Με εσωστρέφειες και νάζια πηδάει από τα καθιερωμένα και σε λουφάζει η εποχή. Αρχίζεις και νιώθεις με την καρδιά σου, που τελικά αν το καλοσκεφτείς, είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Άλλωστε, όπως λένε, τα καλύτερα ούτε να τα δεις, ούτε να τ’ αγγίξεις μπορείς. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον ερωτισμό. Αρχίζεις το παραμιλητό σου, να λες, και να παραλές, να τα φέρνεις ανάποδα και να σαλτάρεις και μόλις τα γυρνάς στα σωστά, ψάχνεις σώμα να ξαπλώσεις. Ένα άτομο που ξέρει -χωρίς όμως να μπορεί να γνωρίζει τους λόγους- ότι θέλει να σου εμπιστευτεί τη δική του ταραχή. Συντέλεση αφοσίωσης ας το πούμε, που αν συμβεί και χαράξει αποτύπωμα, θ’ αναζητήσει και τα σώματα που θέλουν να το σβήσουν.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Νιαγάρα Φολς

Μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό είναι το σκηνικό μας. Ο ένας από τους παρτενέρ κάθεται με τα πόδια τεντωμένα μπροστά κι ο άλλος πάνω του με την πλάτη στραμμένη προς το μέρος του. Κάτι σαν ανάποδος ιππέας που με τα χέρια ελεύθερα κρατάει το τηλέφωνο από το ντους και το περιφέρει όπου χρειάζεται. Βέβαια, αν σας τύχει και κανένας καταρράκτης, μην τον αφήσετε, τα πάντα γίνονται αρκεί να το θέλεις!

 

Doggystyle

Μasterpiece του έρωτα είναι η κλασική κι αγαπημένη στάση “στα τέσσερα”, είναι ιδανική για μικρούς χώρους και συνθήκες που μπορούν να κρατήσουν τον έναν στεγνό και τον άλλον βρεγμένο. Και βάθος έχει και τριβή και σωματική απόσταση. Αλλά παίζει και με εναλλαγές, αφού μπορείς ν’ αλλάξεις και λίγο την κλίση στην πλάτη, να στηριχθείς μια στους αγκώνες και μία στις παλάμες ή και στην τελική, αστήριχτα με τα χέρια ψηλά αφήνοντας τον αέρα να σε διαπερνά.

 

Καβαλάρης και καβαλάρισσα

Απ’ όπου και να το δεις, μοιάζει ιδανική. Στο πάτωμα, σε μια μπανιέρα γεμισμένη με νερό κι άλατα, η κορύφωση επιτυγχάνεται στη σωστή  θερμοκρασία. Λίγο ακόμα παρακαλώ θα ήθελα! Σερβίρετε;

 

Στάση επιφανειακή

Και τι εννοώ με αυτό. Αρπάξτε μια επιφάνεια (του πλυντηρίου ας πούμε), ανασηκωθείτε στις μύτες κι αφήστε τον παρτενέρ σας να αυτοσχεδιάσει. Αν δε, είναι και σε λειτουργία στύψης, ακόμα καλύτερα.

Τελειώνοντας, θα σας παραθέσω και τη δική μου φαντασίωση. Εσύ μέσα στο νερό (μιας μεγάλης μπανιέρας-ιδανικά και τζακούζι) κι ο άλλος να σε ανασύρει. Θέλει πνευμόνια και τόλμη η συγκεκριμένη. Η δοκιμή συνίσταται για όσους τη θέλουν, κι έχουν το νερό μέσα τους. Μην πάτε και πνιγείτε! Και, καλή μας επιτυχία!

Συντάκτης: Μόνικα Καράμπεη
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου