Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και αυτή η μοναδικότητα καθορίζεται από τα συνολικά στοιχεία του χάρτη του. Ο Έρωτας ρίχνει τα βέλη του με σκοπό να δημιουργήσει συναισθήματα και ένα δυνατό ζευγάρωμα, να κάνει μια σχέση όσο το δυνατόν καλύτερη. Τα ζώδια της γης θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους που τους περιτριγυρίζουν. Τα ζώδια της φωτιάς αγαπούν το πάθος και την πρόκληση. Είναι φλογερά και έτοιμα για όλα. Τα ζώδια του αέρα αγαπούν τα εγκεφαλικά ερεθίσματα. Ξέρουν να παίζουν λογοπαίγνια και διανοητικά παιχνίδια. Επιδιώκουν να διεγείρουν τη φαντασία τους. Τα ζώδια του νερού θέλουν χάδια και συναίσθημα μέχρι εσχάτων καθώς τους είναι απολύτως απαραίτητα. Τι συναρπάζει τα ζώδια, ποιες είναι οι ιδιαιτερότητές τους και ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν καλύτερα;

 

Κριός

Το κρεβάτι για τον Κριό είναι ενθουσιασμός, περιπέτεια, ενέργεια. Είναι ρομαντικός και συναισθηματικός και θέλει να είναι πάντα πρώτος. Είναι ένας δυνατός εραστής και του αρέσει το κυνήγι. Απατάει μόνο αν βαρεθεί. Ζει τον έρωτα στο έπακρο, με πάθος. Είναι εκκεντρικός, αγαπά τα βρόμικα λόγια και τα χάδια στο κεφάλι και το πρόσωπο. Μετατρέπει τις φαντασιώσεις του σε πραγματικότητα. Κάνει έρωτα στα πιο απίθανα μέρη και θέλει να εξιτάρει το ταίρι του. Παίρνει πρωτοβουλίες, είναι ανυπόμονος με εύθικτο εγωισμό.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Λέων: αν περιορίσουν και οι δυο την κυριαρχία τους.

Με Τοξότη: εκρηκτικός συνδυασμός που ανάβει φωτιές.

Με Ζυγό: αν η ηρεμία του Ζυγού ταιριάζει με τις εκρήξεις του.

Με Ιχθύ: συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.

Με Δίδυμο: αν ο Δίδυμος ανοιχτεί στον πρωτοποριακό του τρόπο.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιο συντηρητικός και δεν αγαπά τα one night stand. Θέλει οικειότητα και ποιότητα, θέλει να δίνει και να παίρνει. Είναι πιστός και αυτό απαιτεί. Σέβεται τις ανάγκες του άλλου. Ψάχνει για ρομαντισμό και συναίσθημα. Ο ρομαντισμός τον χαλαρώνει και τον βοηθάει να εκδηλωθεί. Κάνει προσπάθειες για να εξιτάρει το ταίρι του. Αδυναμία του είναι η συνουσία μετά από ένα καλό γεύμα. Μπορεί να φιλάει και να χαϊδεύει για ώρες. Του αρέσουν τα φιλιά στο λαιμό και οι ψίθυροι στ’ αυτιά. Αγαπά τη διάρκεια της πράξης και έχει αντοχές.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Καρκίνο: ο ένας καλύπτει τον άλλο. Είναι μια μακροχρόνια όμορφη σχέση.

Με Παρθένο: αν η λεπτομέρεια του Παρθένου συμβαδίσει με τον αργό του ρυθμό.

Με Ζυγό: καλή ισορροπημένη σχέση με αγάπη και υπομονή αν ο Ταύρος περιορίσει τη κτητικότητά του.

Με Σκορπιό: μια εκρηκτική παθιασμένη σχέση αν χαλαρώσουν και οι δυο τους τόνους τους.

Με Αιγόκερω: θέλουν και οι δυο τα ίδια πράγματα, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος κερδίζει με το επικοινωνιακό του ταλέντο όποιον θέλει. Κάνει τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα ακόμα και αν σοκάρει. Ζητά παραπάνω πράγματα από ένα καλό κρεβάτι. Κάνει παράλληλες σχέσεις για να αποκτά εμπειρίες. Βλέπει τη συνουσία σαν ανανέωση και μια σωματική ανάγκη χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεσμεύεται. Του αρέσει η συζήτηση πριν την πράξη, θέλει ποικιλία και του αρέσει να το κάνει παντού. Φλερτάρει ασύστολα και διαβάζει εκκεντρικά βιβλία. Μερικοί αγαπούν τα τρίγωνα για την εμπειρία. Είναι εφευρετικός, αγαπά τα φιλιά, το μασάζ, την ομιλία κατά τη διάρκεια και τα φώτα. Ερεθίζεται διανοητικά. Βαριέται όμως εύκολα ψάχνοντας πάντα το καλύτερο.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Κριό: είναι και οι δυο περιπετειώδεις.

