Το τραγούδι «Πες μου κάτι» που γνωρίσαμε μέσα από τα live του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε! Πρόκειται για μια αισθαντική μπαλάντα που μιλάει για όσα δε λέμε στις σχέσεις μας όταν αποχωρούμε απ’ αυτές. Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσίασε το νέο του single μέσω instagram κι οι θαυμαστές όπως φαίνεται και στα σχόλια του video ανυπομονούσαν πολύ για το συγκεκριμένο κομμάτι.

 

 

Το κομμάτι είχε γίνει ήδη viral μέσω του TikTok απ’ τις ζωντανές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης κι η Λένα Ζευγαρά. Κυκλοφόρησε κι επίσημα σ’ όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες κι αναμένεται πολύ σύντομα να βρεθεί Νο1 σε όλα τα charts. Ήδη ακούγεται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα της Αττικής απ’ την προηγούμενη εβδομάδα.

Το «Πες μου Κάτι»είναι σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Αναμένουμε και το εντυπωσιακό οπτικά μουσικό βίντεο για το κομμάτι που θα κοσμήσει σύντομα τις οθόνες του YouTube. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμπεριληφθεί στην επανέκδοση που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Panik Records το αμέσως επόμενο διάστημα. Το album με τίτλο «Καλησπέρα» έγινε διπλά πλατινένιο και φαίνεται να έχει ακόμη μία επιτυχία να μοιραστεί ή και περισσότερες.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης γνωρίζει καλά τη συνταγή του να παίρνεις ένα κομμάτι και να τού δίνεις υπόσταση κι αυτό φαίνεται κι απ’ τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και της Λένας Ζευγαρά που το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν όλα τα charts.

Παρακάτω μπορείς ν’ ακούσεις το νέο τραγούδι.

Πηγή εικόνας: postmelody.gr

Συντάκτης: Ανδρέας Πετρόπουλος