Το σ3ξ είναι πάντα καλύτερο όταν υπάρχει συναισθηματική σύνδεση κι αυτό είναι κάτι που δύσκολα θ’ αρνηθεί κανείς. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί η σύνδεση αυτή στην επαφή, καθώς ανάλογα με τα γούστα του ζευγαριού, τις στάσεις που θα διαλέξει αλλά και τον τρόπο που παίζει ο καθένας με το ταίρι του, το δέσιμο που δημιουργείται εκείνη τη στιγμή διαφέρει.

Γι’ αυτόν τον λόγο εμείς σας βρήκαμε 5 στάσεις που σίγουρα θα σας προσφέρουν το συναίσθημα της έντονης αυτής σύνδεσης, αφού επιτρέπουν περισσότερη οπτική επαφή και άγγιγμα, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας κι εμπιστοσύνης.

 

 

Ιερ@πoστoλικό

Το ιερ@πoστoλικό είναι η πιο απλή στάση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να συνδεθείτε συναισθηματικά με το ταίρι σας -σ’ αυτήν τη στάση το άτομο που πραγματοποιεί τη διεiσδυση στέκεται με τεντωμένα πόδια πάνω από το άλλο άτομο το οποίο ξαπλώνει. Γενικότερα το ιερ@ποστoλικό σας επιτρέπει να κοιτάτε ο ένας τον άλλον και ν’ αγγίζεστε, ενώ είναι και πολύ βολική, με αποτέλεσμα να μπορείτε να αφιερώσετε λίγη παραπάνω ενέργεια στον άνθρωπό σας κι όχι στο πώς να αντέξετε άλλα πέντε λεπτά με τα πόδια στο κεφάλι. Μη χάσετε την ευκαιρία να του μιλήσετε και να εκφράσετε με όμορφο τρόπο όσα νιώθετε καθώς οι συνθήκες είναι τέλειες για να νιώσει τη σύνδεση που επιθυμούμε.

 

Κουτάλι

Η στάση κουτάλι είναι μια ακόμα στάση που επιτρέπει περισσότερη επαφή κι άνεση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την οικειότητα που ψάχνουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σας φέρνει σε μια «αγκαλιά» κι αυτό είναι ίσως που κάνει το ανθρώπινο σώμα να τη νιώθει τόσο «ζεστή» και τρυφερή. Φυσικά είναι κι η ιδανική στάση για να μπορέσετε να ψιθυρίσετε πράγματα στο αυτί του συντρόφου σας, αν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο, αλλά και για να χρησιμοποιήσετε διάφορα παιχνίδια. Για να την πετύχετε, ουσιαστικά αγκαλιαστείτε, κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση, όσο η πλάτη του ενός ατόμου πιέζει το στέρνο του άλλου.

 

 

Face-Off

Αυτή η στάση είναι εξαιρετική για να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας, επειδή σας αναγκάζει και τους δύο να κοιτάτε απευθείας ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της επαφής. Για να την καταφέρετε πρέπει ο ένας σύντροφος να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού, σε μια καρέκλα ή έναν καναπέ και να κρατήσει τα πόδια του λίγο ανοιχτά. Στη συνέχεια, ο άλλος θα τον αγκαλιάσει καθισμένος πάνω του και κοιτώντας προς τα εμπρός -αυτό είναι συνήθως ευκολότερο αν τα πόδια του δεύτερου είναι τυλιγμένα γύρω από τον πρώτο. Η στάση αυτή είναι ιδανική για να δώσετε φιλιά σε λαιμό και στήθος με σκοπό να δημιουργήσετε πολύ αισθησιακές στιγμές και σε συνδυασμό με την οπτική επαφή που θα έχετε, να φτάσετε σ’ έντονη συναισθηματική σύνδεση.

 

 

Κλασσική Καουμπόισσα 

Αυτή η στάση (η οποία ουσιαστικά βρίσκει τη γυναίκα από πάνω) της επιτρέπει να έχει τον έλεγχο, να επιδεικνύει τις κινήσεις της και να βλέπει πώς αντιδρά το ταίρι της σ’ αυτό που κάνει, το οποίο αποτελεί τεράστιο μέρος της έλξης. Ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι αν θέλετε να τη δοκιμάσετε κι εδώ κοιτάτε ο ένας τον άλλον οπότε η οποιαδήποτε τρυφερότητα της στιγμής ή απόλαυση δε χάνεται, αφού τη βλέπετε αποτυπωμένη στις εκφράσεις και στο βλέμμα σας. Μπορείτε βέβαια να διαφοροποιήσετε αυτήν τη στάση γέρνοντας προς τα πίσω, πράγμα που θα διαφοροποιήσει πολύ το αίσθημα που θα νιώθετε κατά τη διεiσδυση.

 

 

Λωτός

Η στάση του λωτού είναι ιδανική για ζευγάρια που θέλουν να νιώσουν συναισθηματικά συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της επαφής αλλά παράλληλα αγαπούν και την πρόκληση. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε λοιπόν, να ξέρετε πως μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες μέχρι να καταφέρετε και να τη συνηθίσετε, αλλά μόλις το κάνετε, θα αξίζει τον κόπο αφού θα νιώσετε εξαιρετικά κοντά ο ένας στον άλλον στο κρεβάτι. Η στάση του λωτού λοιπόν είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του ιερ@πoστoλικoύ. Για να την πετύχετε πρέπει αυτός που θα πραγματοποιήσει τη διεiσδυση να καθίσει με την πλάτη τεντωμένη και τα πόδια του ανοιχτά, ενώ το άλλο άτομο να καθίσει ανάσκελα μπροστά στο ταίρι του.

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου