Με απλά λόγια: ξέρει τι να πει, πότε και με τα κατάλληλα λόγια.

 

Παρθένος

Η πρακτικότητά του. Δυστυχώς οι σχέσεις δεν είναι μόνο αγάπες και λουλούδια. Υπάρχουν και τα καθημερινά πράγματα, προγράμματα και ρουτίνα που μπορούν, όχι μόνο να φθείρουν αλλά και να καταστρέψουν μια σχέση. Με έναν Παρθένο δίπλα σας όμως, μη σας ανησυχεί καθόλου αυτό. Είναι στο στοιχείο του να οργανώνει πράγματα που ο σύντροφός του θεωρεί αγγαρεία, να κάνει πιο ευχάριστη μια δουλειά, ή ακόμα και να αναλαμβάνει ό,τι είναι δυσάρεστο για τον άνθρωπό του.

 

Ζυγός

Η καλαισθησία του. Ένας Ζυγός ξέρει να διαλέγει το σωστό στέκι, την ιδανική μουσική, τα πιο ευωδιαστά αρώματα, ξέρει να εκτιμά το καλό κρασί και να χορεύει όπως λίγοι. Αν αποφασίσει να εντυπωσιάσει τότε όλα αυτά τα βάζει σ’ εφαρμογή και ακόμα κι αν δεν τον ερωτευτείς -πράγμα δύσκολο- θα θες σίγουρα τακτικά να τον συμβουλεύεσαι για το πώς να οργανώσεις την πιο αισθησιακή βραδιά.

 

Σκορπιός

Η πίστη και η αφοσίωσή του. Έπρεπε να λέμε «πιστός σαν Σκορπιό» όχι «πιστός σαν σκύλος». Το σκορπιδάκι αν δεν ερωτευτεί, δεν μπαίνει σε σχέση. Κι άπαξ κι ερωτευτεί, αφοσιώνεται εντελώς στον σύντροφό του. Η στενότητα στη σχέση, όχι μόνο δεν τον ενοχλεί, την έχει ανάγκη για να νιώθει σιγουριά. Πράγμα το οποίο τον βοηθάει να εκφράζεται καλύτερα και να προσφέρει ένταση συναισθημάτων και ενότητα. Πετύχατε λαχείο με τον Σκορπιό• οι πιθανότητες απιστίας είναι μηδαμινές. Εκτός κι αν σας εκδικείται για κάτι.

 

Τοξότης

Η αποφασιστικότητά του. Ο Τοξότης όταν πάρει μια απόφαση σπανίως την αλλάζει κι όταν κάτι επιθυμεί το διεκδικεί χωρίς να υπολογίζει το ρίσκο. Αυτό του το χαρακτηριστικό τον κάνει ελκυστικό κι απόλυτα ποθητό στα μάτια εκείνου με τον οποία φλερτάρει αρκεί να μη φτάσει στο άκρο να μην ελέγχει το πείσμα και την ξεροκεφαλιά που επίσης τον χαρακτηρίζει.

 

Αιγόκερως

Η ηρεμία του. Είναι ζεν, πώς να το κάνουμε, ξέρει ότι μπορεί να φέρει και να διαχέει την ηρεμία του σαν αεράκι στο χώρο, οπότε αυτόματα δε γίνεται να μη σε αγγίξει κι εσένα. Θα είναι η ανάσα δροσιάς σου όταν θα είσαι πιεσμένος, θα ξέρει τι να πει και πώς για να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα, με αποτέλεσμα να ελκύεσαι όλο και περισσότερο από την παρουσία του και να την αποζητάς.

 

Υδροχόος

Τα χάδια του. Λίγα ζώδια εκτιμούν την αφή όσο ο Υδροχόος. Μαζί του θ’ απολαύσεις χάδια, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ. Θα σου κάνει μασάζ, θα σου τρίβει την πλατούλα, θα σου κρατάει το χέρι όταν διασχίζετε το δρόμο. Δίνει μεγάλη σημασία στη σωματική επαφή γιατί ξέρει ότι είναι το καλύτερο εισιτήριο για τη συναισθηματική.

 

Ιχθύς

Η παιδικότητά του. Θα σε ξεκουνήσει όταν βαριέσαι, θα σε πείσει να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα, να βγεις λίγο από τα όριά σου, να ν νιώσεις κι εσύ μαζί του λίγο ελεύθερος. Δεν μπορεί τα πρέπει και τα μη, θα είναι πάντα εκεί για να σου δείξει πως, πάνω που πίστευες πως έχεις φτάσει στα όριά σου, υπάρχει και λίγο παραπέρα. Με την καλή έννοια.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!