Είναι αυτή η στιγμή που παρατηρείς ότι έχετε μια περίεργη σύνδεση, ποθείτε ο ένας τον άλλον έντονα και συναντιέστε εγκεφαλικά κι έπειτα σωματικά. Αυτός ο πόθος και η ατελείωτη φαντασία δημιουργούν εν τέλει μόνο την επιθυμία να κάνετε την ερωτική σας επαφή όλο και καλύτερη προσθέτοντας συνεχώς κάτι πιο πικάντικο, εναλλακτικό κι ενισχύοντας τη φαντασία και των δύο. Ωστόσο, τα παιχνίδια που παίζετε σε δημόσιο χώρο είναι ίσως ένα από τα καλύτερα προκαταρκτικά που μπορούν να καταλήξουν σ’ ένα πολύ δυνατό κρεβάτι. Έτσι, παρακάτω θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να παίξετε εύκολα όσο βρίσκεστε με άλλους ή σε μέρη που δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Το σίγουρο είναι ότι η επαφή σας θα πάει σε άλλο επίπεδο!

 

 

1. Πικάντικα μηνύματα στη δουλειά

Πώς να μην ξεκινήσει καλά η μέρα σας όταν δείχνετε την όρεξή σας κατά τη διάρκεια της εργασίας σας; Ένα μήνυμα με το τι σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή ή η περιγραφή μιας σκηνή σας και το πώς εκείνη σε κάνει να νιώθεις, θα σας φτάσει στο ν’ αναστενάζετε και να πρέπει να δείχνετε συγχρόνως φυσιολογικοί στους υπόλοιπους. Αυτός λοιπόν είναι ένας τρόπος να ενεργοποιηθείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, να νιώσετε από μακριά ο ένας τον άλλον με τις αντιδράσεις του σώματός σας, να επικοινωνήσετε καλύτερα τις φαντασιώσεις σας κι έπειτα να τις κάνετε πράξη μόλις βρεθείτε από κοντά. Αυτό θα αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον πόθο και την έλξη που έχετε και σίγουρα θα ενδυναμώσει την επικοινωνία σας. Έπειτα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περνάτε την ώρα στη δουλειά σας πολύ πιο ευχάριστα.

Το ίδιο αντίστοιχα μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ανύποπτη στιγμή στην οποία θα πρέπει να κρατηθείτε. Αυτό το σφίξιμο στα πόδια και το δάγκωμα στα χείλη, είναι αρκετά για να σας ανάψουν και να εκφραστείτε όπως θέλετε όταν ενωθούν τα σώματά σας.

 

 

2. Πες το με τα μάτια

Μπορεί να κάνει εντύπωση σε πολλούς αλλά η οπτική επαφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά προκαταρκτικά και μπορεί να προκαλέσει πολλές «ακραίες» βραδιές. Εκεί λοιπόν που κάθεστε με παρέα ή ακόμα και σε οικογενειακό τραπέζι κοιταχτείτε έντονα, κλείστε το μάτι, δείξτε κάτι που είδατε και θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μέρος, μια καρέκλα, ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί όταν βρεθείτε από κοντά. Με το βλέμμα σας και τη σκέψη του τι θα κάνετε ο ένας στον άλλον όταν βρεθείτε, θα έχουν ήδη ανέβει οι παλμοί σας και η όρεξή σας.

Ένα ωραίο παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει τη στιγμή που βρίσκεστε κάπου έξω και μιλάτε, είναι να κρατάτε τα χείλη σας ενωμένα και να κοιτιέστε -αλλά χωρίς να φιλιέστε. Μ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθείτε να αντισταθείτε και συγχρόνως να νιώσετε το άγγιγμα των χειλιών σας και την ανάσα σας μέχρι να βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος για να συνεχίσετε τα φιλιά.

 

 

3. Παίζοντας με τα εσώρουχα 

Βάζοντας στο παιχνίδι κάτι πιο πρακτικό και πιο αισθησιακό -με τη δική σας μυρωδιά- το παιχνίδι θα γίνει σίγουρα πιο ελκυστικό κι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Αρχικά, μπορεί να γίνει μια ελκυστική αναφορά μέσω μηνυμάτων και να περιγραφεί η εικόνα με τα χαρακτηριστικά του εσωρούχου. Η φαντασία σας θα δημιουργήσει εικόνες και σκηνές που έπειτα θα θέλετε να κάνετε πράξη. Το εσώρουχο μπορεί επίσης να αφαιρεθεί όσο είστε έξω και να το βάλετε στην τσέπη του ατόμου γνωστοποιώντας του την κατάσταση.

 

 

4. Δονητές εν δράσει

Αν δεν έχετε ακούσει πως μπορείτε να βρείτε δονητές σε αυτόματους πωλητές στην πόλη, τότε ήρθε η ώρα να το επιχειρήσετε, να τολμήσετε κάτι διαφορετικό και να ανάψουν τα αίματά σας. Αγοράζοντας μαζί το νέο σας «παιχνίδι» και κάνοντας σκέψεις για το πώς θα το χρησιμοποιήσετε, ενώ δεν μπορείτε να κρατηθείτε και τα βλέμματά σας βγάζουν σπίθες όσο παραμένετε έξω. Θα μπορούσατε να επιλέξετε και τους δονητές που τους «φοράτε» όσο έχετε βγει για χαλαρό ποτό και ο ένας εκ των δύο ελέγχει την ένταση και τον ρυθμό του δονητή. Με τον τρόπο αυτόν λοιπόν θα μπείτε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο μόλις μείνετε μόνοι.

 

 

Λίγη φαντασία, λίγη τόλμη και το επίπεδο στην ερωτική επαφή σας θα απογειωθεί. Όταν υπάρχει χημεία, όρεξη και διάθεση για διάφορα πράγματα και πειραματισμούς, τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο, που μόνο κορυφώσεις θα σας προσφέρει.

Συντάκτης: Μαρία Παράσχου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου