Αν σου αρέσουν οι ερωτικές ταινίες με πιο άγριο περιεχόμενο, τότε σίγουρα ξέρεις τι είναι το fisτing. Αν όχι, σκέψου το χέρι σου, σφηνωμένο σε γροθιά, να κάνει μια ομαλή πέρα δώθε κίνηση σε ώθηση έξι ιντσών, μέσα σε έναν κόλπο, κι έπειτα, αφού γυρίσεις ελαφρά τον ελαφρά τον καρπό, το τραβάς πίσω. Και ναι, όσο επίπονο μπορεί να γίνει αν δεν το κάνεις σωστά, αν το κάνεις σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε ένα υπέροχο, απόκοσμο ζωώδες γρύλισμα ηδονής.

Πώς γίνεται, όμως, σωστά;

 

1. Ξεκίνα αργά

Δεν μπορεί να γίνει μια κι έξω. Χρειάζεται, αφού έρθετε σε συμφωνία, να υπάρξουν κάποια πλαγκς, που σταδιακά σε κάνουν να νιώθεις άνετα με την αίσθηση του ανοίγματος όσο κάτι λιγότερο από μια γροθιά. Χρειάζεται να συνηθίσεις αυτό το συναίσθημα και να το απολαύσεις πριν προχωρήσετε από κοινού σε κάτι μεγαλύτερο. Και τότε -και μόνο τότε- μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε με ένα χέρι.

Pro tip:  Λιπάνετε το βοήθημά σας με τόνους λιπαντικού, σύρετε αργά μέσα, βολευτείτε με την αίσθηση, και στη συνέχεια τραβήξτε το αργά έξω. Μέσα κι έξω. Και πάλι. Αυξήστε σταθερά την ταχύτητα. Αρχίζει να δουλεύει, έτσι;

 

2. Το λιπαντικό είναι ο καλύτερος φίλος του fisτing

Κάνε έρευνα! Βρες λιπαντικά ρητά φτιαγμένα για τα δικά σας βοηθήματα, επικοινώνησε με τον κατασκευαστή και κάνε πάντα μια επιτόπια δοκιμή. Τρίψε μια μικρή ποσότητα από το λιπαντικό που επιθυμείς στη βάση του παιχνιδιού και άσ’ το το για μερικές ώρες για να δεις πώς αντιδρά. Αν συμβεί μια χημική αντίδραση -ένα διαβρωμένο σημείο ή μια φυσαλίδ – αυτό δεν είναι το λιπαντικό που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

 

3. Μη συγκρίνεις την εμπειρία σου με τις ερωτικές ταινίες 

Σταμάτα να χρησιμοποιείς το π@ρνό ως μέτρο μέτρησης της ικανότητάς σου. Αυτό περιλαμβάνει τόσο το ερασιτεχνικό όσο και το επαγγελματικό π@ρνό. Ασφαλώς μπορεί να είναι θαυμάσιο, αλλά επίσης κλίνει προς το επίπεδο των προχωρημένων δεξιοτήτων. Δεν μπαίνεις μπροστά σε μια κάμερα για να κάνεις κάτι αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις καλά. Πράγμα που σημαίνει ότι εμείς, το τηλεοπτικό κοινό, σπάνια βλέπουμε τις αποτυχημένες προσπάθειες ή τις ώρες εκπαίδευσης.

Pro tip: Μη βλέπεις γενικώς πορν@ όταν ξεκινάς να δοκιμάζεις κάτι νέο στο σ3ξ. Θα σου ρίξει το ηθικό και δε λέει.

 

4. Προετοιμαστείτε ως ζευγάρι

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τις ολυμπιακές καταδύσεις χωρίς προπόνηση. Σκεφτείτε το fisτing σαν ολυμπιακό άθλημα. Δεν πας από τη μια μέρα στην άλλη για το χρυσό. Όπως επίσης, όλα τα αθλήματα έχουν κινδύνους. Έτσι, υπάρχουν απαραίτητα βήματα που πρέπει να λάβετε για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Το τέντωμα και η προπόνηση του σώματός σας δεν έρχονται χωρίς κίνδυνο, ειδικά αν πάτε πολύ γρήγορα, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκαμπτο είναι το δέρμα σας και με το πόσα μπορείτε να κάνετε μόλις εκπαιδεύσετε τους μύες σας να χαλαρώνουν.

Pro tip: Το fisτing συμβαίνει στο μυαλό, όχι στο σώμα. Έχουμε την τάση να τεντώνουμε τους μύες μας όταν βιώνουμε νέες και άβολες αισθήσεις. Το ταξίδι αυτό ξεκινάει με το να εκπαιδεύσετε το σώμα σας να αναπνέει, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την αίσθηση του ανοίγματός του.