Με Λέων: απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι αν υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ τους.

Με Ζυγό: δίνει ο ένας στον άλλο την ελευθερία που χρειάζεται.

Με Σκορπιό: πολύ καλό κρεβάτι αν ο Σκορπιός με τη ζήλια του δεν καταπιέσει την ελευθερία του.

Με Υδροχόο: ταιριάζουν απόλυτα ερωτικά, σέβεται ο ένας τον άλλο και η σχέση αποκτά διάρκεια.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δε λειτουργεί ερωτικά αν δεν υπάρχει συναίσθημα. Θέλει ρομάντζο για να νιώθει πλήρης. Αναζητά τη σιγουριά, τη σταθερότητα, την ασφάλεια. Στην αρχή ντρέπεται λίγο αλλά όταν νιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη, ξεδιπλώνει τα ταλέντα του και ξετρελαίνει. Το καλύτερό του είναι ο έρωτας μετά από ένα καλό γεύμα. Έλκεται από άτομα που αγαπούν την οικογένεια και τα παιδιά. Είναι ρομαντικός και ευαίσθητος. Κομπλιμέντα, αγκαλιές και φιλιά τον εξιτάρουν. Στο σκοτάδι αποδίδει καλύτερα ενώ αγαπά τον έρωτα στο νερό αλλά και σε άνετα σημεία. Μπορεί να το κάνει όλη νύχτα. Θέλει να ζει παραμυθένιες ιστορίες. Είναι τρυφερός και παθιασμένος. Έχει φαντασία που την αντλεί από μυθιστορήματα και ταινίες.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Ταύρο: ζητούν και οι δυο την ασφάλεια και την αρμονία, ταιριάζουν ερωτικά και δημιουργούν μια μακροχρόνια σχέση.

Με Λέων: αν ο Λέων δει τη σχέση σοβαρά, θα πετύχουν.

Με Παρθένο: βοηθάει ο ένας τον άλλο, υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια, φροντίζουν και αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Με Σκορπιό: πολύ καλή σχέση, καλύπτει ο ένας τον άλλο με επιτυχία.

Με Ιχθύ: τέλειο κρεβάτι και με διάρκεια αφού ο ένας σέβεται την ευαισθησία του άλλου και ισορροπούν.

 

Λέων

Ο Λέων ζει έντονα, με πόθο και πάθος. Είναι ερωτικά αχόρταγος. Επιβεβαιώνεται και αισθάνεται επιθυμητός. Όταν υπάρχει χημεία, τρελαίνεται και ερωτεύεται. Κάνει τα πάντα για να προσφέρει ευχαρίστηση. Θέλει να είναι ο καλύτερος. Αυτοσχεδιάζει και είναι απαιτητικός. Θέλει επαίνους και αναγνώριση. Του αρέσει να ελέγχει τις καταστάσεις. Εκφράζει τον έρωτά του δημοσίως. Θέλει να τον ερωτεύονται γιατί διαφορετικά πάει παρακάτω. Αγαπά τον έρωτα, το μασάζ στην πλάτη, τη συζήτηση και τα χάδια. Του αρέσει ο έρωτας σε πολυτελή μέρη, με ωραία ατμόσφαιρα. Μην τσιγκουνεύεσαι τα κομπλιμέντα μαζί του.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Κριό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, θα υπάρχει πολύ καλή σχέση.

Με Δίδυμο: πολύ ταιριαστός συνδυασμός αν ο Δίδυμος δε βλάψει την εικόνα του Λέοντα.

Με Καρκίνο: καλύπτει ο ένας τον άλλο με αγάπη και δεκτικότητα.

Με Σκορπιό: καλό κρεβάτι αν υπάρχει κατανόηση και διαλλακτικότητα.

Με Τοξότη: είναι μια καλή σχέση με διάρκεια και ερωτική χημεία.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν αφήνεται στις ερωτικές του ορμές αφού η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θέλει χιούμορ και ένα σύντροφο που να εμπιστεύεται. Δεν κάνει one night stand. Είναι σταθερός, συντηρητικός, σοβαρός και λάτρης της καθαριότητας. Μετά από ένα καλό κρεβάτι, προτιμά τον ύπνο καθότι ο ρομαντισμός δεν είναι το στοιχείο του. Γοητεύει με τη φινέτσα του και την ηρεμία του. Είναι αυθόρμητος και γδύνει με τα μάτια. Ο έρωτας είναι παιχνίδι και απορρίπτει αν δει και το παραμικρό ψεγάδι. Συμβιβάζεται συχνά ενώ μέσα του ψάχνει το δυνατό πάθος. Αν τον προκαλέσεις, θα αφεθεί. Ενθουσιάζεται με άτομα που έχουν αυτοέλεγχο. Είναι πολύ ερωτικός όταν έχει λύσει τα θέματα της καθημερινότητάς του. Ένα ρομαντικό δείπνο και το φλερτ τον οδηγούν στο κρεβάτι. Του αρέσει ο έρωτας στη φύση. Θέλει απίστευτο ενδιαφέρον. Ευαίσθητο σημείο του το στομάχι και το κλειδί της επιτυχίας η ευγένεια και η πρωτοτυπία.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Ταύρο: αν συνδυάσουν τους ρυθμούς τους.

Με Καρκίνο: μια μακροχρόνια σχέση όπου και οι δυο απολαμβάνουν τον έρωτα.

Με Παρθένο: έχουν κατανόηση στο ερωτικό και συναισθηματικό τομέα και αυτό δημιουργεί μια καλή σχέση.

Με Ιχθύ: αν ο Παρθένος ανοιχτεί στις ανάγκες του Ιχθύ, τότε όλα θα είναι πολύ καλά.

Με Αιγόκερω: πολύ καλό κρεβάτι και σχέση αν ο Παρθένος δεν γκρινιάζει και ο Αιγόκερως δεν τον παραμελεί.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ρομαντικός, συναισθηματικός και αισθησιακός. Σέβεται την κριτική και τις ανάγκες του άλλου. Αγαπά την ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρει να διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Δεν του αρέσουν οι extreme στάσεις που απαιτούν κόπο και σωματική δραστηριότητα. Δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Είναι ευγενικός και κρύβει πράγματα για να μην πληγώσει το σύντροφό του. Ο έρωτας είναι μια εμπειρία και του αρέσει να το κάνει παντού. Μιλάει κατά τη διάρκεια της πράξης και περιμένει από το σύντροφό του να παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι εγκεφαλικός και καλός σύζυγος. Αναζητά την αρμονία και τον έρωτα κατόπιν διασκέδασης. Θέλει ποιότητα, κολακεία, μικρές πολυτέλειες και δε βιάζεται. Τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση. Απεχθάνεται την αγένεια. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το κάτω μέρος της πλάτης, οι γλουτοί και το κλειδί της επιτυχίας τα τρυφερά υπονοούμενα. Αν τον παραμελήσεις, θα σε απατήσει για να πάρει επιβεβαίωση.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Κριό: ταιριάζουν ερωτικά και αν έχουν θέληση, θα πετύχει η σχέση.

Με Ταύρο: καλό ερωτικό και καλή συμβίωση ειδικά αν ο Ταύρος δεν είναι τόσο κτητικός.

Με Δίδυμο: καλό ερωτικό και ευοίωνο μέλλον.

.Με Τοξότη: πολύ καλή επικοινωνία στον έρωτα αφού ο ένας έχει αυτά που θέλει ο άλλος.

Με Υδροχόο: τέλειος συνδυασμός, πολύ καλό κρεβάτι και πολύ καλή σχέση αφού ο ένας ικανοποιεί απόλυτα τον άλλο.

 

Σκορπιός

Ο έρωτας για τον Σκορπιό είναι χωρίς όρια, ταμπού και φραγμούς. Ο έρωτας είναι ενέργεια, δύναμη, έμπνευση. Είναι φλογερός και ερωτιάρης ο Σκορπιός και θέλει να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες του. Έρχεται πολύ κοντά στον άνθρωπο που αγαπά. Του αρέσουν οι εμπειρίες αλλά ο ίδιος ανοίγεται σιγά-σιγά. Είναι κτητικός και δύσκολα τον καταλαβαίνεις γιατί κρύβει συναισθήματα και σκέψεις. Στον έρωτα υπάρχει συναίσθημα. Έχει δυνατή επικοινωνία και ικανοποιεί το σύντροφό του στο έπακρο. Με τον έρωτα εξερευνά τα βάθη της ψυχής. Ξέρει την τέχνη και πειραματίζεται. Θέλει να έχει τον έλεγχο. Ζητά περισσότερα από μια ερωτική έλξη. Έχει ανάγκη το συναισθηματικό δέσιμο. Του αρέσει το μασάζ και η μουσική. Θέλει την απόλυτη ερωτική ικανοποίηση. Μια ματιά φτάνει να τον ανάψει. Μην τον κάνεις να ζηλέψει, θα εκδικηθεί. Αν τον απατήσεις, τον έχασες.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Κριό: έντονο πάθος που δε συμβαδίζει με τα θέλω.

Με Ταύρο: παθιασμένη σχέση αλλά προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις.

Με Δίδυμο: καλό κρεβάτι αλλά ο Σκορπιός πρέπει να περιορίσει τη ζήλια του.

Με Καρκίνο: πολύ καλή σχέση που καλύπτει την ανασφάλεια και τη ζήλια.

Με Λέων: καλή επικοινωνία αλλά αβέβαιο το τέλος.

 

Τοξότης

Ο έρωτας για τον Τοξότη είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί εναλλαγές. Έρωτας δε σημαίνει και σχέση για τον φιλελεύθερο Τοξότη. Εύκολα ξεχνάει τους παρτενέρ του και συνεχίζει τις δραστηριότητές του. Δεν τον νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και εκτός από την έλξη. Είναι χαρούμενος, παιχνιδιάρης, περιπετειώδης, εφευρετικός, άγριος και παθιασμένος. Τον ενδιαφέρει η ποιότητα και η ποσότητα. Αγαπά το κυνήγι. Είναι ατίθασος και απαιτητικός. Θέλει σύντροφο που να εμπιστεύεται. Του αρέσει να κάνει έρωτα παντού. Πριν την πράξη, θέλει συζήτηση και διασκέδαση. Αγαπά το περίεργο και το απρόβλεπτο. Δοκιμάζει τα πάντα για την εμπειρία. Είναι τέλειος εραστής, ιδεαλιστής και απαιτεί να τον σέβονται. Κατά βάθος, αναζητά τη συντροφικότητα. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο οι μηροί και το κλειδί του η περιπέτεια.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Κριό: πολύ καλό κρεβάτι, υπάρχει μέλλον.

Με Λέων: πολύ καλό κρεβάτι, κοινά ενδιαφέροντα και σχέση με διάρκεια.

Με Ζυγό: καλή επικοινωνία, καλή σχέση με μέλλον αν ο Τοξότης δεν αλωνίζει.

Με Υδροχόο: καλό κρεβάτι, κοινά ενδιαφέροντα και μέλλον.

Με Ιχθύ: πολύ καλό κρεβάτι, ο ένας καλύπτει τον άλλο.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Μπορεί να φαίνεται ψυχρός και σκληρός στην αρχή, όμως στη συνέχεια βγάζει χιούμορ και δυναμισμό. Θέλει αποκλειστικότητα και σταθερές σχέσεις. Έχει αντοχές και ορμητικότητα και δεν είναι ανοιχτός σε εμπειρίες, ούτε διαθέτει φαντασία. Ξέρει να κρύβει τα αισθήματά του. Έχει έντονες ερωτικές ορμές, μπορεί να κάνει έρωτα όλη νύχτα. Είναι πιστός όταν δεσμεύεται. Έχει δύναμη, αυτοπεποίθηση, είναι γλυκός και συναισθηματικός. Του αρέσει να κάνει έρωτα σε διαφορετικά μέρη. Θεωρείται δάσκαλος στο κρεβάτι. Οι σχέσεις δεν είναι η προτεραιότητά του, θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν του αρέσουν τα ακραία. Όταν βρει τη σταθερότητα που ζητά, δεσμεύεται. Δε θέλει πίεση γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα απόδοσης. Θέλει έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο. Κάτω από την επιφανειακή ηρεμία του, σιγοκαίει μια φλόγα που αποκαλύπτεται την κατάλληλη στιγμή. Αν έχει διάθεση, είναι τέλειος. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο τα γόνατα.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Ταύρο: πολύ καλό κρεβάτι, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν μέλλον.

Με Σκορπιό: καλός ερωτικός συνδυασμός, καταλαβαίνει και ισορροπεί ο ένας τον άλλο, υπάρχει διάρκεια.

Με Αιγόκερω: ταιριάζουν ερωτικά, υπάρχει κατανόηση αλλά πρέπει να συμβιβαστούν.

Με Λέων: για ένα παιχνίδι BDSM.

Με Ιχθύ: μια πολύ καλή σχέση που κρατάει και δυνατό σημείο το κρεβάτι.

 

Υδροχόος

Ο έρωτας για τον Υδροχόο είναι ένα παιχνίδι που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Φλερτάρει και αναζητά εμπειρίες με διαφορετικά άτομα. Δεν είναι πιστός και βαριέται εύκολα. Έρωτας και συναίσθημα δε συμβαδίζουν. Είναι εκκεντρικός και ιδιαίτερος. Είναι εφευρετικός και διασκεδάζει τον έρωτα. Του αρέσει το γρήγορο και το ικανοποιητικό. Είναι ανοιχτός σε όλα. Κρύβει τα συναισθήματά του για να προστατεύεται. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Καμία γνωριμία του δε μένει ανεκμετάλλευτη. Του αρέσουν τα πονηρά παιχνίδια. Δε θέλει καταπίεση. Για να φτάσει στο κρεβάτι, πρέπει πρώτα να σε δει φιλικά. Θέλει σεβασμό και ελευθερία. Ο έρωτας είναι εκτόνωση αλλά και ιεροτελεστία. Δεν είναι στοργικός και περιποιητικός. Συνήθως μετά την πράξη κοιμάται. Δε ζει με τυποποιημένους κανόνες. Αγαπά την υγιεινή και την αντισύλληψη. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο οι γάμπες και οι αστράγαλοι. Αν έχεις συναισθηματικές απαιτήσεις, θα φύγει.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Δίδυμο: πολύ καλό κρεβάτι, υπάρχει σεβασμός, πολύ καλή μακροχρόνια σχέση.

Με Καρκίνο: καλό κρεβάτι αλλά πρέπει ο Υδροχόος να καλύψει την ανασφάλεια του Καρκίνου.

Με Ζυγό: πολύ καλή επικοινωνία, ικανοποιεί ο ένας τον άλλο, σχέση χωρίς ρουτίνα.

Με Τοξότη: πολύ καλό κρεβάτι, κοινά ενδιαφέροντα, σχέση που κρατάει στο χρόνο.

Με Υδροχόο: καταλαβαίνει ο ένας απόλυτα τον άλλο, πολύ καλή πορεία και καλό σημείο το κρεβάτι.

 

Ιχθύς

Για τον Ιχθύ, έρωτας σημαίνει ένωση ψυχής και σώματος με το άτομο που αγαπά. Στην αρχή είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος μέχρι να πάρει φόρα. Στην πορεία, είναι ένας τρυφερός τύπος, βαθιά συναισθηματικός και με πολύ φαντασία. Δεν αγαπά το χυδαίο. Είναι ρομαντικός και θέλει λεπτούς χειρισμούς. Προσφέρει υπέρτατη ικανοποίηση γιατί ξέρει να διεισδύει στην ψυχοσύνθεση του παρτενέρ του. Κάνει όλα τα χατίρια. Θέλει να ζει συνεχώς ένα παραμύθι. Είναι θαυμάσιος εραστής. Το κρεβάτι είναι ακόμα καλύτερο όταν γίνεται κρυφά. Ο αισθησιασμός του είναι μεγάλος. Του αρέσουν οι ψίθυροι στο αυτί, οι αυτοσχεδιασμοί, η συνουσία στο νερό. Θέλει να είναι όλα τέλεια και δε βαριέσαι ποτέ μαζί του. Είναι ονειροπόλος και δεν έχει αναστολές όταν αγαπά. Δες μαζί του μια ρομαντική ταινία, απολαύστε μαζί ένα ωραίο γεύμα και μια βραδιά γεμάτη έρωτα. Θέλει αγκαλιές, τρυφερότητα και καλό κρασί.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Καρκίνο: ο ένας προσέχει τον άλλο, ισορροπούν και περνούν τέλεια ερωτικά μαζί.

Με Παρθένο: αν ο Παρθένος αντέξει τις ευαισθησίες του, όλα θα πάνε καλά.

Με Σκορπιό: υπέροχο ζευγάρι με πολύ καλή ερωτική ζωή που αντέχει στο χρόνο.

Με Αιγόκερω: πολύ καλό κρεβάτι, πολύ καλή σχέση με μέλλον.

Με Ιχθύ, για καυτές κι άγριες βραδιές.