Κάθε χρόνο, λίγο πριν καλοκαιριάσει για τα καλά, η ίδια ερώτηση θα προσγειωθεί και θα στρογγυλοκάτσει, για κανένα μισάωρο τουλάχιστον, σε συζητήσεις περί τσιτσιδόματος λουομένων, φιλοσοφία γυμνιστών και την αντίστοιχη των μαγιοφορεμένων.

Και εκεί ξεκινάει πάλι μια διαμάχη, η οποία βασίζεται ως επί το πλείστον στον τραμπουκισμό των  προσωπικών μας επιλογών, παρά σε έναν υγιή διάλογο.

Τι διάολο, αυτή η χρόνια αλλεργική συμπτωματολογία της φραγής της ακουστικής οδού, θα βρεί καταστολή ή κάθε φορά θα γκαρίζουμε γιατί η δική μας γνώμη σώνει και καλά είναι η σωστή;

Ο γυμνισμός, όπως και το topless, δε θεωρείται αδίκημα και δεν εμπίπτει επουδενί στις διατάξεις του σχετικού νόμου περί προσβολής της δημόσιας αιδούς.

Ποινικός κώδικας – άρθρο 353: Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ’ αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

 2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.

Επειδή λοιπόν κατά καιρούς, αυτό για την προαναφερθείσα προσβολή μετατρέπεται σε χιλιομασημένη πιπίλα στα στόματα όλων αυτών που αδυνατούν απλά να επιχειρηματολογήσουν, καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω από μία γαμάτη έκφραση που μας κότσαρε ο φιλόλογός μας στα δεκαπέντε μας.

Τα πράγματα είναι απλά αγαπητοί μου. Μην ξεκατινιάζεστε και μη γουρλώνετε τους οφθαλμούς σας γιατί στο τέλος θα σκάσετε και εσείς παρέα με τα τζιτζίκια.

Θέλεις αλανιάρικο κορμί να τα πετάξεις όλα πέρα και να αράξεις αλά Αδάμ και Εύα στο κήπο της Εδέμ σου;

Δε σε εμποδίζει κανείς, εκατόν σαράντα παραλίες γυμνιστών βρίσκεις μόνο στη Κρήτη, αν μετρήσεις και τις υπόλοιπες έχεις ξεφύγει τις διακόσιες τώ αριθμώ.

Θέλεις γυμνή αλήθεια; Όρμα!

Κι εσύ που ακόμα τα έχεις τα ταμπού σου, μην τρελαίνεσαι, ή μήπως να μετρήσουμε τις παραλίες μη γυμνιστών στην Ελλάδα για να μην νοιώσεις ότι πολιορκείσαι από πεινασμένους τσιτσιδολάγνους, που θέλουν απεγνωσμένα να σε μυήσουν στα διονυσιακά τους μυστήρια;

Xώρος υπάρχει για όλους, μην γκετοποιήστε, ούτε οι μεν ούτε οι δε.

Με φύλο συκής ή χωρίς, ο καθένας δύναται να απολαύσει τον φυσιολατρισμό του, τις βουτιές του, τα σκαρφαλώματά του και τις κωλοτούμπες του στην άμμο δημοκρατικά και επιτέλους, χωρίς να γκρινιάζει!

Το πρόβλημα αγαπητοί μου γεννιέται ακριβώς εκεί που ο σεβασμός εκλείπει.

Συγκεκριμένα, αν είσαι γυμνιστής, μην ξεβρακώνεσαι επιδεικτικά και με περισσή χάρη σε μέρη, όπου ο μέγιστος αριθμός των επισκεπτών φοράει το μαγιουδάκι του.

Ρωτάς καλέ τον άλλον αν έχει όρεξη να βλεφαριάσει τα απ’ αυτά και τα από ‘κείνα σου;

Και πες το κάνει, αν το πάθει το καρδιακό ή αν αρχίζει τα να αφρίζει στα πρώτα δέκατα του δευτερολέπτου, στο λέω, το κρίμα στο λαιμό σου.

Τρέχα μετά με τα πουλιά που θα πεθαίνουν τραγουδώντας, να καλέσεις ασθενοφόρο.

Επίσης κυκλοφορούν και παιδιά σε παραλίες μη γυμνιστών.

Δεν είναι υποχρεωμένα να μάθουν την ανατομία και τη φυσιολογία του σώματός τους με το ζόρι, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να περιφέρουν μαζί με το μοχίτο ή τη γρανίτα και τα γενετήσια τους, για να δροσίζονται λίγο παραπάνω.

Έχουν και γονείς και είναι δική τους υπόθεση να διαχειριστούν συνειδητά και υπεύθυνα πότε, πώς, που, τη διαδαχή των λειτουργιών του αναπαραγωγικού μας συστήματος.  

Φανατικοί του είδους θα κυκλοφορούν παντού και πάντοτε, θα είναι αυτοί που θα επιδιώκουν μέσω της «πνευματικής τους απόσχισης», να καθιερώσουν την ελευθεριότητα τους μάλλον παρά το δικαίωμά τους στην οικολογική συνείδηση.

Πάμε τώρα και στους άλλους που το παίζουν παρθενοπιπίτσες, ντροπαλές ψυχές και σώματα, με τα όχι και τα μη, αλλά με τον δικό τους απ’ αυτό να καίγεται να δει τους άλλους απ’ αυτούς και ακόμα περισσότερα.

Δεν έχεις πάει ποτέ σε παραλία γυμνιστών, δε μπορείς να καταλάβεις την «επιστροφή στη φύση» την «πρωτοπλαστιακή» λατρεία, ποιος σου είπε να σκάσεις μύτη στα λημέρια τους;

Aπό περιέργεια θα μου πεις;

Eίπαμε τι κάνει. Γατόνι ξεγατόνι, σ’ έφαγε.

Γιατί χρυσό μου, στις παραλίες γυμνιστών το μαγιό μοιάζει με πάπλωμα βαρύ και ασήκωτο και εσύ πορωμένος ηδονοβλεψίας, πως να το κάνουμε;

Και σε καμία των περιπτώσεων δε γίνεται να μην παίξει το μάτι σου, αν είναι η πρώτη σου φορά.

Επειδή έχω ακούσει το εξής ανέκδοτο «μα δεν μπήκα στη διαδικασία να δω τίποτα», θα σας πω απλά ότι ακούγεται όπως το «δεν έχω αυτοϊκανοποιηθεί ποτέ», έτσι για να είμαι και ευγενική.

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε επίγεια αγγελουδάκια, αν δεν οικειοποιηθείς κάτι λυπάμαι, αλλά νομοτελειακά θα ακολουθήσεις την ενστικτώδη πλοήγηση του σώματος και του νου.

Όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε σε μία χώρα ντυμένη θάλασσα και βουνά.

Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας, πετάξτε τα, με μαγιό ή χωρίς και μπλουμ στην ομορφιά τους!

Kαι ξενοδοχεία γυμνιστών στη χώρα μας:

http://www.naturistangel.gr/el/

http://www.vritomartis.gr/

Συντάκτης: Ξένια Μπολομύτη