Στην εποχή της τεχνολογίας και των social υπάρχουν πλέον αρκετοί τρόποι ερωτικής διέγερσης. Το τηλεφωνικό σ**ξ είναι ένας από αυτούς και μάλιστα από τους πιο διαδεδομένους. Όλα, βέβαια, από κάπου ξεκίνησαν. Έτσι κι αυτό, πριν πολλά χρόνια, πριν ακόμη γίνει μέρος της ζωής μας, γιατί μη μου πείτε πως όλοι έστω και μια φορά δεν το έχετε επιχειρήσει, εφαρμόστηκε πρώτη φορά από μια γυναίκα με το όνομα Gloria Leonard.

Η γυναίκα αυτή χρησιμοποίησε 900 τηλεφωνικούς αριθμούς για να βγάλει χρήματα, ηχογραφώντας τη φωνή της και δίνοντας ενημέρωση στους καλούντες για το τεύχος του περιοδικού της. Φυσικά, το έκανε με πολύ σέξι τρόπο κι αυτό της απέφερε τρομακτικά υψηλές πωλήσεις και σταδιακά έγινε πιο στοχευμένη η επικοινωνία, όπου και πήρε τελικά άλλη διάσταση. Στην πορεία, η βιομηχανία του τηλεφωνικού σ**ξ άνθισε μέσω των γνωστών 090 τηλεφωνικών γραμμών οι οποίες -αν και πολύ ακριβές- είχαν τεράστια απήχηση. Πλέον, τα social media κάνουν την ίδια δουλειά, δωρεάν.

Το τηλεφωνικό σ**ξ, αν γίνει στα πλαίσια του φλερτ, έρχεται φυσικά και δεν προγραμματίζεται. «Πόσο μου λείπεις. Σε θέλω, τι φοράς;» Κι αρχή μόλις έγινε. Αν, πάλι η σκέψη του μας κάνει να νιώθουμε άβολα, αλλά μας εξιτάρει η ιδέα, μπορούμε για αρχή να στείλουμε ένα μήνυμα προκαλώντας τη σκέψη τους και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε μια συνομιλία. Και φυσικά, η άνεση χρειάζεται χρόνο. Είναι σαν να κάνουμε σ**ξ στο κρεβάτι μας ξεκινώντας με τα προκαταρκτικά για να το απολαύσουμε, οπότε κι εδώ επιβάλλεται να έχουμε υπομονή και χρόνο αν θέλουμε να κερδίσουμε τη διάθεση και να προκαλέσουμε την όρεξη. Πάμε να διαβάσουμε μερικά χρήσιμα tips για το πώς θα ξεκινήσουμε.

 

1. Δημιουργούμε ατμόσφαιρα

Όσο λιγότερο φως υπάρχει στο δωμάτιο, τόσο καλύτερα μπορούμε να εστιάσουμε σ’ αυτό που κάνουμε, χωρίς να χρειάζεται ν’ αποσπάται η προσοχή μας. Δεν κοιτάμε το ταβάνι ψάχνοντας να δούμε τις αράχνες που ξεχάσαμε, ούτε το σώμα μας για να εντοπίσουμε αν πήραμε κιλάκια.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

2. Απενεργοποιούμε όλες τις άλλες κλήσεις

Πριν καλέσουμε καλό θα ήταν να είμαστε βέβαιοι πως δε θα έχουμε τηλεφωνικές εξωτερικές παρεμβάσεις. Μπορούμε να ακυρώσουμε τις εισερχόμενες κλήσεις μας ή να μιλήσουμε πολύ αργά το βράδυ αν αντέχουμε ξύπνιοι, όταν δεν περιμένουμε κανένα τηλέφωνο. Δε θα μας άρεσε να χαλάσει η διάθεση μας από τη μαμά μας που θα πάρει να μας πει τι φάγαμε και να μας ενημερώσει για τα νέα όλου του σογιού μας. Μη ξεχάσετε το κινητό να είναι φορτισμένο.

 

3. Κλείνουμε τα μάτια

Το είπε και η Άντζελα σε τραγούδι της «Κλείσε φώτα, κλείσε μάτια και θα κάνω εγώ κομμάτια τη ζωή σου σε μια νύχτα». Δημιουργούμε τη δική μας ατμόσφαιρα απομονωμένοι στον καναπέ ή στο κρεβάτι μας, κλείνουμε τα μάτια μας και το μόνο που έχουμε να εστιάσουμε είναι η φωνή μας και οι λέξεις μας. Δεν βάζουμε μουσική καθώς θα είναι ένα μέσο που θα αποσπάσει την προσοχή μας και δε θα ακούμε τους ψιθύρους και τις λέξεις.

 

4. Μιλάμε αργά κι ήρεμα

Ίσως από τα πιο σημαντικά. Δε μιλάμε ποτέ δυνατά αλλά δεν αλλάζουμε και τον τόνο της φωνής μας κινδυνεύοντας ν’ ακουστούμε γραφικοί. Μιλάμε στον κανονικό μας τόνο, χαμηλώνοντας την ένταση της φωνής μας και ψιθυρίζοντας. Δε χρειάζεται να δώσουμε γρήγορο ρυθμό στη συζήτηση. Όσο πιο χαλαροί νιώθουμε, τόσο πιο χαλαρούς θα κάνουμε να νιώθουν και τους/τις παρτενέρ μας και θα παρασυρθούμε στη συνομιλία.

 

5. Δίνουμε απόλυτα προσωπικό τόνο στην επικοινωνία

Κάνουμε την κουβέντα προσωπική κι αισθησιακή μιλώντας στους συντρόφους μας με το μικρό τους όνομα και χρησιμοποιώντας το όσο περισσότερο γίνεται στην επικοινωνία. Λεκτικά, διανθίζουμε τη φρασεολογία μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λείπει η οπτική κα άμεση επαφή. Διεγείρουμε το μυαλό με ήχο και λέξεις. Χρησιμοποιούμε ενεργητικά ρήματα για να περιγράψουμε, π.χ. χαϊδεύω, αγγίζω, γλείφω, σπρώχνω. Δίνουμε έμφαση κάνοντας εικόνα τις λέξεις.

Έχουμε ήδη προετοιμαστεί για ν’ απολαύσουμε τη δική μας ερωτική στιγμή με το ταίρι μας. Δε μένει παρά να ξεκινήσουμε το παιχνίδι της ερωτικής τηλεφωνικής αποπλάνησης. Ίσως να είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι αυτό της αρχής, ειδικά αν δεν το έχουμε επιχειρήσει ξανά. Έχουμε τον τρόπο και σ’ αυτό.

-Διαλέγουμε ένα θέμα που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και μπορούμε να το εξελίξουμε. Πόσο μας λείπουν, πόσο θα θέλαμε να ήμασταν εκεί μαζί τους, τι θα κάναμε αν ήμασταν εκεί μαζί τους, τι φοράμε, τι νιώθουμε ακούγοντας τη φωνή τους, ζητώντας μια περιγραφή.

-Μιλάμε για μια ερωτική μας στιγμή μας η οποία ήταν ιδιαίτερα έντονη περιγράφοντας τις λεπτομέρειές της.

-Ρωτάμε τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει μαζί μας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσουμε και τις επιθυμίες του άλλου. Δεν είναι απαραίτητο ν’ αναλύσουμε αν μας αρέσει ή όχι ό,τι ακούσουμε. Το κάνουμε αργότερα.

-Παίζουμε με τις φαντασιώσεις. Όλοι έχουμε φαντασιώσεις. Τις πιο βρώμικες απ’ αυτές, ας τις κάνουμε πιο περιγραφικές κι ας τολμήσουμε να τις πούμε. Αν έχετε βοηθήματα, χρησιμοποιήστε τα περιγράφοντας πώς το κάνετε.

-Δεν αφήνουμε κενά αμηχανίας μεταξύ της συζήτησης. Ήδη το κλίμα θα έχει ανάψει κι ο ήχος της βαριάς αναπνοής μας ή ένα βογκητό απαλό θα σπάσει τη σιωπή. Όσο περνάει η ώρα γινόμαστε πιο τολμηροί και λογικό δεν είναι; Περιγράφουμε πώς αγγίζουμε τον εαυτό μας. Ζητάμε τη γνώμη τους για το τι θέλουν να κάνουμε. Δεν αισθανόμαστε καθόλου άσχημα αν ήδη έχουμε αρχίσει και το απολαμβάνουμε περιγράφοντάς το.

-Η αυτοϊκανοποίηση είναι η πιο φυσιολογική εξέλιξη μιας τέτοιας επικοινωνίας. Δε θα πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε άσχημα κανέναν από τους δυο μας. Ακόμη κι αν συμβαίνει μόνο στον έναν από τους δύο, μπορούμε να το απολαύσουμε ακούγοντάς τους να φτάνουν σε οργασμό ή τους ζητάμε να συνεχίσουν για να τελειώσουμε και ‘μεις, αν είναι κάτι που θέλουμε.

-Από μας εξαρτάται πότε θα τελειώσει το τηλεφώνημα. Καλό θα ήταν να γίνει όταν οι αναπνοές μας επανέλθουν στο φυσιολογικό, όταν έχουμε χαλαρώσει και φυσικά αφού έχουμε ενημερώσει για το πόσο όμορφα περάσαμε. Ας μην ανοίξουμε αδιάφορες συζητήσεις και χαθεί η μαγεία του πριν.

Γι’ αυτή τη μαγεία που κοπιάσαμε αλλά ευχαριστηθήκαμε καλό θα ήταν ν’ αποφύγουμε να την απομυθοποιήσουμε. Ας φροντίσουμε να μη γελάμε κάνοντας τηλεφωνικό σ**ξ, μη φωνάζουμε δυνατά κι υψώνουμε επιτακτικό τόνο, μην αλλάζουμε θέμα επειδή κάτι θυμηθήκαμε τελευταία στιγμή, μην απαντάμε απότομα σαν θυμωμένοι και μη λέμε ψέματα κάνοντας πως προσποιούμαστε. Κανείς δε μας πιέζει. Σαφώς δεν παίζει ρόλο αν κάτι το έχουμε ξανακάνει ή αν είναι η πρώτη μας φορά. Σημασία έχει να τολμάμε, ν’ ανακαλύπτουμε και να βιώνουμε εμπειρίες. Και το τηλεφωνικό σ**ξ είναι μια από αυτές. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές και θα δείτε πόσο εύκολο, άμεσο, ενστικτώδες και  διεγερτικό μπορεί να είναι. Καλή επιτυχία!

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου