Article of the day: Η Κέλλυ Ιακωβίδου μας εξηγεί, γιατί στον χωρισμό επιβάλλεται ν’ ακούσεις Άντζελα. Δες εδώ!


Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης είναι τα τρία ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς. Το πιο χαρακτηριστικό αυτών των ζωδίων στην ερωτική ζωή είναι ότι διέπεται από πάθος και αρκετές εναλλαγές με αποτέλεσμα να γίνονται υπέροχοι εραστές. Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι πλανήτες που κυβερνούν αυτά τα ζώδια καθώς επίσης και το στοιχείο στο οποίο ανήκουν, τους δίνει χαρακτηριστικά σχετικά με την επιτυχία, το πάθος και τη φιλοδοξία. Δεν είναι από τα ζώδια που θα εγκαταλείψουν εύκολα και θα επιμείνουν σ’ αυτά που θέλουν και πιστεύουν.

 

Μερικοί το προτιμούν καυτό

Από τη στιγμή λοιπόν που διέπονται από τέτοια σιγουριά για τον εαυτό τους, αυτό έχει κερδίσει «εγκεφαλικά» εκείνους που εντυπωσιάζονται από τον τρόπο που σκέφτονται. Αυτή η σιγουριά που βγάζουν, εμπνέει έντονη ασφάλεια και όχι ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ελκυστικά απέναντι στους άλλους.

Εναλλαγές

Τους αρέσει να κάνουν εναλλαγές έτσι ώστε να έχει ποικιλία το κρεβάτι τους και να αλλάζουν στάσεις συνεχώς. Η βαρεμάρα τους θα είναι η αιτία άλλωστε για να μη συνεχίσουν να βγαίνουν με ένα άτομο κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση αν βαρεθούν να μην το καταλάβεις.

Πάθος

Γενικότερα του πάθος τους είναι αυτό που θα σε κάνει να τους ποθείς ακόμη περισσότερο. Όταν φιλάνε το κάνουν με πάθος και όχι με ανέραστο τρόπο. Φιλάνε ή περνούν στο κυρίως, ή και τα δύο, γιατί το νιώθουν 100% και αυτό σημαίνει ότι θα το δείξουν με τον καλύτερο και δυνατότερο τρόπο.

Η ερωτική επαφή με αυτά τα ζώδια θεωρείται μια αξέχαστη εμπειρία καθώς διαφέρει αρκετά από ζώδια τα οποία είναι πιο πολύ του έρωτα και λιγότερο της πράξης. Έχουν πολλά φετίχ τα οποία δεν ντρέπονται να τα κρύψουν και να μη τα δείξουν από το ταίρι τους. Θέλουν παρ’ όλα αυτά στο κρεβάτι να έχουν τα ηνία και το πάνω χέρι και εσύ να είσαι κοινώς «από κάτω».

 

Στο μικροσκόπιο

Κριός- ιδανικό ερωτικό ταίρι: Σκορπιός

Είστε από τη φύση σας παρορμητικοί και ενθουσιώδεις, ό τομέας της σαρκικής συνεύρεσης πάντως για εσάς περιβάλλεται μια «μυστήρια κατάσταση». Γνωρίζετε πώς να γοητεύετε και να κατακτάτε τους άλλους: ακόμα και αν κάποιος δεν ενδώσει στη γοητεία σας, ξέρετε ακριβώς ποια στρατηγική να εφαρμόσετε για να τον κατακτήσετε. Είστε άνθρωποι που εξωτερικεύετε τα πάθη σας. Κατά τη διάρκεια της πράξης εκφράζεστε πολύ έντονα και ενίοτε μπορεί να φτάσετε στα άκρα. Τα φλογερά σας ένστικτα θα πρέπει να τα διοχετεύετε με θετικό τρόπο για το καλό της σχέσης, αλλιώς θα γίνουν επικίνδυνα και καταστροφικά.

 

Λέων- ιδανικό ερωτικό ταίρι: Ιχθύς

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και αισθησιακοί. Αναζητάτε ένα άτομο που να μπορεί να καταλάβει τον ψυχικό σας κόσμο και να μην περιορίζεται στην εξωτερική εμφάνιση. Νιώθετε μεγάλη ευχαρίστηση όταν διατηρείτε μυστικές σχέσεις, που κρύβουν κάποιο είδος ενοχής. Είστε ρομαντικοί και συνήθως ζείτε σε έναν διαφορετικό κόσμο και εγκλωβίζεστε σε σχέσεις με άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Εάν βρείτε τρόπο να εκφράσετε τις φαντασιώσεις σας θα ωφεληθείτε σημαντικά. Συνήθως όμως δεν τολμάτε να εκδηλώσετε τις επιθυμίες στον σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έχετε τόσο βαθιά κρυμμένα τα συναισθήματά σας, που να μην τα ξέρετε ούτε οι ίδιοι. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε σχετικά με τα αισθηματικά σας είναι ότι «αρνείστε» τη διαίσθησή σας. Χρειάζεται προσοχή στις επιλογές σας γιατί έχετε την τάση να πέφτετε συχνά σε άτομα ακατάλληλα για σας.

 

Τοξότης- ιδανικό ερωτικό ταίρι: Καρκίνος

Σε αυτόν τον τομέα, η ζωή σας είναι γεμάτη από φαντασιώσεις που δε σχετίζονται με τα γεγονότα. Προσφέρετε στους συντρόφους σας οτιδήποτε για να τους ευχαριστήσετε. Αν και ως Τοξότες είστε «φευγάτοι», σε αυτόν τον τομέα, γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες. Χρειάζεστε μεγάλη ασφάλεια για να μπορέσετε να ανοιχτείτε, αλλά όταν νιώσετε ασφαλείς, ενστικτωδώς απομακρύνεστε, από φόβο μην πληγωθείτε. Δε σας αρέσει να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και προτιμάτε να καθοδηγείστε από το ταίρι σας. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσατε. Εάν η ανατροφή σας ήταν υπέρμετρα πουριτανική ή υπερβολικά φιλελεύθερη μπορεί να δυσκολευτείτε από τις αναστολές και τους φόβους σας ή και να σας απωθήσει από την επιθυμία να έχετε σαρκική συνεύρεση με άλλα άτομα. Στην ώριμη ηλικία η σαρκική συνεύρεση προσφέρει αισθηματική ισορροπία.

Πηγή