Check it out: Διαγωνισμός Διηγήματος σε συνεργασία με τη Fylatos Publishing. Πάρε μέρος εδώ!

pillow101111

Ο έρωτας δεν έχει ντροπές και δε θα έπρεπε να έχει ούτε απωθημένα. Έρωτας χωρίς φαντασία είναι φαγητό χωρίς αλάτι και αυτό ισχύει είτε για τις από κοινού σκέψεις ως ζευγάρι, είτε για τον καθένα μας στις πολύ προσωπικές του στιγμές, εκείνες που αγαπάμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω και αποφασίζουμε να μας το δείξουμε. Κάποιες φορές επιλέγουμε να τις βάλουμε στο παιχνίδι και τις μοιραζόμαστε με τους συντρόφους μας ενώ άλλες τις απολαμβάνουμε χωρίς κοινό αλλά με απέραντη φαντασία. Άλλωστε φαντασία δε ζητάει και ο έρωτας;

1.  Δημόσιοι χώροι, ασυνήθιστα και περίεργα σημεία

Ενέχει τον φόβο και τον κίνδυνο και γι’ αυτό διεγείρει τόσο έντονα τις αισθήσεις μας. Γιατί είναι απαγορευμένο. Η σκέψη να κάνουμε έρωτα με τον φόβο να γίνουμε αντιληπτοί, ανεβάζει την αδρεναλίνη και μας προκαλεί έξαψη. Μια φαντασίωση που ακόμη και στη σκέψη προκαλεί ένταση. Συμβουλή μου; Ξεκινήστε από κάτι απλό και είμαι σίγουρη πως αν σας αρέσει θα αναζητήσετε και κάτι πιο επικίνδυνο. Μια συναυλία, η τουαλέτα ενός μπαρ, ένα πάρκο, το ασανσέρ της οικοδομής σας και γιατί όχι μια υπέροχη εμπειρία στη θάλασσα το καλοκαίρι.

2. Παρέα με τρίτο πρόσωπο

Αυτή είναι ίσως απ’ τις πιο κοινές φαντασιώσεις των ζευγαριών. Μια εμπειρία που θα μοιραστούν τρία άτομα. Νομίζω πως οι περισσότεροι που έχουμε αυτή την επιθυμία φαντασιωνόμαστε ένα άτομο που θα μπει ανάμεσά μας και θα καταφέρει να ανανεώσει την ήδη υπάρχουσα ερωτική μας ζωή. Συχνά μάλιστα φαντασιωνόμαστε πρόσωπο του αντίθετου φύλου ως τρίτο και αυτό γιατί η ζήλια, ακόμη και σε κάτι που συμβαίνει στο μυαλό μας, καλά κρατεί. Αν και σαν φαντασίωση υπόσχεται σίγουρη διέγερση, στην πράξη μπορεί να μη σου βγει για συναισθηματικούς λόγους. Πριν λοιπόν αποφασίσετε αν και πώς θα την πραγματοποιήσετε, είναι σημαντικό να το συζητήσετε διεξοδικά.

3. Κυριαρχία και υποταγή 

Αγαπημένη φαντασίωση για πολλούς. Ένας τρόπος να αποκτήσει κάποιος απ’ τους δυο συντρόφους το πάνω χέρι και να πάρει τον έλεγχο, τη στιγμή που ο άλλος έχει πιο παθητικό ρόλο. Πολλές φορές το να αφεθείς ολοκληρωτικά ή το να πρέπει εσύ να ορίσεις τη συνέχεια προκαλεί ακόμα περισσότερη ένταση. Οι ρόλοι εναλλάσσονται ανάλογα την όρεξή σας κάθε φορά. Φτιάξτε το σενάριο στο μυαλό σας και απολαύστε το.

4. Παιχνίδια ρόλων

Παιχνίδι αγαπημένο καθώς σου επιτρέπει να υποδυθείς κάτι που θα ήθελες πολύ να είσαι. Ένα σενάριο κι εσείς οι δυο απευθείας γίνατε κάποιοι άλλοι. Δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε κάθε φορά, αφού και μόνο που θα φτιάξετε ένα στόρι και το κατάλληλο σκηνικό, αρκεί για να ανέβει η ένταση! Μπορείτε να γίνετε άγνωστοι, συνεργάτες, πρώην, φίλοι και ό,τι άλλο εσείς θέλετε! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει κι εμπιστευτείτε την απόλυτα!

Είναι σημαντικό να προκαλείτε ο ένας τον άλλο ερωτικά για να μη βαριέστε. Ακόμη και αν όλα τα παραπάνω δεν είναι του γούστου σας να θυμάστε πως μπορείτε να δοκιμάσετε μικρά, απλά και ίσως πιο καθημερινά πράγματα, με τα οποία νιώθετε καλά και τα οποία μπορούν να σας πάνε ένα βήμα παραπέρα. Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις, να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας με θεατή το ταίρι σας και υπό τον όρο να μη σας αγγίζει. Αφιερώστε μια μέρα από τη ζωή σας στο κρεβάτι και μη σηκωθείτε καθόλου. Γνωρίστε ο ένας το σώμα του άλλου! Γενικότερα μην περιορίζετε ούτε τη φαντασία ούτε τις επιθυμίες σας. Ψαχτείτε και δοκιμάστε. Είναι σίγουρο πως κάτι από τα παραπάνω θα ταιριάζει στον χαρακτήρα και γούστα σας. Καλή απόλαυση!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου