Ποτέ δεν είναι κακή ιδέα να βρίσκεις νέους τρόπους για να περνάς καλά ανάμεσα στα σεντόνια. Μια υγιής ερωτική ζωή μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου και δε χρειάζεται να σου κοστίσει τίποτα. Το μυστικό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η εισαγωγή ενός αντικειμένου που έχεις ήδη πρόχειρο στο σπίτι, να κάθεται και να βαράει μύγες. Κι επειδή κάποια βασικά -βλέπε τρόφιμα- μπορεί να τα έχεις σκεφτεί εμείς σου δίνουμε 6 ιδέες για τα άλλα, τα όχι και τόσο προβλέψιμα!

 

1. Λάδι καρύδας

Σίγουρα το λάδι καρύδας κρατάει τα μαλλιά μας και τα κέικ μας σε φόρμα, αλλά μπορεί επίσης να ανεβάσει και τη διάθεση στο κρεβάτι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λάδι για μασάζ, αφού μυρίζει θεϊκά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως υγιεινό και βιολογικό βρώσιμο λάδι. Ωστόσο, δε συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το λάδι καρύδας ως φυσικό λιπαντικό, αφού διαλύει τα προφυλακτικά από λατέξ και δεν έχει εγκριθεί από τον FDA για αυτή τη χρήση.

 

2. Mια γραβάτα

Δεν παίζουν χειροπέδες; Κανένα πρόβλημα! Πάρτε μια γραβάτα από την ντουλάπα και make it work! Για να το κάνεις ακόμα καλύτερο, ας αποφασίσετε ο ένας το item κι ο άλλος το πού θα δεθεί και ποιος με αυτό. Ένα πρόσθετο μπόνους; Η γραβάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως μαντήλι για μια πιο έντονη σε3ξουαλική στιγμή που κανείς σας δε θα ξεχάσει!

 

3. Μια καρέκλα

Η κρεβατοκάμαρα δεν είναι το μόνο μέρος για να διασκεδάσετε- το ξέρετε αυτό κι οι δυο. Πάρτε μια καρέκλα λοιπόν και ξεκινήστε. Χρησιμοποιήστε την κι ως στήριγμα για να βοηθήσει στην εκτέλεση πολλαπλών στάσεων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό.

 

4. Μια σπάτουλα

Και Μαμαλάκης και 9/5 εβδομάδες αλλά και μια δόση από 50 αποχρώσεις του γκρι. Μια σπάτουλα από καουτσούκ ή σιλικόνη μπορεί να είναι το απόλυτο εργαλείο για ελαφριά μπιντιεσεμ παιχνίδια, ως εκεί που αντέχει ο καθένας φυσικά.

 

5. Παγάκια

Ο πάγος μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου στο κρεβάτι, απλώς δεν το ξέρεις ακόμη. Είτε το χρησιμοποιείς για να τρίψεις αισθησιακά το σώμα του συντρόφου σου, είτε το βάζεις στο στόμα σου για μια υπέροχη έκπληξη στο στοματικό, λίγο παγωμένο H2O μπορεί να κάνει πολλά στην κρεβατοκάμαρα.

 

6. Τimer κινητού

Δεν προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως σ3ξουαλικό παιχνίδι. Λέμε να βάλετε απλώς έναν χρονοδιακόπτη. Αν εσύ και ο σύντροφός σου πάτε λιγάκι με τη συνήθεια, ένα χρονόμετρο μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από αυτή. Ίσως βάλεις το χρονόμετρο για 20 λεπτά και όσο κρατάει αυτός ο χρόνος, να μην μπορεί να υπάρξει κανενός είδους διείσδυσh μέχρι να χτυπήσει το καμπανάκι. Μπορείτε επίσης από κοινού να κάνετε “ένα στα γρήγορα” έχοντας μόνο 3 λεπτά. Θέστε όριο 30 λεπτών στα οποία ο ένας θα παίζει κι ο άλλος θα απολαμβάνει και γενικώς, παίξτε με τον χρόνο μαζί, ως ζευγάρι!