Επειδή το κλασικό κι αγαπημένο ποτέ δε χάνει την αξία του αλλά κι επειδή δεν είναι όλες οι μέρες για δοκιμές, παρακάτω θα βρεις τις 5 πιο κλασικές στάσεις, που όμως αποδεδειγμένα μπορούν να φέρουν τη μέγιστη απόλαυση και για τους δύο (ή τρεις ή δεκατρείς) που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

 

69

Είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει και να παίρνει θα λέγαμε- για όλους τους εμπλεκόμενους! Το 69 είναι κλασικό για κάποιο λόγο και είναι μια εξαιρετική στάση και για τα δύο μέρη, για να δώσουν και να λάβουν ευχαρίστηση. Για να τη δοκιμάσετε, τοποθετηθείτε ο ένας πάνω στον άλλον, με τα στόματά σας απέναντι από τα γεννητικά όργανα του άλλου. Από εκεί και πέρα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

 

Ανάποδα με το κεφάλι κάτω από το κρεβάτι

Αυτή η στάση είναι μια παραλλαγή του 69 και είναι ιδανική για ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει τα πράγματα πιο πικάντικα, χωρίς υπερβολές όμως. Για να ξεκινήσετε, βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού με το κεφάλι του στην άκρη. Στη συνέχεια, σταθείτε από πάνω του με τα πόδια σας δεξιά κι αριστερά από το κεφάλι του. Σε αυτή τη θέση, μπορείτε να σκύψετε για να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας από πάνω, ενώ εκείνος το κάνει από κάτω.

 

Το ντούρασελ ιεραποστ@λικό

Κλασικότατο και πάντα αποδοτικό. Για τη στάση, ο ένας σύντροφος καλείται να διεισδ@σει από πάνω, ως συνήθως. Στη συνέχεια, όμως, θα συμμετάσχει στη φάση και το αγαπημένο σας δονητικό παιχνίδι: αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια δονητική σφαίρα, ή ακόμα κι ένα δονητικό δαχτυλίδι C για ακόμα μεγαλύτερη αμοιβαία ευχαρίστηση.

 

Cowgirl

Αυτή η στάση, όχι μόνο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με το σώμα σας, όχι μόνο είναι ξεκούραστη κι ανάλαφρη, αλλά δίνει στον κάθε σύντροφο μια υπέροχη θέα για να έχει να χαίρεται. Με τον έναν ξαπλωμένο, ο άλλος ανεβαίνει από πάνω του και στρογγυλοκάθεται, νιώθοντάς τον να διεισδ@ει από κάτω.

 

Deep doggie

Τέλος, αυτή η στάση μπορεί να απαιτεί κάποια φυσικά χαρίσματα εκ των προτέρων – αλλά αξίζει τον κόπο. Όπως και στο τυπικό doggie, τοποθετηθείτε στα τέσσερα, ο ένας, με τον σύντροφό σας να διεισδύει από πίσω ή το αντίστροφο. Στη συνέχεια, για να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση, χαμηλώστε τον εαυτό σας πάνω στα μπράτσα σας με την πλάτη σας να καμπυλώνει όσο πιο πολύ μπορεί. Αυτό επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδ@ση, η οποία είναι καταπληκτική και για τους δύο.