Η απόσταση μεταξύ σας μηδαμινή. Τα σώματα κοντά κι οι ανάσες έχουν πλέον γίνει μια. Τίποτα, μα τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει αυτό που θα ακολουθήσει, σκέφτεσαι. Πετάτε τα ρούχα γιατί είναι περιττά, αγκαλιάζεστε σφιχτά κι αναμένετε κι οι δύο να ζήσετε τον έρωτα όπως δεν το έχετε ζήσει ποτέ άλλοτε. Προετοιμάζεστε να ζήσετε το ανεξήγητο, το ανεπανάληπτο κι αυτό που κανένας άλλος έρωτας από το παρελθόν δε σας έδωσε ως τώρα. Τουλάχιστον, αυτό ελπίζετε, γιατί μέσα στο ερωτικό σκηνικό που φτιάξαμε για εσάς και μόνο, σκέφτεστε ότι αποκλείεται το οτιδήποτε να χαλάσει αυτή τη στιγμή.

Ξεκινάει το παιχνίδι κι όλα βαίνουν καλώς, τα φιλιά είναι ασταμάτητα, τα αγγίγματα χωρίς κανένα περιορισμό και η έξαψη βρίσκεται στο κόκκινο. Κρίμα που όμως όσο κι αν εμψυχώνεις τον εαυτό σου, όσο κι αν σκέφτεσαι τα πάντα θετικά κι όλα πάνε ρολόι, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι που θα ξενερώσει εσένα ή τον συνεργάτη σου σε αυτή την γλυκιά απάτη είναι πολλές. Ποιες είναι λοιπόν εκείνες οι φορές που ένα μικρό παραστράτημα ήταν αρκετό για να σε κάνει να ξενερώσεις;

 

1. Όταν όλα γίνονται πολύ γρήγορα

Τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδί μου λες και βιαζόμαστε να προλάβουμε το τελευταίο τρένο; Στον έρωτα όλα είναι θέμα παιχνιδιού, κατάκτησης και φαντασίας. Πώς θα γίνει λοιπόν όλη η διαδικασία σωστά, άμα δεν προλάβουμε καν ν’ αφαιρέσουμε τα ρούχα μας; Κατανοώ ότι υπάρχει η φλόγα και η ένταση της στιγμής που σε κάνει να νιώθεις ότι ούτε ο Αλί Πασάς με τους 40 κλέφτες δεν μπορεί να σε σταματήσει, αλλά για να υπάρξει ολοκλήρωση κι από τις δύο πλευρές πρέπει όλα να γίνονται με τον χρόνο τους. Κάθε σημείο στην ερωτική αυτή πράξη είναι σχεδιασμένο για να σε φτάσει εκεί που επιθυμείς, την ολοκλήρωση. Άρα καλό είναι να μην μεταπηδάμε κανένα στάδιο αν θέλουμε πραγματικά να αισθανθούμε εκείνο το περιβόητο συναίσθημα της κορύφωσης μαζί με τον σύντροφό μας.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

2. Όταν μας πιάνουν κράμπες, πόνοι και τα συναφή

Όλους μας έχει τύχει εκεί όπου όλα είναι όμορφα και γεμάτα πάθος, εκεί όπου η θερμοκρασίες έφτασαν κόκκινο κι όλα βαίνουν προς μια και μόνο διέξοδο, σ’ εκείνο το σημείο να μας παρατήσει το σώμα μας για λίγο. Μια λάθος ή απότομη κίνηση, ένα δάγκωμα πιο δυνατό απ’ ό,τι θα έπρεπε, ένας ανεξήγητος πόνος, μια κράμπα, μπορούν να μας χαλάσουν ολόκληρη τη διάθεση και να μας βγάλουν εκτός συντονισμού.

 

3. Όταν υπάρχει εκτεταμένη ανάλυση των όσων θα ακολουθήσουν 

Καλή η περιγραφή που αφορά το όσα θα ακολουθήσουν, αλλά δε χρειάζεται η ανάλυση σε τρίτο βαθμό, ούτε κάθε λεπτομέρεια. Άσε που άμα δεν ακολουθούνται όσα ειπώθηκαν από πράξεις τότε το παραμύθι χάνει την ουσία του με αποτέλεσμα να χάνεται κι όλη η διάθεση για ερωτικές αγκαλιές και φιλιά. Είναι και κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που αναστατώνονται με τις πράξεις περισσότερο κι όχι με τα λόγια. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τη στιγμή που ξεκινάει ο άλλος να περιγράφει τι θέλει να σου κάνει και μετά αφήνει τη δική σου φαντασία να τρέξει μόνη της σε κάποιο λιβάδι. Αυτό που θέλω να πω εδώ, είναι ότι μας αρέσει μεν ν’ ακούμε αυτά που θα γίνουν, προτιμούμε δε να τα βλέπουμε στην πράξη και να μην υπάρχει φλυαρία.

 

4. Όταν υπάρχει η απόλυτη σιωπή 

Όπως και με το να μιλάει πολύ και να περιγράφει τα πάντα, έτσι και το αντίθετο, η απόλυτη σιωπή δηλαδή, μπορεί να χαλάσει την ερωτική διάθεση ανάμεσα στο ζευγάρι. Γενικότερα, όταν έχουμε να κάνουμε μ’ αυτόν τον τομέα, κανένα άκρο δεν είναι καλό. Η απόλυτη σιωπή μπορεί να δηλώνει αμηχανία και μερικές φορές να δημιουργήσει ένα αίσθημα άβολο.

 

5. Όταν τα βρομόλογα ξεφεύγουν 

Συνεχίζω πάνω κάτω στον ίδιο τομέα, αυτόν της ομιλίας. «Μίλα μου βρόμικα» φωνάζεις στο ταίρι σου, μιας και είναι αποδεδειγμένο ότι τα βρομόλογα είναι πολύ αφροδισιακά, όμως το μυαλό του συντρόφου σου κάπου ξεφεύγει από τα κλασικά και πιάνει επίπεδα που τίποτα από ερωτική διάθεση δεν θυμίζουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές είναι πολύ λεπτές, αφού δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι εκείνο που θα πεις και θα κάνει τον απέναντι να νιώσει άβολα, ακόμα και να προσβληθεί. Κι αν φτάσεις να προσβάλλεις τον άλλο και να τον φέρεις σε δύσκολη θέση, ζήτω που καήκαμε!

 

6. Όταν η καθαριότητα απέχει από την εξίσωση

Αυτό εδώ το σημείο ίσως και να είναι το προσωπικό μου αγαπημένο, εμένα και άλλων τόσων χιλιάδων ανθρώπων εκεί έξω! Θα μου πείτε. είναι πολύ σέξι κι ενδιαφέρον ένα ιδρωμένο σώμα και θα σας απαντήσω ότι είναι ενδιαφέρον και σέξι σε κάτι διαφημίσεις και περιοδικά. Καλύτερα να ιδρώσουμε παρέα στο τέλος αυτού του παιχνιδιού παρά όλο αυτό ν’ αρχίσει με έλλειψη υγιεινής. Η όσφρηση είναι μια από τις πιο δυνατές μας αισθήσεις. Μπορεί να μας θυμίσει εκατομμύρια πράγματα, να ξυπνήσει αναμνήσεις και κυρίως να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν καινούργιες. Με αυτή τη λογική λοιπόν, φαντάζομαι ότι θα θέλεις οι αναμνήσεις που θα δημιουργηθούν και θα περιτριγυρίζονται γύρω από την πράξη, να μοσχοβολούν μεταφορικά και κυριολεκτικά. Από το σώμα, την ανάσα, μέχρι τα σεντόνια, ακόμα και την ατμόσφαιρα του δωματίου, η μυρωδιά παίζει καταλυτικό ρόλο σε πιο mood θα σε βάλει κατά την ερωτική πράξη. Γι’ αυτό φρόντισε να είναι το σωστό!

 

7. Όταν ακούγονται διάφοροι ήχοι, δικοί μας, από έξω κ.τ.λ. 

Μπορεί ένας ήχος, μια λάθος φωνή, ένας γείτονας που καβγαδίζει με κάποιον, το φορτηγό που αποφάσισε να περάσει εκείνη τη στιγμή κάτω από το μπαλκόνι σου, ή ακόμα ένας ήχος που θα βγει από τα σώματά σας να σε βγάλει από την ερωτική σου διάθεση; Φυσικά και μπορεί! Οι ξαφνικοί ήχοι γίνονται σήματα αντιπερισπασμού και συνδέονται με το μυαλό δίνοντας του την εντολή για αντίδραση. Είναι πολύ λογικό λοιπόν ένας ήχος που δε θα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της στιγμής να σου καταστρέψει τη διάθεση και να σε κάνει να χάσεις τον ειρμό σου. Αν πάλι μιλάμε για έναν ήχο που πηγάζει από τα σώματά σας, τότε η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή της στάσης που ίσως να προκαλεί τον ήχο εκείνον.

 

8. Όταν το μυαλό δεν λέει να σωπάσει

Το μυαλό είναι γνωστό ότι βρίσκει τις πιο άκυρες ώρες για να κάνει την εμφάνισή του. Μια από αυτές είναι και η ώρα που θα συνευρεθείς ερωτικά με το ταίρι σου. Εκεί που μπορεί οι ήχοι να μην εμφανιστούν, το μυαλό σου μπορεί να μην έχει διάθεση να σωπάσει για ν’ απολαύσεις τη στιγμή. Αυτό συμβαίνει συνήθως ύστερα από δύσκολες και φορτισμένες ημέρες, όταν συμβαίνουν διάφορα θεματάκια εκείνη την περίοδο, τα οποία θέλουμε να λύσουμε, όταν κάτι μας στραβώσει εκείνη την στιγμή, ακόμα κι όταν κάτι μας ενοχλήσει μέσα στη μέρα. Αν το μυαλό δεν είναι σε θέση να δεχθεί όλα όσα θα γίνουν και δε συνάδει η φαντασία με την πράξη, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να σε ξενερώσει τελείως.

 

9. Όταν η φάση καταντάει να είναι on, off

Ναι και πάλι ναι, όταν η ερωτική επαφή διακοπεί πολλές φορές και ξεκινάει από την αρχή σίγουρα θα σου καταστρέψει την ερωτική σου διάθεση. Η ολοκλήρωση, ονομάζεται έτσι γιατί συμβολίζει κάτι που ξεκινάει και φτάνει στο τέλος του, δηλαδή ολοκληρώνεται. Άμα μένει στα μισά κι αντί να πηγαίνει προς τα μπρος πηγαίνει πάλι στην αφετηρία, είναι επόμενο να μη φτάσει ποτέ και στο τέλος της. Εννοείται μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες, αλλά άλλο να διακοπεί ξαφνικά και να καταφέρετε γρήγορα να το ξανά πιάσετε από κει που το αφήσατε, κι άλλο να είναι λες και πατάμε το διακόπτη με το on off συνέχεια, γιατί κάποια στιγμή ο διακόπτης θα μείνει απλώς στο off!

 

10. Όταν η χρήση βοηθημάτων είναι και η μόνη λύση για ολοκλήρωση 

Κλείνω με ένα σημείο που ίσως να μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον πιο απελευθερωμένα. Τα ερωτικά βοηθήματα είναι σίγουρα ένας πολύ ωραίος τρόπος για να αναθερμάνει κανείς τη σχέση του και να δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στο κρεβάτι του. Ωστόσο, η υπερβολική τους χρήση μπορεί να σε κάνει ν’ αφεθείς μόνο πάνω σε εκείνο και να μην προσπαθείς καθόλου ν’ ανάψεις και να κάνεις το ταίρι σου να περάσει καλά. Επίσης, πολλά απ’ αυτά μπορεί τελικά να μην επιφέρουν την απόλαυση που θα επιθυμούσες με αποτέλεσμα να χαλάσουν όλη την επαφή.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Δέσποινα Κυριάκου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου