Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με την ιεραποστολική στάση: η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων την κάνουν με τον ίδιο συμβατικό τρόπο, μέσα-έξω. Ίδια ταχύτητα, ίδιο βάθος, ίδια κίνηση των γοφών, τα πάντα. Με άλλα λόγια, χασμουρητό και επανάληψη. Αυτό που δε γνωρίζουν αυτοί οι τύποι είναι ότι υπάρχουν πολύ πιο συναρπαστικοί τρόποι για να δημιουργήσετε νέες, ευχάριστες αισθήσεις τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.

Πάρτε για παράδειγμα αυτές τις 5 ιδέες από το Κάμ@ Σούτρ@. Μπορεί να είναι ένα αρχαίο ινδουιστικό κείμενο -το οποίο περιέχει περίεργα ονόματα όπως «χτύπημα αγριόχοιρου», αλλά αυτές οι τεχνικές σίγουρα αντέχουν στον 21ο αιώνα και για πολύ ακόμα. Εμείς, μαζέψαμε 5 δυνατές ιδέες για να δοκιμάσετε- απλώς αποφύγετε τις βαθιές και γρήγορες κινήσεις μέχρι να πάρετε τον αέρα τους.

Να σημειώσουμε ότι το κείμενο απευθύνεται στα αγόρια της παρέας, αλλά μπορεί να ακολουθηθεί παντός καιρού και φύλου:

 

Τεχνική Κ@μα Σούτρ@: Churning

Πιάστε το πέ@ς στη βάση του και στη συνέχεια κινήστε το κυκλικά μέσα στον κόλπ@. Η ευαισθησία του κ@λπικού τοιχώματος ποικίλλει σε διάφορες περιοχές, οπότε κάνοντας κύκλους σε όλο το μήκος του μπορείτε να εξερευνήσετε νέα καυτά σημεία.

 

Τεχνική Κάμ@ Σούτρ@: Rubbing

Μπορεί να σκεφτήκατε ότι πρέπει πάντα να στοχεύετε στο μπροστινό τοίχωμα του κ@λπου, όπου βρίσκεται το σημείο G. Αν και πολλές γυναίκες λατρεύουν αυτή την κίνηση, το να στοχεύετε στο πίσω μέρος του κ@λπου της δημιουργεί μια εντελώς διαφορετική αίσθηση και μπορεί να το απολαύσει κι αυτό για αλλαγή. Ενώ βρίσκεστε σε ιερ@ποστολική στάση, σπρώξτε το π3ος σας προς τα κάτω κι όχι προς τα πάνω. Κρατήστε τις ωθήσεις σας σύντομες κι απότομες αντί να βυθίζεστε βαθιά.

 

Τεχνική Κάμ@ Σούτρ@: Piercing

Βάλτε να κρατήσει τους γοφούς της χαμηλά καθώς βρίσκεται ανάσκελα. Ανεβείτε από πάνω με το σώμα σας πιο ψηλά από ό,τι συνήθως, έτσι ώστε οι ώμοι σας να είναι ευθυγραμμισμένοι με το κεφάλι της. Καθώς σπρώχνετε μέσα και έξω, το π3ος σας θα γλιστράει μπρος-πίσω κατά μήκος της κλειτορίδ@ς της, παρέχοντάς της επιπλέον διέγερση. Προχωρήστε αργά και χαλαρά.

 

Τεχνική Κάμ@ Σούτρ@: Buffeting

Καθώς σπρώχνετε, αποτραβηχτείτε εντελώς και στη συνέχεια διεισδ@στε ξανά με ένα γρήγορο, σκληρό χτύπημα. Πολλές γυναίκες λατρεύουν αυτή την κίνηση επειδή είναι πρωτόγονη και ζωώδης, συνδυάζοντας το πείραγμα και τη λάγνα ώθηση.

 

Τεχνική Κάμ@ Σούτρ@: Boar’s Blow 

Καθώς σπρώχνετε μέσα και έξω ενώ βρίσκεστε σε ιερ@ποστολική στάση, στοχεύστε το π3ος σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά σας, ασκώντας συνεχή πίεση στη μία πλευρά του κ@λπου της. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η μία πλευρά της κλειτ@ρίδας είναι σχεδόν πάντα πιο ευαίσθητη στις περισσότερες γυναίκες, οπότε δεν είναι άγρια εικασία να φανταστείτε ότι το ίδιο ισχύει κι αλλού.