Θυμάστε τον παγκόσμιο Άτλα που είχαμε όλοι στα σχολικά χρόνια και μελετούσαμε για να πάρουμε γεωγραφικές πληροφορίες για τις χώρες ανά τον κόσμο; Ωραία. Σήμερα λοιπόν θα παρουσιάσουμε έναν εναλλακτικό παγκόσμιο χάρτη, όχι με τη χλωρίδα και την πανίδα της κάθε χώρας αλλά με τα σ3ξουαλικά στοιχεία που αφορούν τους κατοίκους της. Εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, δεδομένου πως μελέτες κι έρευνες επί αυτού έχουν καταλήξει σε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς κάνουν σ3ξ οι κάτοικοι του πλανήτη.

1. Πρώτη έρευνα από γνωστή εταιρεία πρ@φυλακτικών σε δείγμα 26.000 χρηστών της, ήτοι 1000 άτομα από 26 χώρες. Και φυσικά οι Έλληνες έχουν την πρώτη θέση στη συχνότητα των επαφών καθώς το 87% των ενηλίκων Ελλήνων έχει σ3ξουαλική επαφή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η λίμπιντός μας στα ύψη!

2. Μαζί με μας στη δεκάδα το Μεξικό, η Νιγηρία, η Βραζιλία και η Κίνα αφήνοντας πίσω τους φαβορί όπως η Γαλλία και η Ιαπωνία οι οποίες προτιμούν «ένα και τέλος». Και μη φανταστείτε πως είναι ένα και καλό καθώς μόνο το 6% των Γάλλων τερματίζει στο άθλημα με χρόνο πάνω από 13 λεπτά.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

3. Όσον αφορά τους Γιαπωνέζους με τέτοιους ρυθμούς εργασίας πώς να διαθέτουν κι όρεξη για κρεβάτια; Το 34% κάνει σ3ξ μια φορά την εβδομάδα αλλά και το 76% δε φτάνει σε οργ@σμό κάθε φορά που πέφτει τ’ ανάσκελα.

4. Οι Βρεττανοί είναι οι πρωταθλητές των προκ@ταρκτικών αλλά και του φ3τίχ με τα πόδια, καθώς τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο αρέσκονται να πιπιλίζουν τα δάχτυλα των ποδιών.

5. Οι Γερμανοί από την άλλη αρέσκονται στις εναλλαγές καθώς έχουν τις περισσότερες λέσχες ανταλλαγής συντρόφων αλλά και στη μυρωδιά της μασχάλης καθώς το 23% εξιτάρεται από αυτή.

6. Οι Αμερικάνοι λατρεύουν το τρίο.

7. Οι Νορβηγοί κερδίζουν με διαφορά στους οργ@σμούς καθώς το 35% του πληθυσμού τους έρχεται καθημερινά σε οργ@σμό.

8. Οι γείτονές μας Ιταλοί τρελαίνονται για στομ@τικό σε ποσοστό 80%. Επίσης οι Ιταλοί λατρεύουν να χρησιμοποιούν το φαγητό για διέγερση στην ερωτική τους πράξη, ενώ τα μισά ζευγάρια κάνουν έρωτα πάνω από 3 φορές την εβδομάδα.

Θα σας πάω σε μια άλλη έρευνα του ερωτικού App Store Lazeeva με τη συμμετοχή 450.000 ανθρώπων ηλικίας από 18-70 και από 200 χώρες του κόσμου. Η έρευνα αυτή αφορούσε ένα ερωτηματολόγιο για το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι από τη σ3ξουαλική τους ζωή, πόσο ενεργοί είναι, αν βλέπουν π@ρνό ή φαντασιώνονται, αν χρησιμοποιούν βοηθήματα ή αντισύλληψη και φυσικά πόσο πιστεύουν στην ισότητα των φύλων και στα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Λυπάμαι που εδώ θα σας απογοητέψω αλλά δεν έχουμε καμία πρωτιά, αντιθέτως κρινόμαστε αρνητικά.

9. Πιο αναλυτικά, πρώτη και με διαφορά η Γαλλία και το Παρίσι η πιο ερωτική πόλη στον κόσμο. Οι Παριζιάνοι καταγράφουν πρωτιές στις κατηγορίες του πειραματισμού και στη ψυχαγωγία ενηλίκων.

10. Ακολουθεί το Λονδίνο και το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Στην εν λόγω έρευνα λοιπόν έχουμε τα χαμηλότερα ποσοστά όσον αφορά την αντισύλληψη με βαθμολογία μόλις 0,7 και στην ισότητα των δύο φύλων αλλά και τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ με βαθμολογία μόλις 0.7 και 0.9 αντίστοιχα. Αποκαρδιωτικό!

11. Αν ταξιδέψετε στην Ινδία θα πρέπει να ξέρετε πως οι Ινδοί δεν έχουν καθόλου καλή σχέση με την προφύλαξη. Για την ακρίβεια δεν έχουν καμία σχέση δεδομένου πως το 95% των Ινδών δε χρησιμοποιούν. Για τους Ινδούς η χρήση τους μειώνει την οικειότητα και το συναίσθημα στο ζευγάρι.

12. Στη μακρινή Νέα Ζηλανδία οι γυναίκες έχουν τα πρωτεία σε όλο τον κόσμο με τον μεγαλύτερο αριθμό συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους, 21 ερωτικοί σύντροφοι κατά μέσο όρο.

13. Στους άντρες πρώτη έρχεται η Αυστρία με 30 ερωτικές συντρόφους ο καθένας στη ζωή του.

14. Οι πιο πιστοί άντρες του κόσμου είναι οι Κενυάτες παρ’ όλο που μπορεί να έχουν περισσότερες από μία συζύγους, νομίμως βέβαια, και οι πιο άπιστοι οι κάτοικοι της Ταϊλάνδης. Στην Ταϊλάνδη θεωρείται πολύ φυσιολογικό να έχει κάποιος ερωμένη.

15. Αν ψάχνουμε για αντοχή, πάμε Βραζιλία. Οι Βραζιλιάνοι αντέχουν 30 λεπτά πράξης. Το οξύμωρο εδώ είναι πως οι Βραζιλιάνες σχεδόν μία στις δύο προσποιείται οργ@σμό.

16. Όσον αφορά τώρα τις αγαπημένες στάσεις των ανά τον κόσμο εραστών, οι Αμερικάνοι λατρεύουν το ιερ@ποστολικό. Οι Ιάπωνες λατρεύουν να γονατίζει ο άντρας σηκώνοντας τα πόδια της γυναίκας μέχρι να φτάσουν στο στήθος της. Στους Ισπανούς αρέσει η στάση λωτός και στους Αυστραλούς η στάση του ελέφαντα. Οι Βραζιλιάνοι τρελαίνονται με τη στάση της Αμαζόνας και οι Πολωνοί με αυτή της καβαλάρισσας.

17. Στην Ασία οι άντρες παύουν να είναι παρθένοι σε σχετικά μεγάλη ηλικία ενώ στην ίδια χώρα οι γυναίκες σε πολύ μικρή.

18. Στη Ρωσία υπάρχει η Παγκόσμια ημέρα σύλληψης που γιορτάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα το Ρωσικό κράτος ενθαρρύνει τα ζευγάρια να μείνουν στο σπίτι και να αναπαραχθούν. Αν επιτευχθεί αυτό μετά από 9 μήνες με τον ερχομό του παιδιού, τους επιβραβεύει με δώρα.

19. Στην Αμερική η Παγκόσμια ημέρα του σ3ξ γιορτάζεται στις 9 Ιουνίου. Καθώς λοιπόν οι Αμερικάνοι βάζουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα, η παγκόσμια ημέρα είναι απλώς μια συντομογραφία του 6/9.

20. Tην πρωτιά στα παιδιά και στις γέννες κατέχει η Ρωσία καθώς και το ρεκόρ γεννών σε μία και μόνο οικογένεια, με 69 παιδιά που γεννήθηκαν από μία και μόνο μήτρα τον 18ο αιώνα! Χαρά το κουράγιο της.

 

Ποικιλόμορφος, πρωτότυπος, αναμενόμενος, έτσι διαμορφώνεται ο Παγκόσμιος χάρτης του σ3ξ σε όλο τον κόσμο. Κι επειδή όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας, από όποια πλευρά κι από όποια χώρα και να το δούμε, θα παραμένει η μεγαλύτερη απόλαυση ανά τον κόσμο.

 

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου