Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πω: “Dinner is served and it’s you” (μόνο που μόλις το έκανα, sorry). Και μετά απ’ αυτό το κρύο αστείο είμαι έτοιμη να πω ότι υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους εσείς και το ταίρι σας μπορείτε και πρέπει να ανεβείτε στο τραπέζι για επιτραπέζιο σ3ξ. Πρώτον, είναι βολικό -το τραπέζι είναι ακριβώς εκεί και σας περιμένει-, αλλά το βασικότερο είναι ότι μπορείτε να κάνετε όλα τα είδη του σ3ξ πάνω του, συμπεριλαμβανομένου αυτού σε όρθια στάση, των εκδοχών του ιερ@ποστολικού και του d@ggy style αλλά και του στομ@τικού. Γι’ αυτόν τον λόγο πάμε να δούμε 5 στάσεις του επιτρaπέζιου σ3ξ.

 

1. The House Special

Τόσο εύκολη στάση, αλλά και τόσο πετυχημένη. Αν είστε η σύντροφος που θα δεχτεί τη διεiσδυση καθίστε κανονικά στην άκρη ενός τραπεζιού (όπως θα καθόσασταν σε μια καρέκλα), όσο ο σύντροφός σας στέκεται όρθιος για να εισέλθει μέσω του π3ους ή ενός str@p-on. Θα έχετε όλο τον χώρο που χρειάζεστε για να τρίψετε την κλειτορiδα σας ή να φτάσετε σ’ αυτήν με ένα παιχνίδι αναρρόφησης κλειτορiδας -ή και μέσω οποιουδήποτε άλλου δονητή. Η οπτική επαφή και η διπλή δι3γερση θα σας κάνουν να γυρίσετε τα μάτια σας πίσω και να μην ξέρετε τι σας γίνετε από την ευχαρίστηση.

 

2. Counter Service

Όρθιο στοματικό σ3ξ ftw! Καθίστε στην άκρη ενός τραπεζιού (ο πάγκος της κουζίνας λειτουργεί επίσης), ώστε το ταίρι σας να μπορεί να μπει ανάμεσά σας. Βάλτε το ταίρι να καθίσει ώστε να μπορεί να πάρει τον χρόνο του μαζί σας με άνεση. Μπορείτε να καθίσετε για να παρακολουθείτε ή απλώς να ξαπλώσετε στο τραπέζι με τα πόδια σας πάνω από τους ώμους του, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στην αίσθηση του στόματός του πάνω σας.

 

3. Tabletop B@SM

Ένας από εσάς σκύβει πάνω από το τραπέζι και τα πόδια του δένονται στα πόδια του τραπεζιού. Τι ακολουθεί; Διεiσδυση; Διάφορα παιχνίδια; Υποθέτω ότι θα το μάθετε, έτσι δεν είναι; Το «σ3ξ στο τραπέζι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε το B@SM με χαμηλό προϋπολογισμό! Ποιος χρειάζεται έναν φανταχτερό πάγκο για ξύλο όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν που ήδη έχετε; (Επιπλέον, θα έχετε δiεγερτικές αναμνήσεις για να αναπολήσετε την επόμενη φορά που θα φάτε ένα γεύμα εκεί)», λέει η εκπαιδεύτρια k1nk Alesandra Madison.

 

4. Table Queening

Χρησιμοποιήστε ένα χαμηλό τραπέζι, όπως ένα τραπεζάκι του καφέ για να πειραματιστείτε με μια πιο ήπια εκδοχή του «καθίσματος στο πρόσωπο». Ο ένας από τους δύο συντρόφους ξαπλώνει στο στιβαρό (ναι, στιβαρό, καλά ακούσατε) τραπέζι με το κεφάλι του στην άκρη. Εσείς μπορείτε είτε να βρεθείτε πάνω στο πρόσωπό του είτε να γονατίσετε δίπλα στο τραπέζι -ώστε να ασκείτε λιγότερη πίεση.

 

5. Mirror, Mirror

Το «επιτραπέζιο» σ3ξ λειτουργεί και στο μπάνιο -απλώς χρησιμοποιήστε τον πάγκο ως τραπέζι και μείνετε κι οι δύο όσο πιο όρθιοι γίνεται αντί ο ένας να ξαπλώσει όπως στην αρχή. Μάλιστα «Μπορείτε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον στον καθρέφτη για περισσότερη οικειότητα», λέει η Jenni Skyler, PhD, CST, πιστοποιημένη θεραπεύτρια γάμου και οικογένειας και πιστοποιημένη σ3ξουαλική θεραπεύτρια AASECT. Κάντε τη μια έξτρα πολυτελή εμπειρία μ’ αυτό το ιδιοφυές hack: «Για κρύους πάγκους ή απλώς για έξτρα απόλαυση, ρίξτε μια πετσέτα στο στεγνωτήριο για πέντε λεπτά για να ζεσταθεί και, στη συνέχεια, καλύψτε τον πάγκο, ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε στη ζεστή βελούδινη πετσέτα».

Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.