ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό το άρθρο είναι ακατάλληλο για κομπλεξικούς. Είναι αυστηρά χιουμοριστικό και καυστικό. Αν αντέχετε ας ξεκινήσουμε ! Λοιπόν είμαστε γυναίκες. Γυναίκες με ορμές. Λατρεύουμε το αντρικό φύλο και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό όπως και εκείνοι χωρίς εμάς. Μη φοβάστε τα φεμινιστικά μου ιδεώδη δεν θα εκτονωθούν σε αυτό το κείμενο. Αλλά ας καταλάβετε κάτι αντρικά όντα. Ναι , μας αρέσουν οι περιποιημένοι άντρες που δεν βγαίνουν έξω σαν τον λέτσο και ούτε και εμείς ντρεπόμαστε να τους κυκλοφορησουμε, αλλα με μέτρο. Γουστάρουμε τους καλοβαλμένους και τους στιλάτους με έναν δροσερό αέρα αυτοπεποίθησης που να μην καταλήγει στην αλαζονεία, πράγμα το οποίο βγάζει ανασφάλεια και συμπλέγματα.

Υπάρχει μια ερώτηση που θα ήθελα να θέσω όμως αγαπητοί μου. Γιατί κάνετε duckface; Ποιος σας είπε ότι είναι ωραίο; Αυτά τα κάνουν οι γυναίκες στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι έχουν μεγάλα, σαρκώδη και εκφραστικά χείλη για να ορέγονται οι άντρες κάνοντας πολλές και ποικίλες φαντασιώσεις. Ή (ευελπιστώ τουλάχιστον) να είναι μια ηλίθια μόδα που αργά ή γρήγορα θα περάσει. Δεν ξέρω αν ακούγομαι πουριτανή, απόλυτη ή αδιάλλακτη αλλά δεν με ελκύει κανένας άντρας με παπιόχειλα , αντιθέτως κιόλας το θεωρώ αντιαισθητικό και παιδικό. Βέβαια, όλα θα μου πείτε είναι υποκειμενικά και θα συμφωνήσω 100% αλλά πόσοι από αυτούς έχουν σχέσεις σοβαρές; Πώς γίνεται ρε γαμώτο να δεις σοβαρά έναν άνδρα με duckface; Θα τύχει ποτέ να βγάλετε καμία  selfie και εσύ δίπλα του θα δείχνεις Σουγκλάκος επειδή θα έχει βγει λίγο το μουστάκι (το οποίο είναι ξανθό και ευτυχώς δεν φαίνεται πολύ),θα έχει μείνει λίγο το φρύδι ατημέλητο και η αισθητικός σου κοντεύει να ξεχάσει και τη φυσιογνωμία σου γιατί έχεις καιρό να την επισκεφτείς. Αυτός; Αυτός θα είναι αποτριχωμένος παντού(χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο γιατί αυτή είναι η κλασική δικαιολογία),τα φρύδια τοξοτά, το μαλλί κλασικά ξυρισμένο στα πλάγια ρίχνοντας την κεντρική τούφα άλλοτε από δεξιά, άλλοτε από αριστερά, άλλοτε μαζεμένη κοτσιδάκι και φορώντας γυαλιά John Lennon φάση ή καθρέφτες.

Φτάνει. Σταματήστε να είστε όλοι ίδιοι. Σταματήστε να αντιγράφετε ο ένας τον άλλον. Σταματήστε αυτή τη μόδα. Όχι αλλά κλαρίνα σε θάλασσες και ακτές. Πρέπει να φέρω και τον γλάρο της διαφήμισης για να καταλάβετε ότι επειδή έχετε 100 Tattoo δεν είστε ωραίοι; Και ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους ότι τα μούσια είναι το make-up  των ανδρών. Θα κλείσουν σπίτια αν ένας από αυτούς ξυριστεί. Καμένοι φεισμπουκάκηδες που αν μπεις στα προφίλ τους το 99,9% των φωτογραφιών τους είναι στημένοι μπροστά από το λογότυπο του Peñarrubia κάνοντας duck face. Είναι γυναικεία τεχνάσματα αυτά ρε αγόρια. Τι σας προσδίδει ας πούμε και το κάνετε; Κύρος; Γοητεία; Σεξουαλικότητα; ΟΧΙ! Πιο μεγάλο και από του Μεταξά. Σας καθιστά βλαμμένους, ανώριμους και κομπλεξικούς. Και το πιο γαμάτο είναι μόλις ανοίξουν το στόμα τους. Γελάω . Δεν σας θέλουμε έτσι, ξυπνάτε ωρέ ! Γιατί γουστάρετε να ανήκετε στη μάζα; Φοβάστε το διαφορετικό και απέχετε τόσο από αυτό; Πληροφοριακά αυτό μας ελκύει

Μας ελκύει ο άντρας με τα ακουστικά στα αυτιά , αυτός που είναι έξυπνος που έχει άποψη και η κοσμοθεωρία του δεν ταιριάζει με των πολλών. Αυτός που ξέρει τι σημαίνει μέτρον άριστον και ξέρει πότε να είναι λιτός, απλός και απέριττος και πότε να είναι υπερπαραγωγή. Με αυτόν που θα σε πάει για ένα χαλαρό κοκτέιλ ή μπύρα και θα συζητήσετε για την εκλογή της Clinton έναντι του Tramp και όχι για το πόσο έκανε το πουκάμισο του το Polo. Χύμα πράγματα παιδιά! Να έχεις έναν τέτοιον για παράδειγμα και να μην ντρέπεσαι να τον γνωρίσεις στις φιλές σου. Και ωραίο στυλάκι να έχει και φυσική ομορφιά και τα πάντα. Το ζήτημα είναι πως θα σου φερθεί. Τώρα θα μου πεις και αυτός με το duckface μπορεί να φέρεται με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες και να είναι κύριος.

 Εγώ (τουλάχιστον) όμως  δεν πηγαίνω με πάπιες και ούτε με ελκύει η φωτογραφία «σκύλος» από την εφαρμογή του snapchat . Κτηνοβάτης δεν είμαι και ούτε με ιντριγκάρει το ζωικό βασίλειο στο κρεβάτι μου. Πηγαίνω με άντρες και αν αυτό πηγαίνει κόντρα στα σημερινά δεδομένα λυπάμαι πραγματικά την σάπια κοινωνία στην όποια ανήκω. Ούσα μεσογειακή γυναίκα θα προσέξω τον μεσογειακό άντρα. Το μελανούρι ,τον ψήλο με το μαγνητικό βλέμμα και την προσωπικότητα, που να τον διακατέχει το λεγόμενο mindfuck γιατί η καλύτερη καύλα είναι η εγκεφαλική και όχι η σαρκική. Αν πιστεύεις ότι ανήκεις σε αυτή τη περιγραφή κάλεσε με τώρα στο 69….

Συντάκτης: Νότα Κάρλε