erthyjugyr

Μεταξύ των ζωδίων, τρία είναι εκείνα που έχουν γεννηθεί για την ιατρική. Το πρώτο επειδή κυβερνάται από τον Ήλιο, τον πλανήτη που σηματοδοτεί την υγεία και τη θεραπεία. Το δεύτερο γιατί σχετίζεται με τα χημικά και τα φάρμακα γενικώς και το τρίτο γιατί ο οίκος του αντιπροσωπεύει νοσοκομεία και χώρους θεραπείας. Κυρίως όμως, είναι τα συστατικά της προσωπικότητάς τους, που τους κάνουν τους τέλειους γιατρούς.  

 

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Με κυβερνήτη τον Ήλιο, Λέοντες θεωρούνται γεννημένοι ηγέτες. Είναι επίσης ανεξάρτητοι, χαρισματικοί και με αυτοπεποίθηση, ενώ συνήθως ευδοκιμούν σε θέσεις εξουσίας. Είναι επίσης προσανατολισμένοι στους στόχους τους κι ανταγωνιστικοί. Είναι αρκετά μεθοδικοί και μπορούν να σχεδιάζουν και να εκτελούν τα πράγματα με ευκολία χωρίς να χάνουν πολύ χρόνο.

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Λέοντα είναι γενικά φιλικοί προς τους ανθρώπους και πολύ επίμονοι. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια ευδιάθετη προσωπικότητα και μια καλή επικοινωνιακή τακτική, τους καθιστούν κατάλληλους για γιατρούς. Εκτός από το να είναι ανεξάρτητοι γιατροί, όπου μπορούν να διευθύνουν το δικό τους γραφείο, μπορούν επίσης να τα πάνε πολύ καλά σε οποιαδήποτε διευθυντική θέση σε νοσοκομεία ή ιατρικά ιδρύματα.

Θετικά: Φιλόδοξος, με αυτοπεποίθηση, ανοιχτόμυαλος, ευγενικός, έξυπνος

Αρνητικά: Υπεροπτικός, αυταρχικός, μελοδραματικός, ματαιόδοξος

Η ειδικότητά σας: Χειρουργική, Καρδιολογία, Νευρολογία.

Ευκαιρίες καριέρας στην ιατρική κι υγειονομική περίθαλψη: Καθήκοντα προϊστάμενου κι άλλες διευθυντικές θέσεις στον ιατρικό τομέα είναι ιδανικές για εσάς. Η εργασία ως γιατρός ή οδοντίατρος είναι άλλες επιλογές που θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες και ικανοποιητικές. Οι τίτλοι εργασίας με την ένδειξη «βοηθός» είναι αυτοί που καλό είναι ν’ αποφύγετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι ο ερευνητής του ζωδιακού κύκλου. Λεπτομερής, ατρόμητος και κυρίως, συγκεντρωμένος πέρα από κάθε αναγνωρισιμότητα. Ο Σκορπιός έχει σίγουρα τις διαισθητικές, ερευνητικές κι αναλυτικές ικανότητες για να εργαστεί στον τομέα της υγείας. Το καλύτερο ταίριασμα καριέρας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για τον Σκορπιό θα ήταν σίγουρα να γίνει χειρουργός οποιουδήποτε είδους.

Το πάθος τους να βοηθούν τους ανθρώπους θα λάμψει μέσα από την ιατρική τους ειδικότητα κι οι ασθενείς τους θα τους ευχαριστούν γι’ αυτό. Είναι αποφασισμένοι να βρουν την καλύτερη δυνατή θεραπευτική επιλογή που υπάρχει και δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να φέρουν εις πέρας ένα έργο. Η νευρική και καχύποπτη προσωπικότητά τους, όμως, θα τους κάνει συχνά να αισθάνονται αμφισβητούμενοι από τους άλλους.

Θετικά: Αποφασιστικότητα, Ευρηματικότητα

Αρνητικά: Καχυποψία Νευρικότητα, Χειριστικότητα, Ζήλια

Η ειδικότητά σας: Ορθοπεδικός Χειρουργός, Γηριατρική, Παιδιατρική

Ευκαιρίες καριέρας στον τομέα της ιατρικής και της υγειονομικής περίθαλψης: Η χειρουργική είναι η καλύτερη επιλογή σταδιοδρομίας. Ωστόσο, η δεύτερη επιλογή σας θα πρέπει να είναι να εργαστείτε ως παθολόγος. Η διάγνωση των ασθενών θα μοιάζει με διασκεδαστικό παιχνίδι για εσάς.

 

ΙΧΘΕΙΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι το πιο διαισθητικό κι ένα από τα πιο ενσυναισθητικά ζώδια. Μπορούν σίγουρα να κάνουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους. Είναι γεννημένοι θεραπευτές, το προαίσθημά τους για κάθε κατάσταση είναι πάντα σωστό. Οι Ιχθείς θα μπορούσαν σίγουρα να χρησιμοποιήσουν την ψυχική τους υπεροχή για να εργαστούν ως νοσηλευτές. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κρατήσει πίσω έναν Ιχθύ ως επαγγελματία υγείας είναι η τεμπελιά και το να ονειρεύεται αντί να κάνει.

Οι Ιχθείς είναι ένα ζώδιο που περικλείει ιδιότητες κι από τα 12 ζώδια. Αυτό είναι εν μέρει αυτό που τους κάνει ευαίσθητους κι αναποφάσιστους. Παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις με βάση το ένστικτο και λαμβάνουν υπόψη την ευημερία των άλλων ανθρώπων πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Θετικά: Φαντασία, αποδοχή, συμπόνια, προσαρμοστικότητα

Αρνητικά: Υπερευαισθησία, δεσμοφοβία

Η ειδικότητά σας: Ειδικός σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων, Ιατρός έκτακτης ανάγκης

Ευκαιρίες καριέρας στον τομέα της ιατρικής και της υγειονομικής περίθαλψης: Νοσηλευτής, φυσικοθεραπευτής ή βοηθός προσωπικής φροντίδας. Οποιαδήποτε εργασία σας επιτρέπει να έρχεστε σε επαφή με τους ασθενείς σας, είναι κατάλληλη για εσάς.

 

Πηγή