Σε αντίθεση με το “τι θες να φάμε απόψε;” που πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχεις ποτέ την απόλυτη βεβαιότητα για το τι θέλει το κορίτσι σου στο κρεβάτι. Κι αυτό γιατί κάποια πράγματα εύχεται να τα ξέρεις, άλλα απλώς ντρέπεται να στα πει κι υπάρχουν και κάποια που ούτε η ίδια ξέρει για τον εαυτό της. Η επικοινωνία λοιπόν είναι το παν, μαζί με 5 βασικά στοιχεία που μαζέψαμε εμείς για σένα, για να μην ψάχνεσαι.

 

1. Τα προκαταρκτικά 

Η επιθυμία και η ανάγκη μιας γυναίκας για ζέστη και θερμότητα, επομένως κι υγρασία στα προκαταρκτικά, είναι λογική δόκιμη, ακόμη και σε εξελικτικό επίπεδο. Οι γυναίκες δεν είναι τόσο επιρρεπείς στη διέγερση όσο οι άνδρες, λόγω του αυξημένου κινδύνου τους για σ3ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εγκυμοσύνη και τραυματισμούς. Επομένως, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμες απ’ ότι εσύ. Μην μπαίνεις λοιπόν με τα μπούνια. Δώσε λίγο (παραπάνω) χρόνο.

 

2. Δεν είναι η πρώην σου

Η σ3ξουαλική ανταπόκριση κι η επιθυμία διαφέρει τρομερά από τη μία γυναίκα στην άλλη. Πολλοί άντρες παγιδεύονται πραγματικά στην ιδέα ότι ένα κόλπο που δούλευε κάθε φορά με μια προηγούμενη σύντροφο, θα λειτουργήσει το ίδιο ομαλά και με την επόμενη. Ωστόσο, ταχύτητα, στάσεις, θέση χεριού, ακόμα και ο τρόπος που “μπαίνεις” όλα πρέπει να αλλάξουν μάι φρεντ. ή τουλάχιστον να επικαιροποιηθούν.

 

3. Η αγία κλειτορίδ@

Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται κάποιου είδους διέγερση της κλειτορίδ@ς για να έχουν οργασμό, πράγμα που σημαίνει ότι η συνουσία από μόνη της δεν πρόκειται να τις φέρει σε @ργασμό. Άρα, αντί να το βλέπεις κομπλεξικά, μάθε ότι δονητές, χέρια, ακόμη και τη χρήση του ηβικού οστού  κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού είναι πολύ καλοί σου φίλοι. Σημειώστε και πάλι, ότι αυτό που μοιάζει το τέλειο για το κορίτσι σου, θα εξαρτηθεί από την ανατομία της, οπότε ρώτα, άκου και να να είσαι σε ετοιμότητα να μάθεις.

 

4. Όχι, δε συμβαίνει μαγικά

Αυτό που κάνετε πριν και μετά το σ3ξ μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που κάνετε κατά τη διάρκεια της πράξης. Κι αυτό δε σημαίνει μόνο αγκαλιές φιλάκια και χαδάκια, γιατί μπορεί από κοινού να κάνετε ένα τσιγάρο κι αυτό να είναι το τέλειο. Το να φέρεις το κορίτσι σου σε διάθεση για σ3ξ όμως, μπορεί συχνά να συνεπάγεται τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που τη βοηθά να συγκεντρωθεί, να καθαρίσει το μυαλό της και να σταματήσει να σκέφτεται τους καθημερινούς ή νυχτερινούς στρεσογόνους παράγοντες που την απασχολούν. Είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ό,τι νομίζεις.

 

5. Περί λίπανσης

Οτιδήποτε, από τη βιολογία της μέχρι τα φάρμακα, τα συμπληρώματα, τις καθημερινές συνήθειες και τις διατροφικές αλλαγές, μπορεί να κάνει το κορίτσι σου λίγο στεγνό. Γι’ αυτό μην ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό και να ξέρεις πως αν το χρειάζεται, δε σημαίνει ότι δεν την ερεθίζεις εσύ. Θα αποτρέψει την τριβή, θα επιτρέψει και στους δυο σας να διαρκέσει περισσότερο και θα ενισχύσει τις αισθήσεις παντού. Είναι φιλος σου. Κι αυτό.