Είτε γρήγορο, είτε της μίας νύχτας, είτε παθιασμένο και καυτό, το σ3ξ πρέπει να το ζούμε, να είμαστε παρόντες με όλες τις αισθήσεις μας και να το απολαμβάνουμε στο μέγιστο. Να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο και οικειοθελώς να τον χάνουμε, να νιώθουμε την ανατριχίλα και την ηδονή να διαπερνά το σώμα μας σαν ηλεκτρισμός. Πόσοι λοιπόν από εμάς, και μην ντρέπεστε, δεν έχετε αποπειραθεί να κάνετε σ3ξ μεθuσμένοι. Δε μιλάω για το tipsy σ3ξ που σας απαλλάσσει και λίγο από τις αναστολές, μιλάω για το σ3ξ του δε βλέπω μπροστά μου, που ξάπλωσα να ανέβει από πάνω και ακούω στο αυτί μου τον Ρουβά να σιγοτραγουδάει «όλα γύρω σου γυρίζουν» και να ταυτίζομαι πιο πολύ από ποτέ.

Το μεθuσμένο σ3ξ μπορεί να καταλήξει να είναι αδιάφορο, κωμικοτραγικό αλλά και με άσχημες επιπτώσεις. Θα ήθελα να πιστέψω πως τα περί συναίνεσης είναι αυτονόητα για αυτό δε θα κινηθώ σε αυτό το πλαίσιο, οπότε επιτρέψτε μου να παραθέσω μερικούς λόγους που θα πρέπει να αποφύγετε τις ερwτικές περιπτύξεις υπό την επήρεια αλκό0λ, πάντα με χιουμοριστική διάθεση.

 

1.Η κ0ρύφωση είναι ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό

Αν είσαι από αυτούς που χρειάζονται ηρεμία και συγκέντρωση για να φτάσουν στην κ0ρύφωση, ξέχνα το! Με το μυαλό σου να προσπαθεί να κρατήσει τον γύρω κόσμο σταθερό, το τελευταίο πράγμα που θα καταφέρεις είναι να αφεθείς στη στιγμή. Και ας είμαστε ρεαλιστές: το αλκ0όλ δεν είναι φίλος της στuτικής λειτουργίας. Πιο πιθανό είναι να σας πάρει ο ύπνος περιμένοντας να «ξυπνήσει» ο ένας από τους δύο, παρά να ολοκληρώσετε. Οπότε, αντί για παθιασμένες στιγμές, μάλλον θα καταλήξετε σε ένα αναπαυτικό ροχαλητό.

 

2. Καμία διακριτικότητα

Φαντάσου το σκηνικό: έχεις πιει λίγο παραπάνω στο αγαπημένο σου μαγαζί και το φλερτ έχει πάρει φωτιά. Τα χ0υφτώματα και τα φασώμaτα δεν αργούν να γίνουν πρωτοσέλιδο στο μπαρ. Όλοι οι πελάτες, από τον μπάρμαν μέχρι τον σερβιτόρο, γίνονται μάρτυρες του έρωτα της στιγμής. Οι φίλοι σου ξεκαρδίζονται, οι άλλοι πελάτες σχολιάζουν, και εσύ είσαι το θέαμα της βραδιάς. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο ταξιτζής που σε γυρίζει σπίτι το βλέπει κι αυτός, ενώ η γειτόνισσα που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια παίρνει και εκείνη μέρος στην παράσταση. Κάπως έτσι, από ένας απλός βραδινός έξοδος, καταλήγεις να γίνεσαι το talk of the town.

 

3. Ξεχνάς το πρ0φυλακτικό

Λίγο το π0τό, λίγο η ζαλάδα, και το μυαλό γίνεται θολό. Είναι πολύ πιθανό να ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε προφύλαξη. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε να ανησυχείτε μόνο για τον κίνδυνο μετάδοσης ΣΜΝ – που είναι πάντα εκεί όταν το σ3ξ είναι απροφύλακτο – αλλά και για τον κίνδυνο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Όταν ο έλεγχος έχει πάει περίπατο και η επαφή με την πραγματικότητα είναι σαν κακοφτιαγμένο κ0κτέιλ, οι πιθανότητες να κάνετε μια απρόσμενη ανακοίνωση εννέα μήνες μετά αυξάνονται επικίνδυνα.

 

4. Μπλέκεις σε αμήχανες καταστάσεις

Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι; Ξυπνάς το πρωί και συνειδητοποιείς ότι κοιμάσαι δίπλα στ@ν κολλητ@ σου. Η θολούρα του αλκοόλ σου έχει κάνει τα μαγικά της και τώρα είσαι αντιμέτωπος με τη χειρότερη αμηχανία της ζωής σου. Είτε ήταν πραγματικά λόγω του π0τού, είτε ήταν και μια κρυφή επιθυμία που της δόθηκε ο χώρος να εκφραστεί, η φάση είναι αμήχανη και στο μυαλό σου σκέφτεσαι πως η σχέση σου ίσως δε θα είναι πια η ίδια.

 

5. Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις κάποιον ξένο δίπλα σου στο κρεβάτι. Πανικός! Ποιος είναι αυτός; Πότε ήρθε εδώ; Το μόνο που θυμάσαι είναι ότι χθες το βράδυ είχες πιει μερικά ποτά παραπάνω και τώρα αναρωτιέσαι αν πρέπει να του προσφέρεις πρωινό. Αν μη τι άλλο, το αλκ0όλ σου δίνει νέους φίλους με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

 

Γι’αυτό πουλάκια μου, ου πιεις και οδηγήσεις, ου πιεις και πιάσεις κινητό να στείλεις σε πρώην και ου πιεις και κάνεις σ3ξ. Αν θέλεις να χαλαρώσεις λίγο, πιες λιγουλάκι να φύγουν οι πολλές αναστολές, αλλά με μέτρο  ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τη στιγμή χωρίς ενοχές και μετάνοιες την επόμενη μέρα.

Συντάκτης: Αλίκη Γερακιανάκη
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη