Το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύες με τον Δία στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία λειτουργούν ευεργετικά σε ό,τι αφορά παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Αναγνωρίζουμε τη δυναμική μας και κατανοούμε ότι μπορούμε να δώσουμε ικανοποιητικές λύσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και εσωστρέφεια. Θετικές εξελίξεις ακόμα μπορεί να υπάρξουν σε ό,τι αφορά οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Επιστροφές ποσών που έχουμε δανείσει έρχονται να μας δώσουν να ανακούφιση σε οικονομικό επίπεδο και να μας βγάλουν από περιττά άγχη και ανησυχίες. Αποφασιστικές επιλογές μπορούμε ακόμα να κάνουμε σε ό,τι αφορά των χώρο της δουλειάς καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι το παρασκήνιο δεν μπορεί να σταθεί η εμπόδιο στα σχέδια μας. Αντίθετα, είναι μεγάλη πιθανότητα να λειτουργήσει ευεργετικά για εμάς και να μας φέρει πιο κοντά από ποτέ στις επιδιώξεις μας.

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα ενισχύοντας την ανάγκη να ασχοληθούμε με την τέχνη και τον έρωτα. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην προσωπική μας ζωή καθώς έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε με γενναιοδωρία τα συναισθήματα και να περάσουμε υπέροχα με το πρόσωπο που αγαπάμε. Καλό είναι μόνο να μην παρασυρθούμε από την ανάγκη για αυτοπροβολή σε συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από τον Κριό δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Παίρνουμε πρωτοβουλίες και προχωράμε με αποφασιστικότητα σε επιλογές που θα ισορροπήσουν τη σχέση και τον προϋπολογισμό μας. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό φέρνει στη ζωή μας και πάλι πρόσωπα από το παρελθόν που έχουμε να δούμε καιρό. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να εκφράσουμε προβληματισμούς και σκέψεις που δεν έχουν εκφραστεί σε προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο πυροδοτώντας έντονες καταστάσεις στην αγάπη. Υπερβολές και σπασμωδικές συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι μας προκαλώντας προβλήματα στη σχέση. Οφείλουμε γι’ αυτό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις κόντρες.

 

Κριός

Με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 5ο σου με την Αφροδίτη  και τον ανάδρομο Ερμή από τον 1ο σου, θα εκπέμπεις γοητεία και θετικά συναισθήματα  στους άλλους. Το ενδεχόμενο να γυρίσει ένας πρώην σου με την ουρά στα σκέλια είναι πολύ πιθανό, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί και το αντίθετο. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση αλλά με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 2ο σου, θα έχεις τρύπιες τσέπες. Δε θα ξέρεις που να πρωτοδώσεις όχι γιατί τα χρωστάς αλλά γιατί θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η και επιπόλαιος/α. Απόφυγε επενδύσεις και άσκοπες αγορές μόνο και μόνο για να κάνεις το κέφι σου ή των παιδιών σου που θα είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος/η μαζί τους και δε θα θέλεις να τους χαλάσεις χατίρι.

 

Ταύρος

Περίεργη η σημερινή ημέρα για εσένα με πολλές συναισθηματικές συγκρούσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι κυρίως με την οικογένεια σου. Με τα τρίγωνα της Σελήνης από τον 4ο σου με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή θα έρθουν στην επιφάνεια όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν, ωστόσο αργότερα και εντελώς ξαφνικά με τα τετράγωνα του Δία και του Ουρανού από τον 1ο σου, θα διογκώσεις κάποια θέματα και θα προκαλέσεις με την στάση σου τους δικούς σου ανθρώπους να αντιδράσουν ακραία στην δική σου ακραία συμπεριφορά. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, θα δείξεις επιπολαιότητα αρκετές στιγμές και παράλληλα γενναιοδωρία. Γενικά δεν θα πιάνεσαι πουθενά με αποτέλεσμα να τρελαίνεσαι και να τρελαίνεις και της οικογένεια σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο σου και μην απορρίπτεις την γνώμη των άλλων απόλυτα και φασιστικά.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο σου και σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον 11ο σου, θα έχεις χαρούμενη και αυξημένη διάθεση να βρεθείς με κόσμο. Μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο ενδέχεται να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιος/α που μέχρι τώρα δεν του είχες δώσει σημασία. Συναντήσεις μπορεί να έχεις με παλιούς γνωστούς και να αρχίσεις εκ νέου επαφές. Αυτά ήταν τα καλά, πάμε τώρα στα αρνητικά που θα προκύψουν από τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 12ο σου και που ωστόσο, δεν θα σε ρίξουν και στα πατώματα.  Θα έχεις αρκετά επιπόλαιη και επιφανειακή στάση, τάση για κουτσομπολιά και λόγια και είναι πιθανό χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, να προδώσεις μυστικά που σου έχουν εκμυστηρευτεί, με αποτέλεσμα να προκύψουν και άλλα λόγια.

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον 2ο σου να τριγωνίζει την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον 10ο σου, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις και την εύνοια σημαντικών ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να ανέβης. Δεν αποκλείεται να συζητηθεί μια  προαγωγή και φυσικά  αύξηση του μισθού σου αφού η ικανότητες σου έχουν εκτιμηθεί. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό στον 11ο σου, πρόσεξε να μη φανείς επιπόλαιος/α σε κάποια σχέδια που έχεις, κυρίως αν πρέπει να δώσεις χρήματα. Κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα προκύψουν στη σχέση σου  με έναν/μια φίλο/η  θα σε κάνουν να νιώσεις  συναισθηματικά ανασφαλής ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν  έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων

Με τη Σελήνη στον 1ο σου να σχηματίζει τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις ευχάριστα από την καθημερινότητα σου και να ασχοληθείς με πράγματα που διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Μια σχέση από το διαδίκτυο ή με κάποιον/α που ζει μακριά, σου φέρνει αισιοδοξία και σου δίνει χαρά. Μέσα από συζητήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις. Ωστόσο η ημέρα κρύβει παγίδες για εσένα στον χώρο της καριέρας. Είναι πολύ πιθανό με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 10ο σου να προκύψουν ξαφνικά γεγονότα και να τα χειριστείς εντελώς επιπόλαια, παρορμητικά και επιφανειακά και παράλληλα, να ρίξεις τις ευθύνες στους/ις άλλους/ες. Πρόσεξε γιατί θα προκαλέσεις την οργή του/η εργοδότη σου και θα έχετε έντονες συγκρούσεις.

 

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 12ο σου και σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον 8ο σου, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις για μια κληρονομική ή φορολογική  υπόθεση. Μάλιστα δεν αποκλείεται αν έχεις αίτηση για ένα επίδομα, δάνειο ή αποζημίωση να ενημερωθείς πως εγκρίθηκε και να χαρείς. Παρόλα αυτά γενικότερα η διάθεσή σου θα είναι κάπως πεσμένη και με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 9ο σου, ενδέχεται αν έχεις συγγενείς από μακριά, ή προβλήματα με τον νόμο,  να προκύψουν αναπάντεχα γεγονότα που θα εντείνουν ακόμη περισσότερο  ανασφάλειες, φοβίες και ηθικά διλήμματα. Η μόνη σου παρηγοριά θα είναι να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα σου κάνοντας όνειρα για ταξίδια ή για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ζυγός

Με  τη Σελήνη στον 11ο σου να τριγωνίζει την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον 7ο σου, θα έχεις ευχάριστες γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν. Καινούριες ή παλιές ερωτικές γνωριμίες θα έρθουν στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να έχεις μια επανασύνδεση με τον/η πρώην σου ύστερα από τη μεσολάβηση ενός/μιας φίλου/η. Θα είσαι τρυφερός/η/η, θα εκπέμπεις ευχάριστα και τρυφερά συναισθήματα και θα κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις και συζητήσεις που αφορούν παλιές συνεργασίες. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 8ο σου, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ελεύθερη ερωτική  σχέση μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο που όσο ξαφνικά θα προκύψει, άλλο τόσο ξαφνικά θα τερματιστεί.

 

Σκορπιός

Αρκετές δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα έχεις και ευχάριστα. Τα τρίγωνα της Σελήνης από τον 10ο σου με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον 6ο σου, θα σε βοηθήσουν να συνεργαστείς καλά με υφιστάμενους/ες και να έχεις μια καλή σχέση με τον κόσμο στις καθημερινές σου συνδιαλλαγές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρεις στη δούλεψη σου κάποιον/α με τον οποίο/α συνεργαζόσουν και παλιά ή αν είσαι άνεργος/η, να ξαναπιάσεις δουλειά. Ωστόσο τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 7ο σου, θα φέρουν αρκετές συγκρούσεις και ενδέχεται μια συνεργασία να τερματιστεί ύστερα από ακραίες συμπεριφορές αμφότερων. Προσοχή και στη σχέση σου με τον/η αγαπημένο σου γιατί θα έχει την τάση να σε προκαλεί και να σε τσιγκλάει.

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον 9ο σου να τριγωνίζει την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο σου, έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου για μια ερωτική επανασύνδεση με κάποιον/α που ζει μακριά, που είναι από άλλη χώρα ή που γνώρισες μέσω διαδικτύου. Θα έχεις αρκετά ρομαντική, αισιόδοξη και ευχάριστη διάθεση, θα εκφράζεις με άνεση τα τρυφερά και αγνά συναισθήματά σου. Θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου  και όλα τα ρουτινιάρικα που σε αφήνουν αδιάφορο/η, ωστόσο με τα τετράγωνα του Δία και του Ουρανού, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες θα αποφύγεις να διεκπεραιώσεις και αυτό μελλοντικά μπορεί να βγει εις βάρος σου. Να θυμάσαι πως οι επαναστάτες είναι ωραίοι και ελκυστικοί όταν δεν είναι χωρίς αιτία.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον 8ο σου σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή από τον 4ο σου, θα έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα για την οικογένεια σου. Θα έρθουν στο μυαλό σου ευχάριστες αναμνήσεις και για ακόμη μια φορά θα συνειδητοποιήσεις πως βαθύ δέσιμο έχεις μαζί τους. Το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα αγαπησιάρικο και συναισθηματικό μέσα στο σπίτι και θα γίνουν πολλές συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και τις ρίζες σου. Ωστόσο η Σελήνη αργότερα θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 5ο σου και είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με τα παιδιά σου επειδή τα βλέπεις να είναι επιπόλαια και αντιδραστικά χωρίς λόγο. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο σου και να μην πάρεις πολύ προσωπικά ασήμαντα και ανούσια λόγια που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον 7ο σου σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον 3ο σου, είναι πιθανό  μέσα από ευχάριστες αναμνήσεις με συγγενείς και αδερφικά πρόσωπα να σου γεννηθεί η επιθυμία να τους συναντήσεις. Γενικότερα στις καθημερινές συναλλαγές και δοσοληψίες θα είσαι ευγενικός/η εξυπηρετικός/η και με άριστες διπλωματικές ικανότητες κυρίως αν πρέπει να συζητήσεις θέματα που αφορούν παρελθοντικές συμφωνίες. Κι ενώ με τους συγγενείς σου θα είσαι αρκετά καλά, με την οικογένεια σου θα προκύψουν κάποια θέματα με τα τετράγωνα του Δία και του Ουρανού από τον 4ο σου. Είναι πιθανό να έχουν εκνευριστεί με τον τρόπο που μοιράζεσαι τον εαυτό σου και να σε προκαλέσουν να γίνεις πιο δυναμικός/η στην σχέση σου.  Έχουν δεν έχουν δίκιο προσπάθησε να μην τους εμπλέκεις στα αισθηματικά σου.

 

Ιχθείς

Με την Σελήνη στον 6ο σου σε τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον 2ο σου, θα ασχοληθείς με πληρωμές λογαριασμών και υποχρεώσεων. Θα νιώσεις οικονομικά και συναισθηματικά ασφαλής και θα έχεις αυτοπεποίθηση επειδή είσαι άξιος/α, ικανός/η  και  τα καταφέρεις μόνος/η χωρίς την βοήθεια και στήριξη κανενός/καμίας. Κάποιες αγορές που θα ομορφύνουν τον χώρο σου και θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα του είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τα τετράγωνα του Δία με τον Ουρανό από τον 3ο σου είναι πιθανό οι απόψεις σου να είναι αρκετά αντισυμβατικές  και προχωρημένες και να προκαλέσεις αντιδράσεις. Κάποια θέματα θα τα διαχειριστείς εντελώς επιπόλαια ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την οδήγηση γιατί θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις προκειμένου να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

Πηγές: myastro.gr, astrology.gr