Το σ3ξ στο ντους είναι σίγουρα μια πολύ ωραία εμπειρία- σκέψου λοιπόν τι μπορεί να γίνει μέσα σε μια μπανιέρα! Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, διαφορετικό και σίγουρα κάτι καινούριο για εσάς και τη σχέση σας. Το κόλπο είναι να καταλάβετε ποιες στάσεις την μπανιέρα λειτουργούν και να δώσετε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την πρακτικότητά σας.

Σχεδόν τίποτα στην μπανιέρα ή το ντους δεν έχει σχεδιαστεί ως χειρολαβή για σ3ξ. Μπορείτε να πάρετε αυτοκόλλητες χειρολαβές, αλλά και πάλι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να δοκιμάζετε τη δύναμη της λαβής προτού τη χρησιμοποιήσετε. Ένα αντιολισθητικό χαλάκι μπάνιου, είναι επίσης χρήσιμο.

Στη συνέχεια, εφοδιάστε την ερωτική σας μπανιέρα με μερικά πολυτελή προϊόντα μπάνιου, μια προμήθεια από εξαιρετικά μαλακές πετσέτες και, το πιο σημαντικό, το σωστό λιπ@ντικό. Επειδή το σώμα σας είναι υγρό, δε σημαίνει ότι ο κόλπος σας (η της συντρόφου σας) θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Το νερό στεγνώνει (φαντάσου!), οπότε το λιπ@ντικό είναι απαραίτητο για ένα άνετο παιχνίδι. Μη διαλέξετε κάποιο με βάση τη σιλικόνη, γιατί θα κάνει τα πλακάκια και τις μπανιέρας ολισθηρά.

 

1. Doggy

Μια στάση που μπορεί να δουλέψει στην μπανιέρα, ειδικά αν ο δέκτης γέρνει πάνω από το πλάι της μπανιέρας για περισσότερη άνεση/λιγότερο χτύπημα. Μπορείτε να το νοστιμίσετε τη φάση αφήνοντας το νερό να τρέχει, ή, αν θέλετε να το πάτε ακόμα παραπέρα, δοκιμάστε κάποια πράγματα με το ίδιο το τηλέφωνο του μπάνιου. Αν είστε νέοι στον κόσμο του rimming (ή με τον σωστό όρο, @nalingus), η μπανιέρα είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε κι αυτή σας την επιθυμία. Είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει  όταν είστε χαλαροί, γνωρίζοντας ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε πεντακάθαροι.

 

2. Υποβρύχια Yab Yum

Τροποποιήστε τη γνωστή ταντρική θέση Yab Yum (στάση του λωτού για τους μύστες) για την μπανιέρα σας. Ο διεισδυτικός σύντροφος κάθεται με τα πόδια του τεντωμένα και ο δέκτης κάθεται στα γόνατά του και τυλίγει τα πόδια του γύρω του. Αυτό επιτρέπει τη βαθιά διείσδ@ση και μπορεί να είναι διασκεδαστικό με πολύ λίγη κίνηση και λιγότερο πιτσίλισμα.

 

3. Η ολισθηρή ανάποδη καουμπόισσα

Συνδυάστε αγκαλιές, @ργασμούς και την πρωτόγονη ατμόσφαιρα ενός ζεστού μπάνιου. Καθίστε με την πλάτη σας στο στήθος τους, ώστε να μπορούν να φτάσουν γύρω σας και να σας χαϊδέψουν, σαν να ξαπλώνετε με την πλάτη πάνω στο ταίρι σας. Αυτή είναι μια στάση που δεν περιλαμβάνει τη διείσδ@ση.  Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε δάχτυλα ή έναν αδιάβροχο δ@νητή για να τελειώσετε. Έπειτα, ανταλλάξτε θέσεις κι ανταποδώστε τη χάρη.

 

4. Το solo

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και προσθέστε άλατα μπάνιου ή αφρόλουτρο. Περάστε απαλά τα χέρια σας πάνω στο σώμα σας, αγγίζοντας τον εαυτό σας και εκτιμώντας πώς αισθάνεται το σώμα σας στα δάχτυλά σας. Κι αν τελικά εμπλακεί και η κεφαλή του ντους, τόσο το καλύτερο.