Article of the day: Η Θάλεια Διαμαντούλη μάς μιλάει για την ΜπάρμπαραΔες εδώ!

xenia856

Έλα, παραδέξου το! Τα μόνα ταμπού που γνωρίζεις έχουν ταμπλό και παίζονται με κάρτες. Εξάλλου στο σεξ, δεν υπάρχουν αναστολές, σωστά;

Οι πιο κρυφές σου σκέψεις γίνονται οι ψίθυροι στο αφτί του παρτενέρ σου καθώς μπαίνει αργά και βασανιστικά μέσα σου, με μόνο σου σκοπό εκείνες να αλλάξουν το ρυθμό του. Είσαι σίγουρος, όμως, πως δεν κρατάς κάτι για τον εαυτό σου;

Όλα εκείνα που δεν έχεις πει ποτέ και σε κανέναν, όλα όσα φοβόσουν και ξόρκισες γλυκά στις 24 γραμμές ενός τετραδίου, με μια δόση ηδονής και με ένα χέρι συμβιβασμένο με τους σπασμούς σου, σε εκείνη τη μυστική λίστα που όλοι έχουμε.

Όχι! Προφανώς και δεν είναι λάθος! Λάθος θεωρείται το γεγονός πως πολλοί από εμάς δεν το παραδέχονται. Ξέρεις, καμιά φορά μια λίστα τέτοιου είδους σε βοηθάει να θυμηθείς όλα όσα έχεις ζήσει. Μη βιαστείς να μου πεις πως αν κάτι ήταν τόσο καλό θα είχε μια θέση στη ζωή σου! Αυτό δεν αναιρεί πως μπορεί να διεκδικήσει και μια ακόμη στη λίστα σου.

Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Σαν ένα «ερωτικό ευρετήριο». Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως θα πρέπει είναι πάντα με αλφαβητική σειρά. Συνήθως βασικό κριτήριο της εύρεσης είναι τα προσόντα κι οι βαθμολογίες. Η ύπαρξη της συγκεκριμένης λίστας δεν υπόκειται απαραίτητα στο πλήθος των παρτενέρ και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τον αριθμό τους.

Είναι μία λίστα εμπειριών με ονόματα που κρύβουν πίσω τους τους πιο αληθινούς μας οργασμούς κι άλλα που απλά γέμισαν τα βράδια του Σαββάτου μας –κι ίσως– και το προφυλακτικό τους.

Είναι μια λίστα αυτοκριτικής κι ας μοιάζει σε μια απόδοσης ευθυνών. Ορίζει τα ονόματα με αριθμούς αναλογικά με τις φορές που έχεις τελειώσει και με εκείνες που τους ξαναείδες. Όσο ο καιρός, όμως, περνάει και πιθανώς η λίστα να μεγαλώνει μαζί με εσένα, συνειδητοποιείς πως θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Κοινώς, μέσα από εκείνη μπορείς να καταλάβεις και να βελτιώσεις τα λάθη σου -κι όχι, δεν εννοώ τα ντεσιμπέλ της φωνής σου ή τις εκφράσεις σου την ώρα που δοκιμάζει να βάλει μερικά απ’  τα δάχτυλά του μέσα σου ή να σε ρουφήξει βαθιά.

Σου μαθαίνει πώς να γίνεσαι πιο επιλεκτικός, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις ερωτικές σου φαντασιώσεις. Σου δίνει επίσης την ευκαιρία της βαθμολογίας, λαμβάνοντας υπόψη το χώρο, το χρόνο, τα προσόντα και το χειρισμό αυτών.

Η βαθμολογία, όμως, δεν υφίσταται μονάχα για τους παρτενέρ σου, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό ή ακόμη και σε συνδυασμό μαζί τους. Συνδυάζεις, λοιπόν, σώματα και οργασμούς, φαντασιώσεις κι εκτελέσεις, καύλα κι αδρεναλίνη, πόθο και πάθος, φωνές και βλέμματα. Και τα ενώνεις με μια μόνο κίνηση που μπορεί να αλλάξει μορφή δανείζοντας συμβουλές από Kama Sutra.

Όλα αυτά υπάρχουν στη λίστα σου, εκεί, σε εκείνο το χαρτί που μπορείς να εμπιστευτείς όλη την αλήθεια σου. Να παραδεχτείς ανοιχτά και με κεφαλαία γράμματα όλες τις φορές που προσποιήθηκες, να είσαι αυστηρός και να τιμωρήσεις όλους εκείνους που δεν κατάλαβαν πότε τελείωσες, γιατί ήθελαν να το κάνουν πριν από εσένα και να ευνοήσεις όλους τους υπόλοιπους που θυσίασαν την καύλα μπροστά στη θέαση ενός δικού σου οργασμού. Μέχρι να βγάλεις το πηλίκο…

Να θυμάσαι, όμως, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μονός αριθμός, μα μην ξεχνάς πως μονός αριθμός μπορεί να θεωρεί και το «3» και δεν είναι σίγουρο πως θα σχετίζεται με τη βαθμολογία.

Συντάκτης: Φιλοθέη Τζαλαζίδου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη