Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αποτελεί την πιο ρομαντική βραδιά; Ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχει και ποια τα περιττά; Τι είναι αυτό που την κάνει μοναδική και την αναδεικνύει; Σίγουρα έχεις πλάσει στο μυαλό σου μια ιδανική εικόνα για τη τέλεια βραδιά. Ένα σενάριο που και μόνο η σκέψη του σε εξιτάρει. Σου ανεβάζει τη διάθεση, σε ταρακουνάει και σου προκαλεί μια ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά που όμοιά της δυσκολεύεσαι να ανακαλέσεις στη μνήμη σου. Κι απ’ όλα όσα έχεις σκεφτεί που θα συνθέσουν το ιδανικό σκηνικό, δε θα μπορούσαν να λείπουν τουλάχιστον τρία πράγματα. Κρασί, σοκολάτα και σεξ. Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί;

Κρασί, λοιπόν, γιατί συνδυάζει οινόπνευμα με ρομαντισμό. Τα πολλά υποσχόμενα υπονοούμενα, γνήσια κατάλοιπα αλκοόλης, σε συνδυασμό με τη γλυκιά ή τη στυφή γεύση που επέλεξες να συνοδέψει αυτή σου τη βραδιά. Κόκκινο, λευκό ή ροζέ δεν έχει και πολύ σημασία. Αρκεί που υπάρχει κάτι για να κατευνάζει τις αναστολές και να φουντώνει τα πάθη. Κάτι που να βοηθά τα μυαλά να ερεθιστούν και τα κορμιά να έρθουν ολοένα και πιο κοντά. Κάτι λίγο να ζαλίζει, λίγο να αυξάνει το κέφι και να γίνεται αφορμή για τα πιο απίθανα πράγματα.

Μα φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η σοκολάτα. Σε οποιαδήποτε απόχρωση, με οποιαδήποτε γεύση, σε οποιαδήποτε μορφή. Νούμερο ένα αφροδισιακό για πολλούς – αν όχι για όλους –  αναπόφευκτα χαρίζει μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Γλυκαίνει το μέσα σου, δίνοντας μια ξεχωριστή γεύση στα χείλια που περιμένουν πώς και πώς να ενωθούν μέχρι να πονέσουν απ’ τα φιλιά ή να χρειαστεί να χωριστούν για μια μικρή ανάσα. Τόσο δηλαδή όσο χρειάζεται για μια τζούρα οξυγόνου, μια πολλά υποσχόμενη ματιά και μετά επιστροφή στη γλύκα. Θα δώσεις περιεχόμενο σε σοκολάτα ή φιλί, εσύ αποφασίζεις.

Κι αν τελικά διαλέξεις το φιλί, κοίτα να αλλάξεις τον αριθμό από ενικό σε πληθυντικό. Τα φιλιά, λοιπόν, οφείλουν να διαδεχθούν το ένα το άλλο και να μη σταματούν μέχρι τα κορμιά να πάρουν φωτιά. Μέχρι τα χέρια ν’ αρχίσουν να μπλέκονται μεταξύ τους και σε εναλλαγές να τριγυρνούν όλο το κορμί. Άλλοτε αργά κι υπομονετικά, άλλοτε γρήγορα κι αχόρταγα – μα πάντα αισθησιακά – τα δάχτυλα θα φέρνουν βόλτες από πάνω μέχρι κάτω μέχρι τα ρούχα να φύγουν. Και τότε, είναι η σειρά των κορμιών να μπλεχτούν, να έρθουν κοντά και να γίνουν ένα με την ελπίδα να γνωριστούν. Και μέσα στη ζάλη απ’ το κρασί και τη γλύκα της σοκολάτας, το σεξ πέρα από αναπόφευκτο γίνεται κάτι προσδοκώμενο. Τουλάχιστον.

Κι όπως λοιπόν θα κυλιέστε όπου σας βρήκε η στιγμή, δε θα μπορείς να βγάλεις απ’ το μυαλό σου μια σκέψη. «Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;» Όλα όσα είχες φανταστεί εξαρχής, τα βλέπεις να πραγματοποιούνται λεπτό το λεπτό. Με κάθε κίνηση γίνεται πραγματικότητα η πιο όμορφή σου φαντασίωση και συνθέτουν μια απ’ τις ομορφότερες αναμνήσεις σου. Τα κορμιά αγκαλιάζονται, με το κρασί να ρέει ήδη στις φλέβες σας και τη σοκολάτα να γίνεται αν μη τι άλλο ένα ακόμα ερωτικό παιχνίδι στα όσα έχετε σκαρφιστεί ως τώρα. Κι όλα αυτά συνθέτουν μια γλυκιά απόλαυση σε κάθε επίπεδο. Μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο απ’ αυτό για μια πολλά υποσχόμενη βραδιά;

Συντάκτης: Κατερίνα Καλή